Έτσι βιάζουν αγόρια με το Μουσουλμανικό έθιμο! Αγοράκι τους χορεύει με φουστάνι πριν το “κατασπαράξουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
agoraki ok

“Bacha Bazi” (Μπάτσαμπάζι) ή αλλιώς “αγόρι για παιχνίδι”, ονομάζεται ένα αρχαίο μουσουλμανικό έθιμο, σύμφωνα με το οποίο οι μουσουλμάνοι αποκτούν το δικαίωμα να κακοποιούν σεξουαλικά μικρά αγόρια.

Συγκεκριμένα τα αγόρια χρησιμοποιούνται ως ψυχαγωγικό θέαμα, χορεύοντας σε διάφορες εορτές, με αποκορύφωμα της “ψυχαγωγίας” τον βιασμό τους κατά το τέλος της εκδήλωσης.

Τις περισσότερες φορές τα παιδιά “νοικιάζονται” από τους γονείς φτωχών οικογενειών, με σκοπό την συμμετοχή τους στο “έθιμο”. Συνήθως τα αγόρια ξεκινάν να λαμβάνουν μέρος από τα πέμπτα τους γενέθλια.

Λέγεται πως ένας από τους λόγους που εδραιώθηκε η συγκεκριμένη παράδοση είναι η ανικανότητα ορισμένων μουσουλμάνων να παντρευτούν, λόγο της οικονομικής τους κατάστασης.

Ο μόνος τρόπος για έναν άνδρα να έρθει σε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα είναι αφότου παντρευτεί, αφήνοντας το “Bacha Bazi” ως μοναδική εναλλακτική για όσους δεν έχουν αρκετά χρήματα για προίκα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΟΠΙΘΗΚΩΝ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Γ@@@ ΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  2. Ήμουν στο δρόμο με τα πόδια και μπροστά μου ήταν δυο Πακιστανοί.Δεν κατάλαβαν ότι ήμουν από πίσω και εκεί που γέλαγαν ο ένας του βάζει δάκτυλο στο κ… του άλλου.

  3. Μισό λεπτό να πάρω τηλέφωνο τον Κιμ Γιονγκ Ουν να πατήσει το κουμπί.
    Όσο για τον pelo, o καρανικας είναι με ψευδώνυμο.

  4. Ψυχραιμια παιδια ψυχραιμια με μια βομβα υδρογονου ολα διορθωνονται..χαχαχαχα..

  5. ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΟΝΑΖΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ

  6. Θεός φυλάξει !
    Θάνατος τώρα σε ολους τους παλιοπουστες λαθρομετανάστες!! Να μην μείνει ούτε ένας!
    Έξω παλιοπουστες από την χώρα μας!

  7. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ….

    1. Μωρη παλιοχαμουρα κουνιστή pelo ,,…τι από τα δύο σε φτιάχνει να τον τρως σα πουστρα ή να βιάζεις ανήλικα αγόρια;; Ου να χαθείς πουσταριο του κερατά γαμοδερμα

    2. Pelo,απο τα αλληλεγγυα σχολια σου ειχα καταλαβει πως κατι δεν πηγαινε καλα με εσενα.Το ενστικτο μου δικαιωθηκε,εισαι ενας σιχαμερος κωλομπαρας,ανικανος να προσφερεις τη παραμικρη ηδονη σε γυναικα.Ουστ κοπρια.

    3. Γαμω το σπιτι σου pelo.
      Από αυτά που λες μάλλον για παλιόπουστας Πακιστανός φαίνεσαι.
      Τις καραμπίνες στα χέρια με 10αρια φυσίγγια, τρύπημα στον κωλο του κάθε λαθρομετανάστη και πέταμα στην θάλασσα για επιστροφή με κολύμπι!

    4. Μην τους ακούς Pelo μου κάνε οτι γουσταρεις άνθρωπε μου η ζωή είναι μικρή ,διασκέδασε την αυτοι όλοι που σε βρίζουν είναι μιζεροι και στερημένοι!!!!γράψει τους κανονικά!!

  8. Ντόρα κότα τα βλέπεις αυτά …Έρχεται και η δικιά σου η σειρά και δεν θα μπορείς να πας πουθενά μετά αλλά όχι απ’ αυτούς από μας έχουμε κόψει πρώτοι εισητηρισ για σας δούμε οικογενειακώς να κειτεστε στο χώμα με το κώλο τούρλα

  9. Αν πάτε στις χώρες τους θα δείτε άνδρες από το χέρι… το κάνουν μεταξύ τους ημηεπισημα, αλλά όταν παντρευτούν, λένε ότι σταματάνε.. λέμε τώρα… Και δω το ίδιο κάνουν, αλλά εδώ πάνε για λεφτά και κάνα σπιτωμα.. Όταν τους καταλάβουν και τους διώχνουν , τους σφάζουν… σιγά σιγά η κατάσταση εδώ θα γίνει αφόρητη.. Εκεί τους κόβουν χέρια πόδια. Εδώ τους δίνουμε τα πάντα.. οπότε θα γεμίσουμε… σίγουρα όλοι έχετε καταλάβει ότι αυτό πλέον δεν διορθώνεται… Ίσως πάρα πολύ αργότερα… Όταν βγουν νέες γενιές, λένε τώρα, αφού δεν θα υπάρχουν Ελληνες

  10. παγκοσμιοποιηση και πολιτισμος των λαθροπιθηκων που γεμισαν την χωρα .,.,.,

    τα ωραια .,..,ερχονται

  11. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ΄΄ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…..

Comments are closed.