Έσκασε τώρα: Έκτακτη επικοινωνία Μητσοτάκη-Τραμπ για τον Έβρο – Τι είπε ο αμερικανός Πρόεδρος

Κοινοποίηση:
mitsotakis-trump43

Επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο – Ο κ.Μητσοτάκης τον ενημέρωσε για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε, σήμερα, με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση στα ελληνο-τουρκικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα και τόνισε το αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα σύνορα της.

Ο Πρόεδρος Τραμπ αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδος να επιβάλει την νομοθεσία της στα σύνορά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι δυνατοί υποστηρίζουν αυτούς πού φοβούνται,και αυτούς που για διάφορους λόγους σέβονται.Οι Έλληνες πολιτικοί δεν ανήκουν σε αυτές τις δύο κατηγορίες.Ειναι μόνο νεροκουβαλητες των σκοπιανών και των λαθρομεταναστών.

  2. Ο πρόεδρος Τραμπ μας στηρίζει αφού και ο ίδιος δεν θέλει άλλους Λάθρο στις ΗΠΑ και όπως είναι γνωστό χτίζει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.Ένα τέτοιο τείχος πρέπει να χτίσουμε και εμείς στον Έβρο γιατί ο απλός φράχτης δεν είναι αρκετός για να σταματήσει τους Λάθρο-Τζιχαντιστές!!!

  3. Λογικό αφού και ο ίδιος δεν θέλει τους Λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ και θέλει να κατασκευάσει φράχτη στα σύνορα με το Μεξικό!

  4. βρε γιε του βρυκολακα .,..,

    περιμενεις να ακουσεις τα αυτονοητα απο τον περουκινι ?

    και γιατι θα πρεπει να ζητησεις την αποψη του .,..,?

    η μηπως διαταγες απο την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

  5. Ο Πρόεδρος Τραμπ αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδος να επιβάλει την νομοθεσία της στα σύνορά της.
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ?????ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ???3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ!!!!!!!

Comments are closed.