Έξαλλος νεαρός σε λαϊκή με τα γερόντια: «Ρε μαλ@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
LAIKI

Νεαρός βγάζει για βόλτα τα σκυλιά του και πέφτει μπροστά σε μια λαϊκη αγορά. Τότε ξεσπά με το θέαμα που αντικρίζει.

Μαζεμένοι και συνωστισμένοι καμιά εκατοσταριά γέροι και γιαγιάδες ψωνίζουν χωρίς μάσκες και γάντια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Ρε μ@λ@κ@ νεαρέ άσε τα γερόντια-καπή να κόβουν βόλτες όλη μέρα!!!Έτσι θα σωθεί το ασφαλιστικό ρε ΒΛΑΚΑ ώστε μια μέρα να πάρεις και ΕΣΥ σύνταξη!!!Όλα τα γεροντάκια για ΣΕΝΑ δουλέυουν ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!!!

  2. Όποιος φοβάται… Κάθετε σπίτι του…. Άμα ο άλλος θέλει να πεθάνει… Πάλι δικαίωμα του…

  3. ΕΙΠΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ…. ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΕΙ

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΕ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ…;;;;

    ΜΑΛΑΚΑ..Ε ΜΑΛΑΚΑ

  4. O αρχιμαλακας και ο κάθε αρχιμαλακας που θέλει να το παίξει έξυπνος βρίζοντας τα γεροντια ας το βουλώσει γιατί παρακαλάω να μου τύχει κάναμε τέτοιος να τον νταουλιασω. Ο Κουλης και όλοι οι λοιποι που έχουν κλέψει περισσότερο από ότι έπρεπε δεν επένδυσαν στην υγεία και τώρα που θα καταρευσει το σύστημα υγείας μόλις κορυφωθεί η επιδημία θα ξεβρακωθουν. Για να καλύψουν την λαμόγια τους το παιζουν ότι ενδιαφέρονται .Κάνεις δε νοιάζεται για τα γεροντια μη γελοιομαστε.Αυτοί δεν ενδιαφέρονται για κανέναν Έλληνα αυτη τη στιγμή μπαίνουν εκατοντάδες αλλοδαπα και δεν τα στέλνει πίσω αλλά τα προωθει σε δομές στην ενδοχώρα και τους ταιζει με χρήματα που θα έπρεπε να στηρίξει τις δύσκολες αυτές στιγμές τους Έλληνες. Αυτούς να βρίζεις σκουλίκι νεαρέ που μας μολύνσεις την γενιά με την ασχετοσυνη σου,την ασέβεια σου και την ανικητη ηλιθιότητα σου .

    1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ. ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΣΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΣΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ: ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΕΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ.

  5. Κανονικά όλες οι ηλικίες πρέπει να είναι μέσα για κάποιο χρονικό διάστημα γιατί από τα στοιχεία φαίνεται πως το 40% των περιπτώσεων σε άλλες χώρες είναι μεταξύ των ηλικιών 25 με 55, οπότε κινδυνεύουν ΚΑΙ αυτοί που είναι εργαζόμενοι και ο ουσιαστικός κορμός της οικονομίας. Δυστυχώς, πρέπει όλοι μας να κάτσουμε μέσα για να μην πάθουμε τα ίδια με την Κίνα, το Ιράν και την Ιταλία, και μπορεί όλη αυτή η διαδικασία να διαρκέσει πάνω από δύο μήνες ενώ θα ξαναεπιστρέψει τον Οκτώβριο αλλά μέχρι τότε μπορεί να υπάρχει εμβόλιο και καλύτερη θεραπευτική αγωγή από τις υπάρχουσες.

  6. Εγώ απλά ρωτάω τον έξαλλο νεαρό….
    Αγόρι μου, εσύ που είσαι έξαλλος με τον ηλικιωμένο που πήγε για ψώνια και δεν είσαι έξαλλος με τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ CAFÉ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, όταν τελείωσες την βόλτα με τα σκυλιά σου, ΜΗΠΩΣ χτύπησες το κουδούνι του διπλανού σου ή απέναντι σου ηλικιωμένου, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    1. Εχεις απολυτο δικιο.
      Καποιοι ηλιθιοι δεν καταλαβαινουν οτι υπαρχουν ηλικιωμενοι που δεν εχουν κανεναν.
      Και μη μου πεις κανεις “παρε τηλ. το δημο (βοηθεια στο σπιτι”, θα γελαω μεχρι αυριο.

  7. Ολες οι απόψεις σεβαστές,αλλά αναρωτήθηκε κανείς σας αν κολήσουν που δεν παίρνουν προφυλάξεις οι υπόλοιποι τι φταίμε? Μεγιά τους με χαρά τους ,αλλά οι οικογένειές τους και τα άτομα που έρχονται σε επαφή,και οι γιατροί και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που θα τους περιθάλψει ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ???

    1. άσε τα έξοδα που θα κάνουν τα παιδιά τους για να τους θάψουν.

  8. Το παλιο το μουλαρι δεν μαθενει καινουργιο δρομο.Εννοια σας και σεις κωλογεροι θα γινετε.

  9. Κατι ψευτομαγκες νεοελληνες εδω μεσα που υποστηριζετε τους συνωστισμους ειστε για πολλες σφαλιαρες μεχρι να κοκκινησει ο γαιδουροσβερκος σας.

  10. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΛΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤ/ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 14:00 ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΟΑΝΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΝΑ ΝΗΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΙ ΠΕΡΙ ΠΕΙΝΑΣ ΚΛΠ. ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

      1. ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΩΡΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ; ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΠΑΤΡΙΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑΡΗ.

        1. Ε.λ.ε.ο.ς. ρε ψυχανωμαλε γιατί βρίζεις τον κόσμο ρε κρετινε; έχεις καταλάβει τι ασυναρτησίες έχεις γράψει; Ζητάς και τα ρέστα από πάνω ,γελάμε μαζί σου παλιοκαραγκιοζη!

          1. ΕΘΝΙΚΕ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ ΠΑΤΩΝΕΙΣ;;;;;; ΠΑΤΩΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕ;;;;;

  11. Τα λεφτα να ξερεις τα εχουν οι συνταξιουχοι. Τα παιδια τους δουλευουν για 400€ και αυτοι περνουν συνταξεις απο τα 50 και σιγουρα πολυ περισσοτερα λεφτα απο τα 400€.

    1. Nikos Tsifloglou Μαθε λοιπον τοι οι περισσοτεορι συνταξιουχοι δεν παιρνουν παχτολες συνταξεις λιμοκτονουν και με δυσκολια τα βγαοζυν περα οσο για τους 50 που λες μια μεριδα απο αυτους εχει φτυσει αιμα δουλευοντας μεχρι τα 50 για να βγουν στη συνταξη ουτε Χριστουγεννα ουτε Πασχα κανανε στο σπιτι τους ουτε διακοπες μονο δουλεια δουλεια και σε διαφορετικες πολεις καθε χρονο για αυτο μην τους κατηγορεις

  12. σταματησε η οικονομια της χωρας κλεισανε μαγαζια για να προφυλαχτουν τα γεροντια και αμα βγεις εξω οι πλειοψηφια ειναι γεροντια….και απορω γιατι δεν το εχει πρωτο θεμα ο χιος…οι κωλογεροι κυκλοφορουν αβερτα εξω

  13. Εσυ ρε φιλε με τα σκυλια;…οι ηλικιωμενοι πρεπει να βρουν να φανε

  14. Αφού γουστάρουν εσένα τι σε νοιάζει;;;;
    Από την άλλη νομίζεις ότι ο Κούλης το έκανε να προστατεύσει τα γερόντια;;;;; Για τον εαυτούλη του το έκανε γιατί σε καμιά 10αριά μέρες που θα γεμίσουν οι λιγοστές ΜΕΘ που διαθέτουμε και ο κόσμος θα πεθαίνει στους δρόμους εκεί να δεις τι γίνεται.

  15. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΨΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ…ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ

    1. Αλλος ενας παρτακιας καραγκιοζης νταης….Καλο ψοφο ,ανοητε…

  16. Να πανε τα παιδια τους να τους ψωνησουν εκτος και αν ειναι στο χωριο και οι γεροι στην Αθηνα.Ειναι ευαλωτη ομαδα τα παιδια τους τοσο αχρηστα αραγε σας μεγαλωσαν ρε.

  17. Πειτε του ηλιθιου πως αυτοι οι ανθρωποι ζουν με 350 ευρω το μηνα.Ετσι περιμενουν τη λαικη να βρασουν κανα χορτο για να τη βγαλουν.Δεν ειναι ολοι π@π@δημουληδες με τρια καροτσια ψωνια του μηνα.Εαν νοιαζεσαι τοσο πολυ για αυτους τους ανθρωπους βγες εσυ να τους ψωνισεις.ΨΩΝΙΟ.

Comments are closed.