Έπεσε πολύ… ξύλο στη Μύκη- Συμπλοκή με νεαρούς από τον Κένταυρο

Κοινοποίηση:
1

Μια συμπλοκή νεαρών στην ορεινή Μύκη το περασμένο Σάββατο είχε σαν αποτέλεσμα να «στείλει» στο νοσοκομείο πέντε άτομα τραυματισμένα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης η «κολόνια» κρατάει εδώ και δύο χρόνια περίπου με γυμνασιόπαιδα από τον Κένταυρο και την Μύκη να συμπλέκονται για… ψύλλου πήδημα!

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν η διαφορά αυτή κορυφώθηκε με τρία παιδιά από τον Κένταυρο που βρίσκονταν στην Μύκη, να ζητάνε τηλεφωνικά βοήθεια από άλλους νεαρούς (20-22 ετών) από το χωριό τους και εκείνοι να καταφθάνουν σε χρόνο ρεκόρ από τον χωματόδρομο για να ακολουθήσει η συμπλοκή με τους νεαρούς από την Μύκη και να γίνει ο κακός χαμός! Μιλάμε για πολύ ξύλο και συγχρόνως κάποιες ζημιές που προκλήθηκαν σε μηχανάκια και όχι μόνο…

Η πέτρα του σκανδάλου όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ήταν ένας 45χρονος, ο οποίος ξεσήκωσε τους νεαρούς και στην ουσία έδωσε το σύνθημα για τον «κακό χαμό»! Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ενώ το κλίμα παραμένει τεταμένο στις σχέσεις μεταξύ των δύο κεφαλοχωριών. Παιδιά ειρήνη ημίν!

πηγή: thraki.com.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αμορφωσια μαγκιά κλανιά Facebook ανεργία freddo espresso SmartPhone…νεοέλληνες κάντε like…
    Η ζωή περνάει και χάνεται…

Comments are closed.