Έπεσαν οι μάσκες! Έριξε βόμβα η κόρη του Βουτσά κι «έκαψε» τη χήρα του για τον γιο και την κληρονομιά: «Δεν θα αφήσω να συμβεί»…

Κοινοποίηση:
sandra-voutsa-1

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του Κώστα Βουτσά στο Αττικό Νοσοκομείο αλλά και για τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, η χήρα και οι κόρες του κράτησαν χαμηλούς τόνους, διαψεύδοντας ότι οι σχέσεις τους είναι τεταμένες.

Φαίνεται όμως πως, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, διασήμων και μη, ο θάνατος του ανθρώπου που κρατάει δεμένη την οικογένεια, γρήγορα αποτελεί την αφορμή να ξεσπάσει ενδο-οικογενειακός πόλεμος κυρίως για τι άλλο, τις κληρονομιές!

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δε κάθομαι να δω το θέμα γιατί δεν ασχολούμαι με νεκρούς (κατά το “άσε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς τους” του Κυρίου μας), αλλά να πω πως η τελευταία γυναίκα του σίγουρα συνυπολόγισε το οικονομικό προκειμένου να πάρει το Βουτσά, δεν νομίζω αν ήταν κανάς φτωχός γεράκος σε κανά ΚΑΠΗ να τον “ερωτευότανε”… Άρα είναι λίγο άδικο να επιχειρήσουν να την αποκόψουν από τη κληρονομιά. Τη κέρδισε με το σπαθί της. Τα παράπονα της κόρης του στον μακαρίτη. Ας του τα έλεγε όσο ζούσε.

  2. Σωστος,χαρτι μιλησει χωριατης παυση να περασει ο επομενος λεει ο Προεδρος Δικαστηριου.

  3. χοντρομπαλά σάντρα …
    αφού ειναι ΝΟΜΙΜΗ η ΓΥΝΑΙΚΑ του και το ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ειναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ απο τον κωστα βουτσά ,
    οσο και να ΣΚΟΥΖΕΤΕ οι υπόλοιποι κληρονόμοι του ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΑΥΤΟΙ ,
    ΓΚΕΓΚΕ ?????

Comments are closed.