Έπεσε σε “οφθαλμόλουτρα” – Την έδιωξαν από το γυμναστήριο επειδή η εμφάνιση της αποσπούσε την προσοχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Μια γυναίκα από την Οτάβα δήλωσε ότι ένιωσε ταπεινωμένη όταν εργαζόμενοι στο γυμναστήριο της ζήτησαν να αλλάξει ρούχα της επειδή το στήθος της ήταν πολύ μεγάλο για το μπλουζάκι που φορούσε.

“Το τελευταίο πράγμα που κάθε γυναίκα θέλει να κάνει γυμνάζεται είναι να έχει μια συζήτηση για το μέγεθος του στήθους τους” δήλωσε η Jenna Vecchio “Με προσέγγισαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης μου και με πληροφόρησαν ότι υπήρχαν τρεις καταγγελίες για το μπλουζάκι μου και τον τρόπο με τον οποίο το στήθος μου φαινόταν με αυτό”.

Μετά το περιστατικό, η Vecchio παρουσίασε λεπτομερώς την εμπειρία της, στα social media, που συνοδευόταν με φωτογραφίες του τι φορούσε στο Facebook.

Στον αντίποδα η αλυσίδα γυμναστηρίων υποστηρίζει το προσωπικό της. Οι ιδιοκτήτες λένε ότι οι εικόνες που δημοσιεύσε η Vecchio είναι πολύ πιο συγκρατημένες σε σχέση με αυτά που φορούσε στο γυμναστήριο. Το γυμναστήριο λέει επίσης ότι διεξήγαγαν εμπεριστατωμένη έρευνα και δηλώνουν ότι η Vecchio “ντυνόταν ασυνεπής με τον κώδικα δεοντολογίας μας”.

Η Vecchio ακύρωσε την συνδρομή της και μετακόμισε σε ένα άλλο γυμναστήριο GoodLife Fitness. Λέει επίσης ότι έχει έρθει σε επαφή με έναν δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να δει τα επόμενα βήματα της.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Είναι λογικο να μ αρεσουν οι γυναικες ρε κρητη αυτές γουστάρω ουτε κατσικια πηδαω ουτε αγορακια γκεγκε??

  2. Για να έγιναν καταγγελίες, είτε έπεσε σε πούστηδες, είτε σε καριολες με πατημένο βυζί που την ζήλευαν. Δεν εξηγείται αλλιώς η κατάσταση.

  3. Εγώ είμαι ρε φίλε κατσικογαμης η εσυ μουνόδουλος?

    1. ΡΕ ΠΑΛΙ ΕΣΥ; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.

  4. Ακριβως οπως τα λεει ο Κρητη ειναι. Απλα εχει τυπους που τους τρεχουν τα σαλια και το παιζουν γαμικουλες με το γαριδακι τους οπως ο πιο πανω….κατι τετοιους χανους θελουν οι πο..τανοσαυρες.

  5. ΚΑΒΛΟΤΑΝΑΛΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

  6. Σκασε ρε μαλακα ταλιμπαν αιντε στην σπηλια σου αμα δεν σ αρεσει μισογυνη κατσικογαμη!!!

    1. Εγώ είμαι ρε φίλε κατσικογαμης η εσυ μουνόδουλος?

  7. Ντυνονται σαν πουτανες που κατεβαινουν για πιατσα..Γυμναστηριο ειναι ρε σουργελα που ερχεστε ξεβρακωτες!Δηλαδη αν φορατε μια απλη φορμα και μια φαρδια μπλουζα δεν θα γυμναστητε το ιδιο?Πουτανες εχετε τρελαθει τελειως…

    1. Φίλε επικρίνω την Κρήτη σε κάποια θέματα (bullying, πολακισμούς, ψευτομαγκιές) αλλά το πόστ σου είναι γαμώ φίλε και αντρίκιο. Συμφωνώ. Στις πουτάνες οι μαγκιές, όχι στον αδύναμο και τον φτωχό.

Comments are closed.