Έξαλλη την έκανε την κυρά Παγώνη μας! Ανεμβολίαστος γιατρός μίλησε για το ακαταδίωκτο (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ΠΑΓΩΝΗ

Η Ματίνα Παγώνη είχε διάλογο με τον ανεμβολίαστο κλινικό διαιτολόγο, Αντώνη Πουλτουρτζίδη, αναφορικά με το θέμα του εμβολίου, με τον γιατρό να καταφέρνει να την βγάζει εκτός ορίων.

Ο κ. Πουλτουρτζίδης προσπάθησε να πείσει για τους ισχυρισμούς του κατά του εμβολίου του κορονοϊού. Τότε η κ. Παγώνη, εμφανώς εκνευρισμένη, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «δεν είστε γιατρός» και «θα τρελαθούμε πρωί πρωί».

Ο κλινικός διαιτολόγος, είπε: «όταν τα εμβόλια βγαίνουν στη δοκιμή θα έπρεπε να κρατείται η κίτρινη κάρτα και κατόπιν να πιστοποιείται το γεγονός ότι αυτό το φάρμακο πράττει αυτό που αναζητώ, όπως δηλαδή τα αντισώματα. Οι δυο λέξεις που αυτή τη στιγμή φοβίζουν την κοινωνία και την απομακρύνουν είναι κίτρινη κάρτα και πιστοποιητικό αντισωμάτων, που πηγάζουν από το ιατρικό ακαταδίωκτο».

Ακόμα, χαρακτήρισε fake news ότι το εμβόλιο έχει λάβει άδεια και τότε η κ. Παγώνη είπε: «σέβομαι τις προσωπικές απόψεις, αλλά δεν μιλάμε με προσωπικές απόψεις στην επιστήμη. Μιλάμε με δεδομένα επιστημονικά, μελέτες και φάσεις. Εμβόλια και φάρμακα περνούν από μελέτες. Όταν έχει περάσει στην τρίτη φάση όπου φαίνονται παρενέργειες και ό,τι άλλο για να ληφθεί η τελική απόφαση, νομίζω ότι οι προσωπικές απόψεις δεν έχουν καμία σχέση».

Και συνέχισε: «Η άποψή μου η προσωπική δεν έχει καμία σχέση. Μελέτες εκατομμυρίων ανθρώπων, εμβολιασμοί εκατομμυρίων ανθρώπων, μελέτες για παρενέργειες. Όποιος μπει θα βρει τις μελέτες. Γενικότητες χωρίς ειδικότητες δεν μπορούν να λέγονται. Το εμβόλιο έχει περάσει τις φάσεις, έχει εγκριθεί, έχουμε στα χέρια μας ποιες είναι οι παρενέργειες από το εμβόλιο και τί συμβαίνει σε όποιον δεν κάνει το εμβόλιο. Και το τί συμβαίνει στα διάφορα όργανα, τους πνεύμονες, την καρδιά, τον εγκέφαλο. Και συγγνώμη, αλλά από τα χέρια μας έχει περάσει τόσος κόσμος με COVID. Η δική μου άποψη μετράει και όχι η δική σας, δεν είστε ιατρός, δεν έχετε σχέση με τους ασθενείς μπροστά σας. Άλλο να έχεις τον άρρωστο μπροστά σου και άλλο να κάθεσαι σε ένα γραφείο και να λες την άποψή σου».

Ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Αν δεν παρακολουθείτε τα επιστημονικά δεδομένα τι να σας κάνω τώρα. Θα τρελαθούμε εδώ πρωί πρωί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Kυρία Παγώνη
    Με όλο τον σεβασμό απέναντι στο άτομό σου και στις ιδέες σου έχω να σού πώ το εξής. Δεν γνωρίζεις τι λές. Στηρίζεσαι απλά στις γνώμες των “ειδικών” χωρίς να μπορείς να πιστοποιήσεις τού λόγου το αληθές. Αν το πιστοποιήσεις εσύ η ίδια με πειράματα τότε έχεις γνώση και μπορείς να μιλάς. Δεν το έχεις κάνει και απλά ψητακίζεις και αποφαίνεσαι ότι ο κύριος Πουλτουρτζίδης δεν είναι γιάτρος σαν να λές ότι εγώ είμαι καί εγώ ξέρω.
    Φαίνεται ότι δεν ξέρεις τίποτα. Δεν λές κουβέντα γιά τον συνάδελφό σου απο την Καβάλα πού έκανε το εμβόλιο και πέθανε, ούτε γιά τον κύριο Τσιρώνη τον εισαγγελέα πού επίσης πεθανε από το εμβόλιο, ούτε γιά το 15χρονο στην Αρκαδια, ούτε γιά την19χρονη φοιτήτρια. Λυπάμαι πολύ κυρία Παγώνη. Ευχαριστώ

  2. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ… Η MADAM ΠΑΓΩΝΗ… ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ… 6.500 ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΡΑ…. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ?…. ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ… ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ… ΠΑΓΩΝΗ… ΛΙΝΟΥ… ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ… ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ…

  3. ΛΕΤΕ… ΛΕΤΕ… ΛΕΤΕ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ… ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ… ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΟ LOCKDOWN ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ?… ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ #ΔΟΥΛΕΙΑ# ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ…. ΚΑΘΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ… ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ SOROS ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ… ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ… ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΨΙΜΟ… ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΣΚΩΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ….

  4. Έφτασε στην πηγή ο πουλτουρτζιδης κ νερό δεν ήπιε..μίλησε απλά για το ακαταδιωκτο και το προσπέρασε χωρίς να το θέσει ως βασική ερώτηση και επιμείνει σε απάντηση..για ποιο λόγο αποποιουνται όλοι τις ευθύνες απτις παρενέργειες? Όσοι μιλάνε με τους μπροσταρηδες του covid μάλλον απλά μαγειρεύουν λαϊκή εκτόνωση με όσο ποιο αληθοφανή τρόπο για τη στάχτη στα μάτια μας κανείς τους δεν επιμένει στις φλέγον ερωτήσεις γιατί άραγε?

  5. Η έγκριση των εμβολίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

    Προτού ένα εμβόλιο εγκριθεί στην ΕΕ, πρέπει να υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές από τον παρασκευαστή του και στη συνέχεια σε επιστημονική αξιολόγηση από τις ρυθμιστικές αρχές. Στις αρχές αυτές συμπεριλαμβάνονται ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και άλλες ρυθμιστικές αρχές οι οποίες εδρεύουν στις χώρες της ΕΕ/του ΕΟΧ.

    Στις δοκιμές περιλαμβάνεται έλεγχος της ποιότητας του εμβολίου:

    της καθαρότητάς του·
    των συστατικών του, συμπεριλαμβανομένων των αδρανών συστατικών ή των «εκδόχων» του·
    του τρόπου παρασκευής του.

    Στη συνέχεια, ο παρασκευαστής πραγματοποιεί δοκιμές σχετικά με τις επιδράσεις του εμβολίου, οι οποίες περιλαμβάνουν εργαστηριακές δοκιμές και δοκιμές σε ζώα.

    Ακολουθεί πρόγραμμα κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους. Ο παρασκευαστής του εμβολίου υποβάλλει το εμβόλιο σε τρία στάδια κλινικών δοκιμών με τη συμμετοχή ολοένα και αυξανόμενου αριθμού ατόμων σε κάθε στάδιο. Το πρόγραμμα αυτό πρέπει να ακολουθεί αυστηρά πρότυπα καθώς και τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τις ρυθμιστικές αρχές:

    Αυτό το στάδιο μπορεί να διαρκέσει περίπου δέκα χρόνια από τη στιγμή της αρχικής σύλληψης έως την έγκριση του εμβολίου.

    https://vaccination-info.eu/el/stoiheia-shetika-me-ta-embolia/i-egkrisi-ton-embolion-stin-eyropaiki-enosi

    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΩΝΗ

  6. H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ

    Εμβόλιο Pfizer

    Comirnaty πυκνό σκεύασμα για παρασκευή ενέσιμης διασποράς Εμβόλιο mRNA COVID-19 (τροποποιημένων νουκλεοσιδίων)
    “Δεν πραγματοποιήθηκαν μελέτες γονοτοξικότητας ούτε καρκινογένεσης.”

    “Αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης Δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες αλληλεπιδράσεων.”
    “Υπάρχει περιορισμένη εμπειρία με τη χρήση του Comirnaty σε έγκυες γυναίκες.”
    Αναφορά πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών Η αναφορά πιθανολογούμενων ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από τη χορήγηση άδειας κυκλοφορίας του φαρμακευτικού προϊόντος είναι σημαντική. Επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση της σχέσης οφέλους-κινδύνου του φαρμακευτικού προϊόντος. Ζητείται από τους επαγγελματίες υγείας να αναφέρουν οποιεσδήποτε πιθανολογούμενες ανεπιθύμητες ενέργειες μέσω του εθνικού συστήματος αναφοράς που αναγράφεται στο Παράρτημα V και να περιλαμβάνουν τον αριθμό παρτίδας/Lot εάν είναι διαθέσιμος.”
    “Αυτό το φαρμακευτικό προϊόν έχει εγκριθεί με τη διαδικασία που αποκαλείται «έγκριση υπό όρους». Αυτό σημαίνει ότι αναμένονται περισσότερες αποδείξεις σχετικά με το φαρμακευτικό προϊόν. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα αξιολογεί τουλάχιστον ετησίως τις νέες πληροφορίες για το παρόν φαρμακευτικό προϊόν και η παρούσα Περίληψη των Χαρακτηριστικών του Προϊόντος θα επικαιροποιείται αναλόγως.”

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
    https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_el.pdf?fbclid=IwAR2nqAtLR1qV3K14QE7EjiO861CA3u5cvC8Fl

  7. η παγωνη κανει σαν γαλοπούλα που την άρπαξαν απο τον λεμο!

  8. παγωνα πες αλευρι η κρεμαλα σας γυρευει αποβρασματα

  9. Ρε ούγκανα, σας πηδούν και σας εποικίζουν για δεκαετίες οι Αλεξοκούληδες με τα χειρότερα σκουπίδια του πλανήτη, και κάθεστε στα τέσσερα και τα καταπίνετε όλα αδιαμαρτύρητα. Στο εμβόλιο βγήκατε να το παίξετε μάγκες;;;
    Θρασύδειλοι κομπλεξικοί πανύβλακες

  10. H σατανιασμενη κουκλα του τσακη λυσσαξε και παλι ξεβρακωθικε!!Οσο για την χαζογκομενα που το παιζει δημοσιογραφος ας κανει καμια αλλη δουλεια καλυτερα!!ΑΡΔ σας εχουνε παρει χαμπαρι και οι πετρες.Πολλα τα λεφτα!!Τα μπολια φολα-σφραγιασμα στον πατο σας σιχαματα.

  11. Συστημική σκατόψυχη κωλόγρια, σκύλα καταραμένη όπως κι όλοι από τι συνάφι των Δολοφόνων!!

  12. Πάντως, γενικά μιλώντας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δημοσιογράφοι κρατάνε τα σκήπτρα μακράν ως η χειρότερη φάρα της κοινωνίας, μακράν η χειρότερη λέμε.
    Βέβαια, αυτό δείχνει περίτρανα και το δικό μας χάλι διότι δεν είμαστε καθόλου μακριά από αυτή την απύθμενη γελοιότητα ή όπως αλλιώς μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει.

  13. Ο εκνευρισμός της Παγώνη τα λέει όλα.Και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο Πουλτουρτζίδης και αν είναι γιατρός.

  14. Αστα παγωνη ουτε εσυ εισαι γιατρος εμβολιο που σκοτωνει εστω και εναν ανθρωπο δεν θεωρειτο ασφαλες και αποσυρονταν μεχρι την προ κοβιντ φαρσα. Διαλογο δεν δεχεστε, μελετες δεν δεχεστε ,τους εμβολιασμενους δεν τους κουραρετε. τους 23.000 νεκρους στην ευρωπη απο το εμβολιο που με τα πολλα φιλτρα ανακοινωσαν και αυτοι το νουμερο, τους λετε στατιστικα. Χουντα με τα ολα της. Θυμησου δεν θα μπορεις να βγεις απο το κωλοσπιτο σου μια μερα.

  15. Για πες μας κυρα Παγώνα ποιοι είναι αυτοί οι ερευνητές μελετητές των δράσεων και παρενεργειών των εμβολίων του Covid-19 και ποιες οι βιβλιογραφίες τους; Ονόματα δεν έχουν; Αν δεν έχουν τότε δεν υπάρχουν….

  16. Πότε η κα Παγώνη παρακολουθεί τους ασθενείς της Όταν είναι όλη μέρα στα παράθυρα??

    1. Τους εφαρμόζει την νέα μέθοδο την Τηλειατρική.

  17. Η επιστήμη και η αλήθεια δεν έχουν ανάγκη από ασυλία. Οι πωλήσεις επικίνδυνων προϊόντων από την άλλη
    διώκονται δια ροπάλου στις ελεύθερες δημοκρατικές χώρες. Πολύ αέρα έχει πάρει ο “Φικιωρης” της επιτροπής.
    Και του πραγματικού τα ματζουνια δεν δουλεύουν αλλά δεν σκοτώνουν.

  18. Δεν τον αφηναν να μιλησει τον ανθρωπο…αϊ σιχτιρ…παρταλια!

  19. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι οι δημοσιογράφοι..

  20. Τι προσωπικές απόψεις μωρή αχλάδω; ξεφτιλίστηκες και σύ και οι καραπουλημένοι δήθεν δημοσιογράφοι σου!!!

  21. Όταν η τυραννία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον… Τόμας Τζέφερσον, ο τρίτος πρόεδρος των ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

  22. Σύμφωνα με την επιστήμονα Παγωνη το μπόλι της πέρασε από όλα τα στάδια σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ε θα τρελαθούμε πρωί πρωί με το τσίρκο..

  23. Αυτή και τα πιο σοβαρά και αποδεδειγμένα επιστημονικά επιχειρήματα προσωπικές απόψεις τις λέει, αν δεν συμφέρουν το παραμύθι τους. Είναι κλασσική ατάκα της που χρησιμοποιεί παντού.

  24. Βρέ Αντώνη τί καθεσαΙ καί τσακωνεσαι μέ τήν μουρλοκαρακάξα τήν Παγώνα τόν εγχρωμο παπαγάλο.Είναι ένα ιατρικό λαμόγιο και λόμπι τού Εβραίου τού Μπουρλά όπως όλοι όι άλλοι
    κομπογιαννίτες Βασιλακόπουλος,Εξαδάκτυλος κ.λ.π.Λαδώνονται αδρά για αυτό υποστηρίζουν φανατικά τό πειραματικό καί γενετικό κατασκεύασμα πού δέν επετρέπεται νά τό ονομάζουν εμβόλιο.
    Ο επιφανής Γερμανός ιολόγος ό καθηγητής Αλέξανδρος Κεκουλέ δήλωσε τά εξής.”Ο μαζικός εμβολιασμός είναι ένα παγκόσμιο ιστορικό πείραμα από τότε πού εμφανίστηκε ό ανθρωπος”
    Γιάννης Λάκων

  25. Ο Αντώνη Πουλτουρτζίδης στα live tosto YouTube το παιζει καραισκακης τωρα μπροστα στην παγωνη ,κυρια και κυρια την ανεβοκατεβαζει

  26. δεν πανα πηδηχτουνε ολοι ζησε και ασε τουσ αλλους να πεθανουν η ζωη μεχρι ωρας μου κυλα κανονικα χωρις νοσιματα σε

  27. Ἄκου πρός τό τέλος πού ἡ Παγώνη ὠρύεται νά μήν μποῦν «νέοι κανόνες στήν Ἰατρική» πού θά ἐπιτρέπουν στούς «ἐμβολιαζομένους» νά παίρνουν πιστοποιητικόν ἀντισωμάτων, ἐνῷ ἐκείνη ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ τούς ὑπάρχοντες κανόνες τοῦ ν. 3418/2005, τῆς Συμβάσεως τοῦ Ὀβιέδο, ἄρθρα 5 καί 26 παρ. 2, τοῦ κώδικα Νυρεμβέργης κ.ἄ. Πόσο πιά ἀκόμη θά γίνουν περίγελως τῶν ἐχεφρόνων;

  28. Η κυρά Παγώνη είναι γνωστό κομματόσκυλο ( όσοι την γνωρίζουν) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Δίνει μεγάλη Μάχη για το κόμμα της. Δεν αποκλείεται να τη δούμε ως υποψήφια βουλευτή ή κάτι άλλο με το συγκεκριμένο νεοναζιστικό κόμμα προσεχώς.

  29. ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

  30. ρε παγωνη ονομα και πραμα ειναι ποτε δυνατον να εμπιστευτουμε ενα κατασκευασμα αγνωστο χωρις να εχει δοκιμαστει????????????????? και παριστανεις και την γιατρο τρομαρα σου εκτος και αν παθιαζεστε τοσο απο τις εταιριες για τις μιζες σιγα που σας επιασε τωρα ο πονος για την ανθρωπινη ζωη τοσα χρονια γιατι δεν το κανατε και σε ρωτω οι λαθρεοι γιατι δεν εμβολιαζονται με αυτο το εμβολιο σας και οχι μονο με αυτο αλλα και με αλλα ασε μας κυρα μου

  31. Επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος να απαντήσει στις αυθαιρετες τοποθετησεις της Παγώνη.

Comments are closed.