Έρχεται ο «τυφώνας Άντζελα»! Βιογραφία-φωτιά από τη «Λαίδη». Ποιους κρεμάει στα μανταλάκια και ποιούς μύθους καταρρίπτει με τις αποκαλύψεις της. Θα γίνει χαμός!

Κοινοποίηση:
60e333877dad1fc23d65ae1594169dff_XL

Χαμό αναμένεται να προκαλέσει η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου με την αυτοβιογραφία-«φωτιά» που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει σύντομα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άντζελα θα καταρρίψει μύθους και θα κάνει αποκαλύψεις ακόμη και για ονόματα πρώτης γραμμής, μέσα από τις σελίδες της δικής της ζωής.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Πατρινόραμα», παρουσίασε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και παραδέχτηκε ανάμεσα στα άλλα ότι έβαλε σε δεύτερη μοίρα την Άντζελα, για χάρη της Δημητρίου. Αποκάλυψε ακόμη πως, υπήρξε στιγμή που παρακάλεσε την Παναγία για την Όλγα της, ενώ προαναγγέλλει και την έκδοση της αυτοβιογραφίας της, με τον τίτλο «Δεν μου χαρίστηκε η ζωή!»

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. πρωτα απο ολα λεγεσαι κιουρτσακη και οχι δημητριου δευτερον εχεις να πεις πραγματα φτανει αυτα να μην αφορουν νεκρους ανθρωπους και τριτον εισαι ενα σουργελο που με τις πλαστικες εχεις γινει ζομπι σε θυμαμαι στην ηλιουπολη που σε εβλεπα ησουν μια ομορφη γυναικα και καταντησες ζομπι εισαι για την σαλαμουρα πια μην εμφανιστεις ξανα γιατι βλεπουν και μικρα παιδακια και τρομαζουν

  2. οταν ακουω για παναγια κ μιλησε με παναγια τοτε λεω που απευθυνονται σε ηλιθιους ιθαγενεις που κατοικουν στον ελλαδικο χωρο αρε αντζελα βαρεσεσ μπιελα ασε τα ιουδαιοχριστιανικα κ πεσ κανα τραγουδι αφου το προιον με τα χριστιανικα επαψε ν.πουλα.com

Comments are closed.