Έπαθε ΣΟΚ όταν κατάλαβε τι κατέγραψε με το κινητό του στον Φαληρικό ουρανό! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kopsimo gia exo ok

Πριν περίπου μια εβδομάδα, σε φιλικό σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, είδα αυτό το λαμπερό φωτάκι στον ουρανό όταν βγήκα στο μπαλκόνι για να καπνίσω, αναφέρει αναγνώστης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αναγνώστης του palaiofaliron.gr , πριν μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου του 2020, βρέθηκε σε φιλικό σπίτι στο Παλαιό Φάληρο όπου και κατέγραψε το περίεργο βίντεο.

Δείτε όσα μας περιέγραψε ο αναγνώστης:

“Ήμουν σε σπίτι φίλων, βγήκα στο μπαλκόνι για να καπνίσω, πρέπει να ήταν γύρω στις 21:00, ο ουρανός ήταν σκοτεινός αλλά και καθαρός ταυτόχρονα, χωρίς σύννεφα χωρίς τίποτα, τότε είδα ένα πολύ λαμπερό άσπρο φωτάκι να στέκεται ακίνητο.

Μου κίνησε την περιέργεια, νόμιζα ότι είναι κάποιο αστέρι, κοίταξα όμως και στον υπόλοιπο ουρανό, αλλά δεν φαινόταν κανένα άλλο αστέρι. Το θέαμα ήταν πανέμορφο αλλά και περίεργο ταυτόχρονα και έτσι το τράβηξα βίντεο με το κινητό μου.

Το έδειξα και στους φίλους μου και είπαν ότι σίγουρα είναι κάποιο αστέρι, θα κοιτάξουμε και αύριο την ίδια ώρα έτσι από περιέργεια, λογικά πάλι εκεί θα είναι. Την επόμενη μέρα, επειδή είχαμε βάλει και στοίχημα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι στο ίδιο σημείο, την ίδια ώρα δεν υπήρχε αυτό που είχα τραβήξει σε βίντεο με το κινητό μου, μόνο απόλυτο σκοτάδι υπήρχε πλέον.

Αν γνωρίζει κανείς τι ήταν αυτό σας παρακαλώ να μου λύσει την περιέργεια, ευχαριστώ.”

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.