Έρχονται όλα τα κατακάθια της Ανατολής! Μαρτυρία λ@θρομετανάστη στον Έβρο: Ήμουν στην φυλακή και μας είπαν “φύγετε”!

Κοινοποίηση:
1

Επιβεβαιώνεται η χθεσινή αποκάλυψη κυβερνητικής πηγής στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία έχει ανοίξει κέντρα κράτησης και απελευθερώνει μετανάστες και πρόσφυγες με παραβατικοί συμπεριφορά.


Ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός Halk TV, μετέδωσε μαρτυρία μετανάστη που κατευθύνεται προς τα σύνορα με την Ελλάδα και είπε χαρακτηριστικά: “Ήμουν στην φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν ‘φύγετε’ “.

Στη συνέχεια, ο μετανάστης ανέφερε: “Θα πάω στην Ευρώπη για να σωθώ”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οτι εγινε και με τους αλβανους

  2. Επικίνδυνους αλλοδαπούς με «ποινικό παρελθόν» στέλνει κατά προτεραιότητα η Τουρκία στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ πριν από λίγο.
    Πιο συγκεκριμένα κορυφαία κυβερνητική πηγή αποκάλυψε πως πολλοί από τους «μετανάστες» που στέλνει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία στον Έβρο έχουν αναπτύξει κατά καιρούς παραβατική συμπεριφορά.
    Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για άνοιγμα όλων των κλειστών κέντρων στην Τουρκία τα οποία και φιλοξενούν κατά βάση αλλοδαπούς με βεβαρημένο ποινικό προφίλ.
    Πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, με την πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων να είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας και με «ποινικό παρελθόν».
    Επομένως θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς πως είναι «έτοιμοι για όλα».

Comments are closed.