Έντυσαν τη Βουλή στο χακί – Μας πάνε για πόλεμο;(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ce92cebfcf85cebbceae-ceb1cf86ceb9ceadcf81cf89cebcceb1-cf80cf81cf8ccf83cebfcf88ceb7-cf86cf8ecf84ceb1-ce88cebdcebfcf80cebbceb5cf82-ceb4cf85cebdceaccebcceb5ceb9cf82-ceb7cebcceadcf81ceb1-ceb

Έντυσαν τη Βουλή στο χακί .. μας πάνε για πόλεμο;; Εθνική διχόνοια οι μεν καμαρώνουν οι δε ξεσπαθώνουν…..

H βιντεοπροβολή στην πρόσοψη του Κοινοβουλίου επ΄αφορμή της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων…

Ακολούθησε την τακτική της ψηφιοποίησης και προβολής σε κτίρια ορόσημα ή μνημεία που γίνεται ανά τον κόσμο προς τιμή διάφορων γεγονότων..Ως τέτοια δεν καινοτόμησε..Απλός μιμητισμός κατώτερος των περιστάσεων από άποψη τεχνικής αρτιότητας,πρόχειρος..

Οι πολεμιστές των Περσικών πολέμων θύμιζαν φιγούρες θεάτρου σκιών λίγο απείχαν από το καραγκιοζιλίκι.Καραγκοζ μπερντέ το Κοινοβούλιο....

Η θάλασσα και η ναυμαχία έδινε την αίσθηση ότι η Βουλή και η Δημοκρατία ναυάγησαν.. κάτι που δεν είναι και ψέμα…


εν ολίγοις τα έκαναν θάλασσα … ή θάλαττα θάλαττα…..

Κατά την εναλλαγή των εικόνων εμφανιζόταν ένας προβολέας που θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης ή πύργο επιτήρησης φυλακής….Αληθινή κι αυτή η αναφορά,προβολή λανθάνουσα λέει την αλήθεια..


ανατριχιαστικό

Η Βουλή ντύθηκε στο χακί.. Μας πάνε για πόλεμο; Πραξικόπημα έγινε θ΄αναρωτιόταν κανείς βλέποντας την μιλιταρικοποίηση του ”Ναού της Δημοκρατίας”..Η μιλιταριστική επένδυση του Κοινοβουλίου 4 μέρες μετά την 17 Νοέμβρη που απαγορεύθηκε δεν είναι καλός συνειρμός…

Η αναφορά στο 21 φευγαλέα αποτυχημένη κακόγουστο σκηνικό σχολικής γιορτής σε νηπιαγωγείο….Φτώχεια, στειρότητα…..

Το βίντεο - αφιέρωμα στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις - Sputnik Ελλάδα

Η μοναδική αναφορά στην γιορτή Εισοδίων με την εικόνα της Οδηγήτριας χρησιμοποιήθηκε για 2 λόγους. Πρώτον για να δικαιολογήσει ότι η Βουλή ντύθηκε στο χακί, επικίνδυνα παιχνίδια. Και β’ για να ξεπλυθούν οι ιθύνοντες που είχαμε Εισόδια της Θεοτόκου με απαγόρευση Εισόδου στους ναούς….Η υποκρισία περίσσεψε…Η Παναγία χρησιμοποιήθηκε αθέμιτα ως ντεκόρ για τις 2 προαναφερόμενες μικροπολιτικές σκοπιμότητες..… ….Εδώ λοιδωρούν οι πάντες ό,τι ιερό με πρώτους τους ιθύνοντες οι εκκλησίες έχουν χαρακτηριστεί απαγορευμένες ζώνες και παιανίζουν δήθεν διθυράμβους..

Ο τεχνοκράτης Πίνδαρος που ανέλαβε να εξυμνήσει τα κατορθώματα των Ελλήνων αποδείχθηκε μουντός, πρόχειρος, πολιτικά επικίνδυνος…..Ο τρόπος τιμής ας είναι ο κλασικός κι όχι ξεπέτα……Γιατί ο οφειλόμενος σεβασμός όχι μόνο δεν αποδίδεται αλλά περνάει και λάθος μηνύματα..

Πάντως η εικόνα μιλάει μας πάνε για πόλεμο…απροετοίμαστοι και μάλλον η κατάσταση είναι αυτή ”σώσον Κύριε το λαό σου”…Μας πάνε για πόλεμο και μάλιστα με όρους Πασινιάν….

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: