Έτοιμη να ανοίξει επιχείρηση στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση – Έκανε το μεγάλο βήμα

Κοινοποίηση:
athina_onassis

Την επιστροφή της στην Ελλάδα φαινόταν να ετοιμάζει η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, που τόνιζαν πως σκόπευε να κινηθεί επιχειρηματικά στην χώρα, κάνοντας το μεγάλο βήμα.

H σχέση της Αθηνάς Ωνάση με την Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη, αφού η μοναδική εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Αφού πούλησε τον Σκορπιό, στον οποίο δεν ερχόταν ούτως ή άλλως, η 31χρονη δεν επισκέπτεται ποτέ την Ελλάδα.

Το μόνο που «μαρτυρά» την ελληνική καταγωγή της, εκτός φυσικά από το επίθετο του παππού της, είναι το γεγονός ότι στους ιππικούς αγώνες που παίρνει μέρος, διαγωνίζεται εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Αυτό φαινόταν σιγά σιγά, με την Αθηνά να αναζητά μια μεγάλη έκταση – μεγαλύτερη των 50 στρεμμάτων στα Μεσόγεια της Αττικής – προκειμένου να την αξιοποιήσει για τη μεγάλη αγάπη της, τα άλογα.

Η Ελληνίδα κληρονόμος, φερόταν να θέλει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ιδιωτικό συγκρότημα ιππασίας στην Ελλάδα το οποίο θα περιλάμβανε στάβλους, προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και μια υπερπολυτελή λέσχη, στην οποία θα έκαναν συναντήσεις όλοι οι Έλληνες λάτρεις της ιππασίας.

Σε ξεχωριστό χώρο μέσα στη συγκεκριμένη έκταση φερόταν να σχεδιάζει να χτίσει και μια πολυτελή κατοικία, όπου θα διέμενε η ίδια όταν θα βρισκόταν στη χώρα μας.

Βέβαια, το συγκεκριμένο project απαιτούσε χρόνο και χρήματα, ωστόσο η «χρυσή κληρονόμος» ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να υλοποιήσει τα σχέδιά της. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν έγινε ποτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ….πανε να την φανε τα τελευταια λεφτα της οι γυφτοεβραιοι ”’επιστημονες” της νοτιου αμερικης , για εκδικηση απεναντι στον συγχωρεμενο ωναση και μη συνεργατη τους ΠΟΤΕ.

  2. Οτι μπορει στις επιχειρησεις της να απασχοληση Ελληνες ανεργους,το σκεφθηκατε;

  3. Βλακείες! Θα χάσει τα λεφτά της αν νομίζει πως βγάλει λεφτά από τα άλογα και την οποιαδήποτε λέσχη!

  4. εννοω οταν λεω αδελφος της της μητερας της ο αδελφος ο Αλεξανδρος

  5. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είσαστε για τα μπάζα. Πάντααντιδραστικοί λες και κάτι θα πετύχετε με αυτό. Με το καλό να έρθει το κορίτσι. Ποτέ δεν είναι αργά.

  6. Ελαφρως λαθος η πληροφορια.Γαιδουρες θελει να εκτρεφει.

  7. Ειλικρινά λυπάμαι με τα σχόλια μερικών οι οποίοι έχουν παρασυρθεί από τα μεγάλα κανάλια. Τους αλλοδαπούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα τους θεωρούν Έλληνες,ενώ αντιθέτως βγάζουν χολή για συνέλληνες της διασποράς. Η κοπέλα είναι Ελληνίδα. Έχει κόψει δεσμούς με την Ελλάδα από φόβο μετά το θάνατο της μητέρας της. Πολλοί έλεγαν ότι η μητέρα της δολοφονήθηκε. Λογικό είναι ο απόγονος να φοβηθεί.
    Και όταν μέσα στο σπίτι διδάσκεται ξένη γλώσσα,είναι λογικό ένα παιδί να μη διατηρήσει τα ελληνικά και να μάθει γαλλικά και άλλες γλώσσες. Επίσης με τους Γάλλους είμαστε παραδοσιακοί σύμμαχοι στη ναυμαχία του Ναυαρίνου και σε δύο παγκόσμιους πολέμους.

    1. οχι μονο η μητερα της δολοφονηθηκε αλλα και ο αδελφος της οσο για τα ελληνικα θα μπορουσαν να της ειχαν προσωπικο δασκαλο ελληνικων

  8. Γιατί δεν κοιτάζετε και θετικά?Γιατι όλο κρίνετε?Το κορίτσι θέλει να γυρίζει πίσω;με ένα τρόπο που αγαπάει,δίνει ένα χέρι. Μπορούσε να είναι η κόρη σας ή η αδελφή σασ.Δεν έχετε κατανοήσει, δεν έχετε καθόλου αγάπη?Αφήστε τα πράγματα να κυλάνε. Ανοίγεται τα καρδιά σασ !

  9. Στη κοσμάρα της.ο κόσμος πεινάει.την ιππασία την να την κάνει;;τέννις,ιππασίες,ξιφασκίες να τα κρατήσει γιά το σινάφι της.

  10. Άντε πάλι Μ αυτήν!! Θα τη φάμε στη μάπα κανένα διήμερο!!

Comments are closed.