Έτοιμος να αμολύσει τα σκυλιά του πολέμου ο Στρατηγός – Εκτεθειμένος από Κούλη, Δένδια και Παναγιωτόπουλο

Κοινοποίηση:
kysea-floros-me-maska-stoli-parallagis_0

Με… συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, μια… anti-navtex και… ενημέρωση των Ευρωπαίων έχει απαντήσει μέχρι στιγμής η χούντα των Αθηνών στην παραβίαση κάθε έννοιας εθνικής μας κυριαρχίας από τους Τουρκαλάδες, ανατολικά του 28ου μεσημβρινού.

Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, σερβιρίστηκε και η ανάλογη με την περίπτωση δόση… σανού, δια «τουρκοφάγους», «αγιασοφίτες», «κοκκινομηλίτες» και λοιπούς… «εθνικόφρονας», που σκοπεύουν και οπλίζουν… διαδικτυακώς.

Ο Στρατηγός Φλώρος που εμφανίστηκε με παραλλαγή, είναι ικανότατος και πατριώτης στρατιωτικός όπως γνωρίζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Όταν δήλωνε ότι “όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι” ξέρουμε ότι το εννοούσε. Τώρα βρίσκεται κι αυτός εκτεθειμένος από το φοβικό σύνδρομο του Μαξίμου γιατί από εκεί έρχονται οι εντολές. Υπομονή στρατηγέ μας. Μπλέξαμε όλοι κι εσύ μαζί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Μια φορά ρε φιλε, μια φορά να νιώσουμε περήφανοι. Γιατί ρε φουστηδες πολιτικοί, γιατί;
    Στρατηγέ κύριε Φλώρε, τόσα χρόνια υπηρετείς. Από παιδί στη ΣΣΕ ανδρώθηκες με το ονειρο να γίνεις υπερασπιστής της γης μας. Κι ο υφυπουργός, γιατί κύριε Στεφανη; Στο εθνόσημο που φοράτε ρε άνθρωποι, έλεος. Μην μας ποδοπατάτε. Μην απαξιώνετε την ιστορία μας. Κάντε κάτι να μην νιώθουμε ντροπή . Γιατί;;;;

  2. Αν ο στρατηγός δεν μπορεί να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της πατρίδος του και να εφαρμόσει τον όρκο που έδωσε…απλά δηλώνει παραίτηση σεβόμενος τον ανδρισμό του.
    Αυτό βέβαια άν υφίσταται ανδρισμός και περηφάνεια

  3. …δεν μπορεί ή νιώθει προσβεβλημένος ή νιώθει ότι παρεμβαίνουν στο έργο του υποβάλλει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του.
    Έφτασε στο ανώτατο αξίωμα των Ε.Δ. Δεν θα σωθεί αν κάτσει να πάρει 5 μισθούς παραπάνω. Στην ιστορία Στρατηγέ δεν έμειναν αυτοί που έσκυψαν το κεφάλι αλλά που δεν κόλωσαν την ύστατη στιγμή όπως ο Μιλτιάδης, Λεωνίδας, Κατσιμήτρος κτλ. Εκτός αν προτιμάς και ‘σύ τα φράγκα περάσεις στην ιστορία σαν ακόμα ένας κιότης

  4. σε τετοιες ωρες δεν παρετουντε οι αξιωματικοι αυτο που λετε ειναι λαθος μεγαλο …αυτο θα κανατε στην θεση του ρε ρεμαλια θα την κοπαναγατε ρε φιδια ειστε πατιωτες που γραφετε βλακειες η παρετιση σε ωρες κρισεων δηλωνη δυλεια….αυτος ειναι αξιος μακαρι ναχαμε κιαλους

  5. Ο στρατηγος δεν μπορει να κανει τιποτα αν δεν ελθει διαταγη απο τον ζωο που ψηφισατε

  6. Αντι να βριζετε τον στρατηγο, βριστε αυτους που ειναι διαρκως υποχωρητικοι απεναντι στους Τουρκους. Που δεν τολμανε ουτε τους αγνοουμενους της Κυπρου να αναφερουνε ουτε τους πεσοντες στα Ιμια. Και μονο που πηγε με τη στολη παραλλαγης, δειχνει οτι εχει κοτσια! Στρατηγε προχωρα. Γιατι εσυ δεν εισαι αποστολακης που μπηκε στην κυβερνηση των εθνομηδενιστων! Εις οιωνος αριστος, αμυνεσθαι περι πατρης. Και ο θεος μαζι μας.

  7. Στρατηγέ κάνε αυτό που πρέπει για την Πατρίδα και το Έθνος ολόκληρο.

  8. Πολύ Φλωροι μαζεύτηκαν εκεί μέσα.. Οταν πάρουν φορά να φορανε κρανος

  9. Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν φταίει ο Στρατηγός Φλώρος, αλλά ακούει ό,τι του λέει ο Κούλης που ακούει ό,τι του λένε οι Γερμανοί πρώτα, Αμερικάνοι μετά.

    1. Φταιει. Να παραιτηθεί.; έτσι θα δώσει μνμ και όχι φορωντας παραλλαγής. Τι θα χάσει; την σύνταξη την καπαρωσε.

  10. Όταν αποστρατευτεί θα το παίζει μυξοκλαίουσα τηλεπερσόνα και ο φλώρος
    Άντε στον αγύριστο μωρή φλωρούμπα μπατριώτη της τσέπης

  11. Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφτηκαν από τους φίλους. Αυτό που με ανησυχεί εμένα περισσότερο σε μια ενδεχόμενη συρραξη δεν είναι το δυναμικό της Τουρκίας αλλά η πέμπτη φάλαγγα που υπάρχει μέσα στην πατρίδα μας και αποτελείται από κατσιαπλαδες, εθνομηδενιστες, και λαθρομεταναστες ισλαμιστες. Έχουμε τα φίδια στον κόρφο μας.

  12. ολα τα παιδια των στρατιωτικων που υπηρετουν με βισμα στην Αθηνα και τα περιχωρα να πανε Εβρο και νησια και να αφησουν την λουφα
    ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

  13. Εγω ξερω πως οποιος δεν συμφωνει ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ αλλιως γινεται δευτερος Αποστολακης! Τον θυμαστε αυτον που πηδαγε με αλεξιπτωτο και το επαιζε Ελληναρας, μεχρι τι στιγμη που φορεσε το κοστουμι του Υπουργου και χειροκροτουσε στη Βουλη τη συμφωνια με τα Σκοπια!

    1. ΔΕΝ ξεχνιέται ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ αυτό. Σαν ανέκδοτο ακούγεται Συριζαιος ΑΓΕΕΘΑ

  14. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι ΕΝΤΟΛΕΣ δεν έρχονται από τού Μαξίμου … !!! Ο εκάστοτε Πρωθυποργός είναι ο Δέκτης καί οι Εντολείς εκ Δύσεως … !!! Ανεξάρτητοι ΔΕΝ είμασταν καί ΔΕΝ είμαστε !!!
    Αν ΘΑ γίνουμε κάποτε δεν το γνωρίζουμε, αλλά ούτε καί η επόμενη γενιά … να το Καταλάβουμε, είμαστε γωνιακό οικόπεδο καί τα συμφέροντα καί οι πιέσεις ήταν, είναι καί θα είναι πάντα τα ίδια καί χειρότερα !!!

    1. Και επειδή εκθέτουν τους έλληνες πολίτες, όταν λένε ‘πρώτα θα τους κάψουμε και μετά θα δούμε ποιοί ήταν’, είτε πρώτα να βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό(;) τους, είτε ας βρούν κανένα καλό ηλεκτρονικό να παίξουν στρατιωτάκια στον Η/Υ τους! ΤΕΛΟΣ!

  15. Στρατηγέ Πάρε πρωτοβουλία μην ακούς κανένα τσογλάνι Πρωθυπουργό, πολύς κόσμος σε πίστεψε μη μας βγεις και εσύ Λυμπέρης που του είπε ο Σημίτης Κάτσε ρε μ***** κάτω και τα έκανε πάνω του

  16. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ….ΑΜΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΠΛΟΙΑ…Α ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!!

  17. Ενα ακέφαλο κοπάδι κιοτήδων πουλάει τήν Ελλάδα.
    Γιάννης Λάκων

  18. Το δούλεμα πάει σύννεφο!!!
    Όλοι οι πολιτικοί είναι αναξιόπιστοι μαζί με την δημοσιογραφία δυστυχώς!!!

  19. Άτομο που φοράει σε εξωτερικό χώρο μάσκα.Μαλιστα…

  20. Τι μ@λακιες λετε ρε…..πάρτε οι στρατιωτικοι τη χωρα στα χέρια σας ρε και βγαλτε τα κυλοτακια που σας εβαλαν Τσιπρας και Μητσοτακης αντε γιατι θα έχουμε και 2η σφαγη από τα μεμετια μεσα στη χωρα μας κρίμα τα σειρητια που φοράτε κότες

  21. Όταν βλέπεις ότι οι πολιτικοί έχουν την δίκη τους αντεθνική ατζέντα και εκτελούν εντολές ξένων δυνάμεων, που σκοπό έχουν την συρρίκνωση της πατρίδας σου, την οποία υπηρετείς και έχεις ορκιστεί να διαφυλάττεις το Σύνταγμα και τους νόμους, τότε, οργανώνεις πραξικόπημα, εκτελείς τους προδότες εφιάλτες και αμύνεσαι με ότι διαθέτεις, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η ιστορία έχει καταγράψει, αιώνες τώρα ότι, όσοι λαοί έχουν πράξει το αυτονόητο, έστω και αν οι αριθμοί δεν είναι με το μέρος τους, το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Φυσικά, με βαριές απώλειες σε όλα τα επίπεδα αλλά, ελεύθεροι και με εθνική υπερηφάνεια. Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται……..!
    Όσο για την απάτη του κοροιδοιού, ούτε για γέλια!!!

  22. Στρατηγος με μασκα οταν ενας στρατηγος φοβαται εναν ιο στο πολεμο τι θα κανει;Καλητερα να μην λες τιποτα τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Οταν θελεις να εισαι αρεστος στους πολιτικους χανεις τον λαο καθως επισης και τους υφισταμενους σου.

  23. Ποιος στρατηγός ωρέ λεβέντες;;
    Φιλππινέζες των πολιτικών είναι όλοι τους που μόλις πάρουν σύνταξη το παίζουν στρατηγοί.

  24. ”Ο Στρατηγός Φλώρος” ………….ονομα και πράμα

  25. καλα μιλαμε ειναι να μην πουμε ως εδω..μετα γελανε και συνεχιζουν σαν να μην υπαρχουμε..

  26. Να παραιτηθεί και να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
    Αλλιώς θα είναι ένας λυμπερης και αυτός

  27. ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΤΑ ΟΥΚ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 4 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

  28. Περιμένουμε να σκοτωθούν Έλληνες Αξιωματικοί για να τους βυθίσουμε? Ξηλώστε τα εθνόσημα και βάλτε κι εσείς πολιτικές γραβάντες κύριοι..

  29. Όποιος σκέφτεται πολύ..στο τέλος δεν κάνει τίποτα …

  30. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Comments are closed.