Έφτασαν 4 πανίσχυρα Mark V για τα κομάντος του Πολεμικού μας ναυτικού

Κοινοποίηση:
eftasan-4-panischyra-mark-v-ta-komantos-polemikoy

Στα χέρια των Ελλήνων βατραχανθρώπων θα είναι από τη Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 τα νέα Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Ιωάννη Νικήτα για το defencereview.gr. Πρόκειται για τα νέα σκάφη MARK V από τους Αμερικανούς SEALS.

Τα σκάφη αυτά θεωρούνται κορυφαία στο είδος τους και έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους και σε πολεμικές επιχειρήσεις ανά τον Κόσμο με τους SEALS.

Το εκτόπισμα του σκάφους, πλήρες φορτίου, είναι 57 τόνοι και το προωθητικό σκεύος περιλαμβάνει δύο κινητήρες MTU 12V396 TE94 που αποδίδουν 2.285 ίππους έκαστος και δύο υδροπροωθητές τύπου KaMeWa K50S, που επιτρέπουν στο σκάφος να επιτύχει ταχύτητα 47-50+ κόμβων σε Κατάσταση Θαλάσσης 2 και 25-35 κόμβων σε Κατάσταση Θαλάσσης 3.

Η εμβέλεια του σκάφους με ταχύτητα πλεύσης, είναι 550+ ναυτικά μίλια και η αυτονομία του για μία τυπική αποστολή φτάνει τις 12 ώρες.

Το πλήρωμα του Mark-V αποτελείται από 5 άτομα και μπορεί να μεταφέρει σε αντικραδασμικά καθίσματα εξοπλισμένους στρατιώτες, οι οποίοι κάθονται πίσω από το πλήρωμα εντός της καμπίνας. Συνολικά είχαν παραδοθεί 20 Μk-V με το πρώτο να δίνεται για τις ανάγκες των SEALs το 1995.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. θα πηραναι μιζουλα οι γαλονατοι κυφηνες του πενταγωνου και τα πολιτικα σκουπηδια για να τα παρουν………ετος ναυπηγισης 1995 ρε ποιον δουλευεται παρταλια περνεται και αντικες τωρα ??οτι σαβουρα σας πλασαρουν τα Αμερικανακια την παιρνεται και πληρωνουμαι εμεις την χασουρα………ουτε για σκραμπ δεν κανουν………

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ?
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ……

    1. Βρε με ενα 15 μετρο απλο φουσκωτο καινουργιο με διπλες μεγαλες εξωλεμβιες μηχανες κανανε μια χαρα την δουλεια τους αλλα εδω ειμαστε παιδακια των Αμερικανοσιωνιστων οτι πουνε το κανουμε……………………και φυσικα την ζημεια την καλυπτει ο μονιμος μαλακας ελληνας φορολογουμενος……………….

  3. Αμερικανικες μεταχειρησμενες πολυεξοδες σακαρακες καινε και τον αγλεορα απο καυσημα…ασυμφορα και φυσικα με πολυ ακροιβα Αμερικανικα μονον ανταλλακτικα

Comments are closed.