Έρχεται γύρος από… δημητριακά και όσπρια

Κοινοποίηση:
720_699426_3474faa54e-9281dbd786ba4c8c

Γύρος από δημητριακά και όσπρια, μπέργκερ και κεφτεδάκια από μπιζέλια, ρύζι και κινόα, είναι η ελληνική απάντηση στη νέα διατροφική τάση που αναπτύσσεται κυρίως στις ΗΠΑ, την κατανάλωση “κρέατος” χωρίς κρέας, με τις πρωτεΐνες να προέρχονται από τα φυτά.

Η αγορά “φυτικού κρέατος” ή plant based υπολογίζεται ότι θα φτάσει το 2025 στα 4-5 δισ. δολ. και σε αυτή στοχεύει η “Megas Yeeros” με τα νέα προϊόντα της . Αυτά θα παράγονται στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο κάτι που σημαίνει περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα.Τα τέσσερα πρώτα προϊόντα στην κατηγορία του “φυτικού κρέατος”, είναι τα εξής: γύρος που έχει παρασκευασθεί από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, δημητριακά και πράσινη πιπεριά, ελληνικό μπέργκερ το οποίο περιέχει ελληνικά βότανα και μπαχαρικά, κλασικό μπέργκερ και κεφτεδάκια. Προκειμένου να υπάρχει και η οπτική εμπειρία του γύρου, να θυμίζει δηλαδή κρέας με αίμα, χρησιμοποιείται και παντζάρι.

Στην τελική ευθεία για να κυκλοφορήσουν στην αγορά βρίσκονται ακόμη δύο προϊόντα στην κατηγορία του “φυτικού κρέατος”, ο προψημένος γύρος, ο οποίος θα είναι έτοιμος προς κατανάλωση μέσα σε λίγα λεπτά και το σουβλάκι, ενώ στους απώτερους στόχους της εταιρείας είναι και η παρασκευή κιμά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΙΣΩΣ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΙΔΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΣΟ ΄΄ΚΑΛΗ΄΄ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ….

Comments are closed.