Έρευνα της Sirina αποκαλύπτει ανομολόγητους πόθους παντρεμένων γυναικών εν μέσω καραντίνας – Ο Χαρδαλιάς Νο1 “γαμπρός”

Κοινοποίηση:
Έρευνα-της-Sirina-αποκαλύπτει-ανομολόγητους-πόθους-παντρεμένων-γυναικών-εν-μέσω-καραντίνας-Ο-Χαρδαλιάς-Νο1-γαμπρός

Τους… ανομολόγητους πόθους των Ελληνίδων εν μέσω καραντίνας κατέγραψε η έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina, με τα αποτελέσματα να εκπλήσσουν, αφού δεν κυριάρχησαν τόσο τα γνωστά sex symbols της εγχώριας showbiz, αλλά πρόσωπα… υπεράνω πάσης υποψίας!

Τα στοιχεία της έρευνας προέκυψαν από τα δεδομένα που καταγράφηκαν στο site της εταιρίας  αλλά και από τις απαντήσεις που έδωσαν σε σχετικά ερωτηματολόγια οι γνωστές πορνοστάρ που πρωταγωνιστούν στις ταινίες. Οπως προκύπτει, προτιμούν να κάνουν οικογένεια με τον Νίκο Χαρδαλιά, αλλά να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια αισθησιακή ταινία με τον Τάσο Νούσια και τον Αντώνη Κανάκη! Εκπληξη προκαλεί το «πλασάρισμα» στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίων ειδήσεων του Mega Κατερίνας Παναγοπούλου, την οποία οι πορνοστάρ που ερωτήθηκαν θα ήθελαν να δουν σε μια ερωτική ταινία!

Ποιες θέλουν να δουν σε ταινία και με ποιους να κάνουν οικογένεια
Εντυπωσιακά στοιχεία, όμως, έδωσαν και οι Ελληνίδες πορνοστάρ, όταν ρωτήθηκαν ποια γυναίκα θα ήθελαν να δουν σε ταινία και απάντησαν κατά σειρά: Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Κάτια Ταραμπάνκο, Ζωή Δημητράκου, Ιωάννα Τούνη, Λίλα Κουντουριώτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Χαρμαντά, Τόνια Σωτηροπούλου.

 Οι ίδιες «καυτές» πρωταγωνίστριες ρωτήθηκαν και με ποιον θα ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Οι πρώτοι 10 σε προτιμήσεις ήταν οι Νίκος Χαρδαλιάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιάννης Πλούταρχος, Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Λιανός, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Λιάγκας, Αντώνης Κανάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Σπύρος Παπαδόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

    Κι εγώ αγαπάω τον Μπουφοτάκη και θέλω να τον γ….. Αποτελώ εξαίρεση;

  2. Ε μα για αυτο κάνουν αυτό που κάνουν αν είχαν μυαλό θα έκαναν κατι άλλο φαίνεται απο τις απαντήσεις.

  3. Κατευθυνση νοοτροπιας στο Ελλαδισταν του Κουλη.
    Δηλαδη αν αυτο ειναι που απασχολει τις ελλεινηδες και τους ελλεινους, η χωρα δεν εχει προβληματα.
    ΕΥΧΟΜΑΙ αν ο Θεος δεν με αξιωσει να δω και να αφησω μια Ελλας ελευθερη υγειης και αυτονομη, να με αξιωσει να δω τον πυρηνικο ολεθρο και εξαυλωση των καταραμενων ελλεινηδων και ελλεινων.
    Αναρωτιεμαι ο Κουλοπ0υστρας τι σχεσεις εχει με τον ελλεινο Κρητικο Σειρηνακη.;

  4. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΑΣΧΗΜΟΙ, ΚΑΡΑΦΛΟΙ, ΨΕΥΤΟΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ. ΟΣΕΣ Π@@@@@@@@ ΤΟΥΣ ΨΗΨΙΣΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ 24 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟ@@ΛΟΥ!!

    1. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ 24 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΥΛΩΣΟΥΝ.

  5. Εγώ γιατί δεν είμαι στους 10? Αναξιόπιστη η αρευνα

  6. Γιαυτο μενουν στο ραφι οι περισσοτερες,μυαλα χαζοχαρουμενα.

    1. μπααααα…..αντιθετως καθονται στον πρωτο μεταναστη που θα βρουν μπροστα τυους ,για να αποδειξουν το αντιθετο…..καρχιες

  7. Πολεμική σειρηνα μυρίζεις οπισθοδρομιση,ανηθικότητα κ αποπροσανατολισμό.

  8. αν ο χαρδαλιας ειναι ο νο 1 γαμπρος, εγω τοτε ειμαι τορπιλακατος του ΠΝ

  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ Κ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ ΓΙΑ ΒΡΑΣΤΗ

Comments are closed.