Έτοιμα και τα πρώτα ΑΤΜ στα hot spot για να παίρνουν με ευκολία οι λ@θρομετανάστες τα χρήματα

Κοινοποίηση:
1

Τοποθετήθηκαν ήδη τα πρώτα ΑΤΜ στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Μόρια και την Κω, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε το υπουργείο Μετανάστευσης για τον περιορισμό των μετακινήσεων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά λόγω κορωνοϊού.

Το σχετικό αίτημα είχε υποβάλλει προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης προκειμένου να τοποθετηθούν μηχανήματα ανάληψης σε κάθε δομή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Μετανάστευσης τα δύο ΑΤΜ θα λειτουργήσουν από την επόμενη εβδομάδα και μέσα στον Μάιο θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και λειτουργία τους σε όλες τις δομές.

Δείτε φωτογραφίες από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης που τοποθετήθηκαν σε Μυτιλήνη και Κω

841c7c68-09c3-4f87-98d9-f56c8c2ab120
993be917-2f12-498d-b80a-b60f62202472

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ?????ΑΚΟΥΣ ΑΤΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ??? ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ???? ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΤΣΙΠΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!! ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!

  2. Πλάκα μου κάνετε;;; Ειναι δυνατόν;;; Τους ΕΒΑΛΑΝ ΑΤΜ για να παιρνουν τα επιδόματα;;; Ποια επιδόματα ρε παιδια;; Αυτα για τα οποία εχουν δουλέψει και εχουν πληρωςει;;; η μηπως για αυτα που εχουμε δουλέψει και εχουμε πληρωςει εμεις;;; Και μη βρεθεί κανένας βλάκας να πει πως τα πληρώνει η ΕΕ. Αν η ΕΕ πλήρωνε ολα τα επιδόματα των λαθρο, θα είχε φαληρισει. Η καθε χώρα σιγουρα εχει βάλει καποιον φορο στους πολίτες της που παει στους λαθρο. Κι επειδη εμεις εχουμε μικρο πληθυσμό σε Ελληνες, αλλα μεγαλο σε λαθρο, πληρωνουμε πολλα περιςςοτερα απο ολους. Αληθεια, τους λογαριασμους απο τα κινητά τους ποιος τα πληρώνει;; Εγω τους βλεπω να εχουν κανει τα κινητά σκουλαρίκια. Περπατάνε και μιλάνε στα κινητά. Και αναρωτιωμουν, ποιος πληρώνει αυτους τους λογαριασμούς;;; Ξέρει κανεις;;;

    1. Θα ξαναδώσω πολλές φορές αν χρειαστεί η απάντησή μου γιατί μου φαίνεται κι εσείς στο μακελειό όλα τα βγάζετε στη φόρα κι είστε υπέρ του λαού αλλά επιλεκτικά δεν ανεβάζετε απαντήσεις όπως στο Π,θ.Αυτοί εκεί υπερασπίζουν μεγαλογύφτους που εκπροσωπούνται απο λαμόγια δικηγόρους.
      Ο φόρος απο τις σακούλες των σούπερ μάρκετ πάνε στους λαθρομετανάστες κι όχι γιατί θέλουν να σώσουν τον περιβάλλον , λες και στο σούπερ μάρκετ είναι το μονο πλαστικό.

    2. αλλοι για να παρουν ενα επίδομα αναπηρίας τους διυλίζουν κι αν πάρουν και τίποτε ??? αλλοι εχουν αναπηρίας επίδομα κι τους τα κόβουν !! ΜΑ ΤΙ ΔΊΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΛΕ !!

  3. ΚΟΥΦΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

Comments are closed.