Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! Το σαφέστατο μήνυμα στους παίκτες: «Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές»

Κοινοποίηση:
6040f549825e6306dc598622

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το κύπελλο Ελλάδας και οπαδοί του τριφυλλιού πήγαν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί και τα «έψαλλαν» στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Λάζλο Μπόλονι.

Οι οπαδοί διέκοψαν την προπόνηση και οι λεκτικές επιθέσεις ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και αφορούσαν κατά κύριο λόγο στους παίκτες αλλά και τον Μπόλονι.

«Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές, μπαστ…! Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια! Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ μίντια και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπουρδ… όποιος δεν μπορεί τον π…», ήταν ορισμένα από τα λόγια των οπαδών στους παίκτες.

Σε ότι αφορά στον Μπόλονι, οι φίλαθλοι του είπαν: «Αποφάσισε επιτέλους μια ενδεκάδα, βρες ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι και τελείωνε!»

Για την κατάντια του Παναθηναϊκού η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος διαλύει ότι καλό πάει να δημιουργηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η μεγαλυτερη ξεφτιλα για ενα προεδρο ειναι να μην τολμαει να παει στο γηπεδο της ομαδας που ειναι ιδιοκτητης. Ειχες 3 χρονια να πατησεις γηπεδο. Ηρθες 2 φορες φετος που δεν ειχε κοσμο, τωρα που θα ανοιξουν τα γηπεδα, το κοβω χλωμο να ερχεσαι. Μπορεις να πηγαινεις στο καραισκακι τωρα που τα βρηκες με τον μαρινακη και εγινες και μαρτυρας υπερασπισης του στη δικη για την εγκληματικη οργανωση ξεχνωντας τι ελεγες παλια για τον μαρινακη. Για κοπιασε ομως αλαφουζο απο λεωφορο αν εχεις αντερα.

Comments are closed.