Έσκασε η «βόμβα» μεγατόνων: Παίκτης της Αλ Νασρ ο Ρονάλντο!

Κοινοποίηση:
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον η πολύκροτη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας «Marca» ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε στην Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο σταρ να γίνεται και τυπικά παίκτης της ομάδας από την 1η Ιανουαρίου.

Γίνεται λόγος για συμφωνία διάρκειας 2,5 ετών έως και το καλοκαίρι του 2025, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με απολαβές 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.
Ο «CR7» έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από τη συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν που ξέσπασε «σάλο» στην Αγγλία, και έκτοτε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας αναπτύσσεται όλο και περισσότερο.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως την επίσημη πρόταση της Αλ Νασρ είχε επιβεβαιώσει προ ημερών και ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Είστε όλοι σας ΑΜΠΑΛΟΙ!!!! Με ομάδες καφενεία χαρά κάθε ευρωκαφενε στα προκριματικά κάθε καλοκαιριού.

  2. τραβα στη ρωσια ρε μουλε που θα μιλησεις για ελλαδα

  3. αξιοπρεπεια μηδεν. τοσα λεφτα εχεις ρε. τελειωσε την καριερα σου σε μια μεγαλη ομαδα η την ομαδα απο την οποια ξεκινησες στην πορτογαλια και φυγε κυριος. γυφτουλες ταληροφονιαδες. αλλα σε αφηνει η τζορτζινα.

    1. προεδρε σε κοβω ζηλιαρη μεχρι αηδιας. τι ζορι τραβας ρε ρεταλι με τη ζωη του ανθρωπου.. αι σιχτιρ ελληναρα σκατιαρη

    2. Δηλαδή αν ησουνα στην θέση του θα σε χαλούσαν τα 200 ετησίως ε; καλα κανει ρε απ την τσέπη σου τα παιρνει;

      1. εμενα αν ημουν κανονικος ανθρωπος δε θα με χαλουσαν. θα εφτιαχνα τη ζωη μου. αν ημουν ομως ζαπλουτος οπως και αυτος θα εκαναν κακο στην υστεροφημια μου

Comments are closed.