Έτσι θα ξανακυβερνήσεις κύριε Τσίπρα; Φιμώνοντας εκπροσώπους σου και αποκλείοντας δημοσιογραφικές εκπομπές; Με τις υγείες σας!

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ      ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Η εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, με τον Στέφανο Χίο, ζήτησε την άποψη του δικηγόρου και υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μαντζουράνη για τις δηλώσεις του κ. Τζανερίκου περίο δωροδοκίας του από κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο που ο κ. Μαντζουράνης δεν βγήκε ποτέ στην εκπομπή, καθότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος των αριστερών, τού απαγόρευσε να μιλήσει για την απόπειρα δωροδοκίας στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες.

Έτσι θα ξανακυβερνήσεις, κύριε Τσίπρα; Υιέ του εργολάβου του Παπαδόπουλου;

Με τις υγείες σας κύριοι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κοιτάχτε μούτρα, φάτσα ο βρυκόλακας, πώς πετάγονται οι φλέβες.

  2. Ο Μαντζουράνης υπάκουσε στο εμπάργκο που του έβαλε ο Μπούτιας να μη μιλήσει στο Χίο για να μη χάσει τη θέση στα κομματικά ψηφοδέλτια. Τον πολεμάτε κύριε Χίο και είναι πολλά τα λεφτά που θα χάσει ο κοπρίτης εάν δεν επανεκλεγεί, πράγμα που εύχομαι.

  3. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Η efsyn έχει μπαναρει τη μισή Ελλάδα.
    Μιλάμε για πλουραλισμο και δημοκρατία από τη νατοϊκή αριστερά!
    Ο θεός να μας φυλάγει από αυτούς, θα φορολογήσουν και την αναπνοή μας,
    Και θα δώσουν το κουλη!

  4. Ο Τσίπρας έχει κάνει ανάλογες βρομοδουλειές με αυτές του Κούλη και φυσικά δεν τολμάει να πει ούτε το όνομα του, γιατί οι νου-δούλοι τον κρατάνε! Καλά, βρε Στέφανε, τι νου-δούλοι τι τσιριζαίοι; τι να πεις με αυτούς; και ΙΔΙΩΣ με τον Μαντζουράνη; δεν ρώταγες να σου πουν τι εστί Μαντζουράνης;;; αυτός φοβήθηκε ότι κάποια δικιά του βρομιά ανακάλυψες και φυσικά έτρεξε να κρυφθεί, σιγά μην έβγαινε στην εκπομπή σου να γίνει ρόμπα!!! Κούλης και Αλέξης τα ίδια σκ@τ@ είναι, απλά κάποιοι πονηροί τσιριζαίοι είπαν μπας και επωφεληθούν από το μαύρο που θα φάει ο Κούλης, αλλά και το τσίριζα από το ίδιο μαύρο θα φάει, όχι διακρίσεις!

  5. Οι εκλογες θα φανε ακυρο αν εχουμε προσφυγη του Κανελοπουλου στα δικαστηρια για αντισυνταγματικοτητα! Οδηγουμεθα μαλλον σε πολιτικη ασταθεια για να γινουμε πιο…ευαλωτοι στους…. συμμαχους μας! Μητσοτακειος πολιτικη απο τη δεκαετια του 60! Τσιπουρας και Λουλης μας τελειωσανε και πανε για ξεκουραση!

  6. Στεφανε μην γινεσαι δεκανίκι του χαζοχαρουμενου κουλη…

Comments are closed.