Έτοιμος ο Κούλης να εφαρμόσει το τελικό του σχέδιο για να μας “καρφώσει” το μπόλι – Ετοιμάζει προνόμια για τους εμβολιασμένους!

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗς

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ειδικό σχέδιο παροχής «κινήτρων» για την περαιτέρω προώθηση των εμβολιασμών του πληθυσμού κατά της Covid-19.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας κυβέρνηση και μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων κρίνουν ικανοποιητικά τα ποσοστά που θα επιτευχθούν ανά ηλικιακή ομάδα, ωστόσο επιδέχονται ακόμα βελτίωσης.

Κεντρική ιδέα του σχεδίου είναι να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος σε κλειστούς χώρους σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Ωστόσο, επισημαίνεται ότι οι όποιες αποφάσεις για θέσπιση κινήτρων δεν είναι δυνατόν να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή, καθώς δεν μπορεί να γίνει διαβάθμιση των πολιτών με βάση το εάν έχουν εμβολιαστεί ή όχι, αν προηγουμένως δεν έχει υπάρξει καθολική προσφορά εμβολίων.

Πιο συγκεκριμένα, συζητείται τα κίνητρα σε όσους χτίζουν το τείχος της ανοσίας να δοθούν σε χρόνο ουδέτερο, δηλαδή μετά το τέλος του καλοκαιριού, όταν θα έχει υπάρξει καθολική προσφορά εμβολίων.

Όλοι όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού θα εισέρχονται ελεύθερα με την απλή επίδειξή του σε εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφους, θέατρα, μέσα μεταφοράς. Οι υπόλοιποι, αντιθέτως, θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό μοριακό, rapid test ή self-test. Είναι προφανές πως η συγκεκριμένη επιλογή αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία και να κοστίσει κάπως… ακριβά για τους ανεμβολίαστους, αφού για λόγους ψυχαγωγίας τα τεστ δεν θα χορηγούνται δωρεάν όπως γίνεται τώρα για συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα, το φθινόπωρο θα έλθει στο προσκήνιο, όπως έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών, αλλά και όσων απασχολούνται σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζεται όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό από αυτές τις κατηγορίες είτε να τίθενται σε αναστολή εργασίας, οπότε θα λαμβάνουν τα 535 ευρώ μηνιαίως, είτε να τους χορηγείται άδεια άνευ αποδοχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο Κούλης είναι ένας τύραννος!!! Πήγε στη Τήνο στο κτήμα που αγόρασε σε εξευτελιστική τιμή επειδή η γυναίκα του είχε σχέσεις με τον Χριστοφοράκο της Siemens κι εκεί του ήρθε η φαεινη ιδέα να διαχωρίσει τον Ελληνικό λαό σε εμβολιασμένους και μη.
    Ο Κούλης είναι ένα Αντίχριστο τέρας που του αρέσουν οι σκύλοι περισσοτερο από τους ανθρώπους που τον ψήφισαν.
    Ο Κούλης πρέπει να πέσει οπωσδήποτε για να σωθεί η Ελλάδα να βγει μια πατριωτική κυβέρνηση που θα πάει κόντρα στα ύπουλα σχέδια του Bill Gates να υποδουλώσει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ το Ελληνικό στοιχείο.
    Γιατί συμπατριώτες εμείς οι Έλληνες έχουμε το καλύτερο DNA του πλανήτη αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που θέλουν να μας μπολιάσουν και με τα λαθρο-ορκ και με τα εμβόλια. Ζήτω η Ορθοδοξία!!! Ολοι μαζί ενάντια στ’ ανθελληνικά σκουπίδια που ξεπουλάνε τα Άγια χώματα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας στα διεθνή νεοταξικα αποβραματα και στους Ισλαμιστές.
    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους του Μεγάρου Μαξίμου.

  2. Όσο υπάρχει ο νόμος 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Απλά απειλούν γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα.

  3. Τι έγινε;;;;; Έχουμε πρόβλημα με τις πωλήσεις στην Ελλάδα;;;;;; Που είναι ο αντιπροσωπος;;;;;; Γρήγορα στον αντιπρόσωπο να βρει τρόπους για παραγγελίες!!

  4. Μιλάμε ότι θα πέσει μεγάλη πείνα Κουληηηηη σε όλη την πιάτσα λεμεεεεε !!!! Όπου σε δουν θα σε λιντσάρουν.

  5. Κούλη όταν αποφασίσετε να μπολιαστειτε όλοι σας εκεί στην μεγάλη σας οικογένεια πραγματικά όμως και όχι παπατζιλιδικα, τότε να φωνάξετε και εμένα να
    έρθω να μπολιαστω
    μαζί σας. Ρε τραβάτε παραπέρα ρε ποιητές ε ποιητές όλοι σας.

  6. ο γκουρλουλης λουγκρουλης στην Τήνο πήρε τις αποφάσεις αυτές ; και πώς ξερει ο ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΕΙ ΤΟΤΕ ; άντε στον διαολο καταραμένο αφορισμένο διποδο .

  7. Εδώ δεν τον πιάνει ο αντιρατσιστικού νόμος;;;

  8. Άλλα λέει η Ευρώπη άλλα κάνει ο κούλης ο πιθηκούλης; Άκου να κάνω μοριακό τεστ για να πάω κινηματογράφο. Να φάει το μόριό του ο ψυχάκιας, ο ανώμαλος, ο τύρρανος,………ο κούλης ο πιθηκούλης, ο …..

  9. αν δεν το κανουμε τι θα παθουμε αν κολησουμε θα ειμαστε ασυπτωματικοι τοσο τραγικο

  10. Να κανουν αμεσα τα νεα φιλαρακια του ζαεφ, οι δεξιοι συριζαιοι το εμβολιο της αστραζενεκα. Και αν παθουν θρομβωση, να βγει ο διοικηγης του νοσοκομειου και να πει οτι ειναι μεμονωμενο φαινομενο, οπως με τον 35χρονο στην κρητη που ο ανθρωπος επαθε 2 θρομβωσεις! Το αστραζενεκα και γρηγορα ανθελληνες που διαδηλωνατε κιολας κατα του ζαεφ και τωρα τον υποδεχεστε με τιμες. Και ειστε και υπερ της ευρωπαικης προοπτικης τους! Ξεπερασατε και τον ανθελληνα τσιπρα γιατι εσεις …διαδηλωνατε κιολας.

  11. Οταν κανει ο Κουλης το εμβολιο θα το κανω και εγω.

  12. Υποχρεωτικός εμβολιασμός και τσιπάρισμα για την αγέλη των ανθρώπων. Σαν κοπάδια ζώων μας βλέπουν που τους ανήκουμε.Πιστεύουν ότι έχουν το κάθε δικαίωμα πάνω μας ακόμα και δικαίωμα ζωής ή θανάτου.

Comments are closed.