Έρχεται η ώρα! Ελληνικό δικαστήριο αθωώνει τρεις πολίτες για την κυκλοφορία και τη μη χρήση μάσκας!

Κοινοποίηση:
προστιμα κορονοιος

Είναι γεγονός! Δικαστήριο αθώωσε τρεις Έλληνες πολίτες για την επιβολή προστίμου, σχετικά με την εφαρμογή της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1/2-1-2021), που αναφέρεται στην απαγόρευση κυκλοφορίας και στη χρήση μάσκας.

To Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αθώωσε τους τρεις πολίτες για την “Παραβίαση Μέτρων για την πρόληψη ασθενειών εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων…. που έλαβε χώρα στις 5/01/21 στην Καλλιθέα Αττικής”. Η Απόφαση δημοσιεύθηκε στις 7/1/21.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΝ ΓΥΡΙΣΗ Ο ΤΡΟΧΟΣ , ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ , ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ Μ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

  2. Ο λόγος είναι αρνητικό τεστ. Δηλαδή για να κυκλοφορήσεις ή κουλοκάρτα ή αρνητικό τεστ! Έχει δηλαδή ο Έλληνας χρήματα ανά δυό μέρες να κάνει αναξιόπιστα τεστ (δεν συζητάω για 100ρια μοριακά) για να βγει έξω σαν άνθρωπος. Μουνόπανα η αδικία και η απάτη θα γυρίσει πάνω σας, καθώς μιλάμε για 4% των θανόντων χωρίς υποκείμενο νόσημα και χωρίς ισχυρές αποδείξεις για μεταδοτικότητα από ασυμπτωματικούς. Όλη η κομπίνα εκεί έχει χτιστεί.

  3. μωρε αν ξυπνήσει ο κοσμος και αρχισει να τους μιλα οπως τους πρέπει ολων αυτων να δεις πως θα λακίσουν !! το παιζουν μαγκες και αφεντικά σε φοβισμένα προβατα !!!!!

  4. Αμήν! ….. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται την κυβέρνησή τους, είναι δικτατορία! … Όταν η κυβέρνηση φοβάται τους λαούς της, είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! …

  5. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …………εισαι ΠΟΛΥ μ@λακας γ@μω το@μυαλο σου

  6. ΔΕΝ είναι νόμος είναι υπουργική απόφαση ζώα,ξυπνάτε και μάθετε να διαβάζετε σωστά και ακριβώς τι βλέπετε

  7. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΙΜΩΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΤΟ ΎΠΑΙΘΡΟ!!!
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΓΕΡΟΝΤΕΣ!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ-ΣΤΑΛΙΝ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΧΑΝ!!!

  8. ναι αλλα ο μπαμπας του μας ειπε νομιμα και συνταγματικα τα μνημονια και ολες οι αλλλες οι μαλακιες μιας και πηρε και αναδρομικα πηρε και αυξησουλα πηρε και μπονους οι πρωτοι που πρεπει να δικαστουν και καταδικαστουν σ αυτην την χωρα ειναι οι εισαγγλεις και οι δικαστες

  9. Η δικαιοσύνη για όλους είναι…για τα μπάζα. Επίπεδο ο άλλος Ε?

  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ & ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝΕ , ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ & ΕΠΙΣΗΣ & ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ , ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

  11. Ευτυχώς σε χαμηλές βαθμίδες υπάρχουν ακόμη έντιμοι δικαστές που δεν δέχονται παρεμβάσεις στο έργο τους και δεν συμμετέχουν σε στημένες δίκες.
    Μπράβο τους που είχαν το θάρρος να υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε αυτή την πουλημένη κυβέρνηση.

    1. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

      1. Ο πατέρας μου είναι δικαστής και δεν είναι μασόνος ρε μούλε.

        1. ΝΑΙ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ…..ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ !!!

        2. Τι του απαντάς ρε φίλε? Ο τύπος είναι κλασσικός ψεκασμένος που βλέπει παντού μασόνους και σενάρια συνωμοσίας.

    2. Μπορεί όντως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που να δικαιολογεί την απόφαση του δικαστηρίου. Δε σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να τηρούνται οι νόμοι

Comments are closed.