Έτοιμη για πρόταση μομφής η ΝΔ αλλά πλέον είναι αργά – Όλοι φάνηκαν πολύ «μικροί» & εκχωρείται η Μακεδονία

Κοινοποίηση:
1

Όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας φάνηκε τόσο «λίγο» για να προστατέψει την Μακεδονία από την εκχώρησή της στα Σκόπια.

Ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του γνωρίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει μέσα στην εβδομάδα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για να καθυστερήσει λίγα 24ωρα την ψήφιση της Συμφωνίας  των Πρεσπών.

Έτσι, τις τρεις ημέρες συζήτησης στη βουλή σε επίπεδο αρχηγών ο Κ.Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να αναδείξει τα αρνητικά της συμφωνίας, ευελπιστώντας όχι να μην την περάσει, αλλά να φανεί ποιοι την ψηφίζουν και ποιοι όχι, δηλαδή για την Ιστορία κάτι παγερά αδιάφορο, αφού η ουσία είναι η εκχώρηση της Μακεδονίας και ότι η ΝΔ δεν έκανε ούτε αυτή αυτό που έπρεπε για να μην συμβεί αυτό.

Με την Συμφωνία των Πρεσπών ο Α.Τσίπρας επιχειρεί να διεκδικήσει όλο τον χώρο της Κεντροαριστεράς και μέρος του Κέντρου καθώς ουσιαστικά τέσσερα κόμματα βρίσκονται είτε σε διάλυση είτε σε σοβαρή κρίση λόγω βουλευτών τους που θα την ψηφίσουν (ή θα την καταψηφίσουν) με αποτέλεσμα να διαγραφούν ή να ανεξαρτητοποιηθούν.

Ο πρωθυπουργός επιδιώκει να αυξήσει τον αριθμό των βουλευτών που θα υπερψηφίσουν την Συμφωνία και έτσι θα επιτρέψουν την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική εξουσία τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΥΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΥΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ,ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΗΤΟ ΦΟΒΟ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;

Comments are closed.