Έπαθαν ΣΟΚ σε σχολείο του Βόλου – Φίδι έκανε ανενόχλητο την βόλτα του σε σχολείο!

Κοινοποίηση:
Alexandroupoli-fidi

Λαχτάρησαν για τα καλά οι καθαρίστριες που ανέλαβαν υπηρεσία στις εγκαταστάσεις του 23ου Δημοτικού Σχολείου στη Νεάπολη του Βόλου, όταν σχόλασαν οι μικροί μαθητές το απόγευμα της Τρίτης, καθώς μόλις μπήκαν στις τουαλέτες για να καθαρίσουν βρέθηκαν μπροστά σε ένα φίδι!

Οι γυναίκες πετάχτηκαν έντρομες έξω και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σχολείο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το ερπετό ήταν ένας ακίνδυνος λαφιάτης, που δεν είναι δηλητηριώδες φίδι. Έτσι, το περισυνέλεξαν και το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον.

Αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση στους πυροσβέστες, ήταν ότι ο απρόσκλητος επισκέπτης ήταν ξύπνιος, παρά το γεγονός ότι αυτή την περίοδο -στα μέσα Φεβρουαρίου- θα έπρεπε να βρίσκεται σε χειμερία νάρκη! Φαίνεται, όμως, ότι οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες το έκαναν να ξυπνήσει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!!!

  2. Στην Ελλάδα μόνο οι οχιές είναι επικίνδυνες. Όλα τα άλλα φίδια είναι σχετικά ακίνδυνα αν και κανένα δεν θα ήθελε να τον δαγκώσει φίδι ακόμα και αν δεν έχει δηλητήριο.

  3. Σας είχα γράψει πως τα φίδια φέτος δεν κοιμήθηκαν όπως εκαναν κάθε χρόνο και επισης να προσέχουν πολύ όσοι είναι στην εξοχή κυρίως και μαζεύουν άγρια χορτα.
    Που να πάει το μυαλό του καθενός πως ίσως είναι φίδια κάτω στα χορτάρια αυτή την εποχή!
    Τα έχουν τρελάνει οι εναλλαγές του καιρού κοιμούνται και ξυπνούν συνεχώς.
    Παντού φίδια,οχιές σαιτες αστριτες κλπ. Πολύ συχνό φαινόμενο στα μέρη μου εδώ και τρεις μήνες ,όχι μόνο σήμερα και αυτό το μήνα.
    Αλλά εσείς το πήρατε στην πλάκα.
    Ελπίζω με αυτό το κρύο που θα ερθει αυριο να χωθουν στις φωλιές τους να κοιμηθούν και να ησυχάσουμε και εμείς λίγο.
    Και πουσε αυτό το πράγμα στη φωτό δεν είναι λαφιατης.

Comments are closed.