Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κ.Μακεδονίας: «Όχι, δεν πέθανε ένας ακόμη “ματατζής” σε επεισόδια – Πέθανε ο Γ.Λυγγερίδης»

Κοινοποίηση:
astynomikos-renti-fotobolida

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωσε για τον τραγικό χαμό του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται: «ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας ακόμη αστυνομικός! ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας υπαρχιφυλακας της Ελληνικής Αστυνομίας! ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας ‘ματατζής’ σε επεισόδια. Πέθανε ο Γιώργος Λυγγερίδης. Ένα νέο παιδί 31 ετών, που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του, τη Θεσσαλονίκη, και δολοφονήθηκε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«ΌΧΙ… δεν πέθανε απλά ένας ακόμη αστυνομικός».

ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας ακόμη αστυνομικός!

ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας υπαρχιφυλακας της Ελληνικής Αστυνομίας!

ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας «ματατζής» σε επεισόδια!

Πέθανε ο Γιώργος Λυγγερίδης.

Ένα νέο παιδί 31 ετών, που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του, τη Θεσσαλονίκη, και δολοφονήθηκε!

Ένα νέο παιδί που χάθηκε πριν καν προλάβει να εκπληρώσει τα όνειρά του, ένα παιδί που ζούσε μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι συνάδελφοί μας, γιατί ήθελε να είναι Αστυνομικός. Ήθελε να υπηρετεί την πατρίδα του, τη Δημοκρατία, τον απλό Έλληνα πολίτη.

Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι και πενθούμε, όλη η αστυνομική οικογένεια, τον συνάδελφό μας Γιώργο ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης δεν πέθανε από κάποια δική του υπαιτιότητα ή παράλειψη. Οι γονείς του, εμπιστεύτηκαν το παιδί τους στην Ελληνική Πολιτεία να την υπηρετήσει και αυτή του το επιστρέφει μέσα σε φέρετρο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για την Ελληνική Αστυνομία με μεσίστιες τις σημαίες σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες. Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που έχει χρέος να αποτίσει για τη ζωή του Γιώργου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και τι κανετε εσεις εννοω πως διαμαρτυρεστε με δημοσιο λογο γι αυτη την κατασταση στην ελλαδα με αλβανους με καλασνικοφ που σας πυροβολουν ή με αναρχικα σκατα που σας πετούν φωτοβολιδες και μολοτοφ και αφηνονται αμεσως ελευθεροι, για ενα σωρο λαθροεγκληματιες με ποινικο παρελθον στις χωρες τους που σας φτυνουν και σας μαχαιρωνουν, για ασυδοτους γυφτους που σας πυροβολουν και δεν τους πιανει ο νομος; Εσεις αυτο που κανετε μονο ειναι να κυνηγατε εφηβους με σκειτμπορντ να δερνετε εργαζομενους οικογενειαρχες και παπουδες που διαμαρτυρονται να δερνεται ελληνες που διαμαρτυρονταν για την μακεδονια κοκ. Οποτε μη μας κανετε μαθημα οτι ταχα νοιαζεστε για το προσωπο του συναδελφου σας ειδικα λες και οι αλλοι ελληνες ειναι κατωτερης κατηγοριας που ληστευονται και δολοφονουνται καθημερινα.. Εαν χετε καθολου αισθηση της καταστασης εχετε κερδισει σε μεγαλο βαθμο της ελληνικης κοινωνιας τον τιτλο των συνεργων ανθελληνων και αυτο που λεω ειναι η ευγενικοτερη εκφραση…

  2. Οι αλητες πετουν Μολοτωφ , φωτοβολιδες , πετρες κλπ για να σκοτωσουν και σενα σε πειραξαν οι κροτου λαμψεις καραγκιοζη ανεγκεφαλε!

  3. Όταν πέφτουν δακρυγόνα , κρότου λάμψης και κτυπήματα με ράβδους και κλωτσιες οι τραυματισμένοι ειναι απλά ταραξίες και οχι ο Νίκος, ο Δημήτρης και η Ανθη.

  4. Και η απάντηση που πήρατε στις εκκλεισρις σας για τριήμερο πενθοα για τον δολοφονημένη συνάδελφο σας, ήταν να δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα ένας ακόμη αστυνομικός από αλλοδαπό, σε καυγά. Ακούει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Αλλάξτε το Νόμο τώρα. Να επιτροπή στους Αστυνομικούς να χρησιμοποιούν το όπλο τους, σε περίπτωση ανάγκης. Όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές χώρες.

  5. και φυσικά να ξεράσει ότι ξέρει, να ΜΗΝ τα σκεπάσει ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ και να πιάσουν και τους άλλους.

Comments are closed.