‘Έπεσαν οι μάσκες, κοινή εκδήλωση ευρωεκλογών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pasok-syriza-nd

“Πλάκα” ή για “κοροϊδία”;

Τόσο καιρό τώρα παρακολουθούμε στα δελτία ειδήσεων τις δημοσκοπήσεις και τις κόντρες των πολιτικών αρχηγών, εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Τι ακριβώς ψηφίζουμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί…άλλα συμβαίνουν στον πολιτικό χώρο πανελλαδικά και άλλα συμβαίνουν στη μαραζωμένη και ξεχασμένη Ηλεία.

Τι ακριβώς γίνεται όμως γιατί Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν κοινή εκδήλωση στις 27 Απριλίου στον Πύργο, με “πρωτοκλασάτους” υποψήφιους ευρωβουλευτές κτλ.

Και η απορία μας είναι, σε ποιος απευθύνεται αυτή η εκδήλωση ;

Σε όλους;

Μπλε, ροζ, πράσινοι θα βρεθούν σε μια αίθουσα για να μας μιλήσουν για το Ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας μας;

Και αν είναι έτσι, γιατί δεν κατεβάζουν κοινό ψηφοδέλτιο αλλά γίνεται…ο “κακός χαμός” κάθε μέρα;

Και ακόμα καλύτερα… γιατί κάποιος να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία ,ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές;

Ποιες οι διαφορές;

Για το Ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας νοιαζόμαστε τελικά ή για την επιβίωση των κομμάτων που τα ποσοστά τους στις δημοσκοπήσεις… έχουν πιάσει πάτωμα;

Τι ευρωεκλογές είναι αυτές;

Της “πλάκας” ή της “κοροϊδίας”;

Αν ήταν τόσο μπροστά η Ηλεία και το βιωτικό επίπεδο των κατοίκων της ήταν διαφορετικό, θα καταλαβαίναμε μια τέτοια εκδήλωση. Σε μια Ηλεία, που συνεχώς υποβαθμίζεται και που οι κάτοικοί της δίνουν μάχη κάθε μέρα για να ταίσουν τις οικογένειές τους, πολιτικά παιχνίδια, τρικ και πυροτεχνήματα… δεν τα δεχόμαστε!

euroekloges-2024-pyrgos-apateones-scaled

ilia.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εχουν καταλάβει τι τους περιμένει στις ευροεκλογές και ψάχνουν κοινό ακροατήριο για ψήφους …..που σίγουρα θα έχει και λαθροέποικους…..

    Το ερώτημα είναι : θα τους έχουν μεταφραστή για να καταλάβουν τι θα ψηφίσουν, ή θα πάρουν γραμμή να ψηφίσουν με όνόματα ελλήνων πεθαμένων .. …??

  2. Ε καλα τωρα και αν δουν οτι δεν τους βγαινουν τα κουκια κανουν και μια συγκυβερνηση

  3. Προετοιμάζουν τα αποκαλυπτήρια του Ελληνικού Uniparty στις ευκολόπιστες μάζες, πριν παραδοθεί η σκυτάλη στον χρισμένο Goldman Sucker τον νεότερο και ο Ανδρουλάκης μείνει κρατώντας τη γαμήλια ανθοδέσμη.

  4. Λες και δεν ξέραμε ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ενεργούν ως ένα κόμμα κοινός κοροϊδεύουν την κοινωνία.

Comments are closed.