Έξι συλλήψεις για ανοικτά καταστήματα και 1835 παραβάσεις κατά τη χθεσινή ημέρα

Κοινοποίηση:
dias

Στη βεβαίωση 1.835 παραβάσεων του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού προχώρησε η ΕΛΑΣ χθες, Κυριακή 30 Μαρτίου, σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε έξι συλλήψεις.

Ειδικότερα, τα πρόστιμα των 150 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 589, στη Θεσσαλονίκη 212, στα Ιόνια Νησιά 136, στη Δυτική Ελλάδα 130, στην Κεντρική Μακεδονία 107, στη Θεσσαλία 102, στην Κρήτη 99, στην Πελοπόννησο 96, στο Νότιο Αιγαίο 87, στην Ηπειρο 77, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 73, στη Στερεά Ελλάδα 70, στο Βόρειο Αιγαίο 35 και στη Δυτική Μακεδονία 22.

Παράλληλα, χθες, συνελήφθησαν έξι άτομα και βεβαιώθηκαν αντίστοιχες παραβάσεις, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), στις εξής περιοχές: Στη Θεσσαλονίκη δύο, στην Αττική μία, στην Κεντρική Μακεδονία μία, στη Στερεά Ελλάδα μία και στη Θεσσαλία, επίσης, μία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατι δημιουργησαν οι αλητες,προδοτες πολιτικοι,ΠΝΠ για να κυκλοφορουν ελευθεροι οι λαθρο,ανα την επικρατεια 12 ωρες την ημερα;Πηγαινετε μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας,στην Ιουλιανου να δειτε ανοιχτα τα μαγαζια τους & συνωστισμενοι μαζι με τα παιδια τους απ’εξω & μεσα σε αυτα,για ψωνια με τα λεφτα μας.

  2. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ???ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ??? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΜΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΝΟΙ?? ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ “ΤΡΕΧΕΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ??? ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ “ΛΟΓΟ ΕΞΟΔΟΥ” ΤΗΝ “ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ”???

Comments are closed.