Έπιασαν 30χρονο για ρατσιστική επίθεση σε διεμφυλική γυναίκα

Κοινοποίηση:
1f0cab7c95eb7846267ce398ee95a384_L

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η επίθεση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά που έγινε το βράδυ της 29ης Μαΐου, στην Πλατεία Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με την αστυνομία η διεμφυλική γυναίκα δέχτηκε επίθεση με ρατσιστικό κίνητρο από άγνωστο δράστη λόγω της ταυτότητας φύλου της. Ο δράστης την χτύπησε στο πρόσωπο και την τραυμάτισε ενώ χρειάστηκε η μεταφορά της σε νοσοκομείο.

Αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις εντόπισαν το απόγευμα της 3ης Ιουνίου έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της συγκεκριμένης επίθεσης.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη με ρατσιστικό κίνητρο η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. δεν υπαρχει διεμφυλικη γυναικα γαμω το μ@υνι που σας πεταγε λαχουρια προσβαλετε την μητροτητα ανωμαλοι για τον π@υτσ@ σας ποσο πια?????

  2. Για πρώτη φορά θα πω ” Γειά στα χέρια του αλλοδαπού” .
    Δυστυχώς οι αποχαυνωμένοι Έλληνες ραγιάδες μένουν απαθείς στην θέα των ανώμαλων παιδεραστών .
    Το γελοίο είναι ότι οι δημοσιογράφοι, δυστυχώς και του μακελειό αναφέρουν τον ομοφυλόφιλο σαν “διεμφυλικό” λέξη που ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΕΞΙΛΌΓΙΟ.
    Δυστυχώς μας επιβάλουν να αποδεχθούμε άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα σαν φυσιολογικά άτομα.
    Υ.Γ: με έναν φίλο μου έχουμε βάλει στοίχημα ότι θα μου το λογοκρίνουν. Εγώ είπα ναι και μάλλον θα πάω ταμείο σήμερα!

  3. αδερφες και παλικαρια γινονται μαλια κουβαρια

Comments are closed.