Έξω φρενών οι τηλεθεατές! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που μένει η Σαλαγκούδη στο Survivor;

Κοινοποίηση:
ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

Η Ανθή αποδείχτηκε σαλιγκαρούδη και ουχί Σαλαγκούδη και σίγουρα κάποιος έχει βάλει το χεράκι του για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο πιο πολύ γίνεται γιατί και δύσκολοι καιροί είναι και ποιος να σε πρωτοπάρει.

Δεν έχει προηγούμενο τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής με την εν λόγω παίκτρια, η οποία έχει βαλθεί να ρίξει την τηλεθέαση του παιχνιδιού, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι ψηφίστηκε ως αγαπημένη παίκτρια του κοινού και παραμένει βρέξει χιονίσει στον Άγιο Δομίνικο!
Η παραμονή της στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα έχει εξασφαλίσει περίπου 48.000 ευρώ!

Και επειδή βλέπουμε πως δεν το κουνάει με τίποτα από τον Άγιο Δομίνικο η σκέψη όλων μας ήταν να υπολογίσουμε τι χρήματα θα βγάλει η Ανθή Σαλαγκούδη αν φτάσει μέχρι τέλους και κατακτήσει και το Survivor!
Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα αφήσει η παραγωγή να συμβεί αφού στην ουσία θα τινάξει το ριάλιτι στον «αέρα»!

Κανένας δεν θα παίρνει μέρος στα επόμενα και δύσκολα θα έχει συνέχεια όλο αυτό. Τώρα πως θα βρουν τρόπο να πετάξουν την Ανθή εκτός είναι ακόμα άγνωστο, όπως για παράδειγμα να έκαναν αρνητικά την ψηφοφορία!

Λοιπόν, βγάλτε κομπιουτεράκι και υπολογίστε!

Εφόσον η Ανθή Σαλαγκούδη μένει μέχρι τον τελικό στο Survivor θα πρέπει να κάτσει μέσα περίπου άλλες 26 βδομάδες, αφού πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελικός θα γίνει στις αρχές Ιουλίου!

Με βάση λοιπόν ότι παίρνει 6.500 ευρώ την βδομάδα τότε για άλλες 26 βδομάδες θα βγάλει 169.000 ευρώ!

Αν σ’ αυτά προσθέσουμε τις 48.000 που έχει βγάλει μέχρι σήμερα πάμε στις 217.000!

Τέλος αν το περιβάλλον της καταφέρει να την βγάλει και νικήτρια του show πάμε στις 317.000 ευρώ και συν κάτι μπόνους ξεπερνάει τις 320.000 ευρώ!

Είπατε κάτι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Επεσε σημα απο τους οπαδους της να καταψηφισουν τον Περικλη. Γι αυτο και τη τελευταια εβδομαδα του μπηκε του Περικλη, ο οποιος δεν το πιστευε πως αλλαξε η σταση της απενεντι του. Γι αυτο εξαλλου επιβιωσε και ο Παππας που επι δυο εβδομαδες ηταν ολοι εναντιον του και φαινοταν το φαβορι της αποχωρησης.

Comments are closed.