Έξαλλοι οι Τούρκοι με τη συνάντηση Μητσοτάκη – Σολτς!

Κοινοποίηση:
Επίσκεψη του Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Όλαφ Σόλτς και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι αντιδράσεις των Τούρκων για τη συνάντηση μεταξύ Μητσοτάκη – Σολτς ήταν έντονες και εκφράζονται αρχικά από τον Τύπο στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με την Χαμπέρ, «Ο Μητσοτάκης στόχευσε πάλι τον πρόεδρο Ερντογάν. Σκανδαλώδης συκοφαντία για την Τουρκία!»

Η Σαμπάχ αναφέρει ότι «η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Ο Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε ξανά για την Τουρκία: Υποστήριξη από τον Γερμανό Καγκελάριο».

Με τη σειρά της, η Μιλιέτ σημειώνει πως «η Ελλάδα παίζει με την φωτιά, τοποθετεί τα γερμανικά τεθωρακισμένα στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης που συναντήθηκε με Σολτς έβαλε στο στόχαστρο την Άγκυρα χωρίς να αναφέρει το όνομά της».

Τέλος, το Oda TV σχολιάζει ότι «ο Ρώσος έφυγε, ο Γερμανός ήρθε… Τα νέα όπλα της Ελλάδας είναι στα τουρκικά σύνορα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder από τη Γερμανία θα αναπτυχθούν στα τουρκικά σύνορα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ωχ Παναΐα μ’, πάει η Ακρόπολη, την πάτησε το βδέλυγμα (abomination στο χωριό μου)!

    1. εσεις που προσκυνατε τη σβαστικα ειστε τα βδελυγματα, αυτος την εχει καταδικασει

  2. Βαι βαι μεμετια καμμια ανησυχια μπρε! Οι ναζι ειναι παντα μαζι σας πολλες δεκαετιες τωρα! Χαλαρωστε !

  3. Ναι ρε τουκογυφτοι θα μας πείτε πού θα βάλουμε τα τανκς.εσεις γιατί έχετε 40.000 στρατό στην κατεχόμενη Κύπρο?θα φάτε τέτοιο γαμησι που θα γράψει ιστορία.

Comments are closed.