Έντονες αντιδράσεις για την γυναίκα υπουργού που έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού

Κοινοποίηση:
56b7843d40ae262917e552328548e484_XL

Το γεγονός ότι πολλά στελέχη της κυβέρνησης και άλλοι κάνουν πρώτοι το εμβόλιο έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις. Η παρέλαση πολιτικών και αξιωματούχων από τα νοσοκομεία προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού έχει ενοχλήσει τους πολίτες αλλά και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αντιδράσεις για την σύζυγο υπουργού της κυβέρνησης, την κα Πόπη Καλαϊτζή, η οποία είναι παντρεμένη με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη.

Η κα Καλαϊτζή η οποία είναι πλαστικός χειρουργός στο Ασκληπιείο Βούλας έκανε από τους πρώτους το εμβόλιο και η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η κα Καλαϊτζή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων:  «…αισθάνομαι ανακουφισμένη, τυχερή, αισιόδοξη και περήφανη! Ανακουφισμένη γιατί η έναρξη των εμβολιασμών είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία , που έχει αλλάξει τις ζωές μας! Τυχερή γιατί ως γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας , ένα νοσοκομείο στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον Κορωνοϊό, είμαι από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάζονται! Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από καραντίνες, απομόνωση και έλλειψη αγκαλιάς! Περήφανη γιατί η Επιστήμη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε τόσο σύντομα να έχουμε καλά και αποτελεσματικά εμβόλια! Είναι μια μοναδική επιστημονική επανάσταση!!
ADVERTISING

ΥΓ1. Διαβάζω για «συναδέλφους» και «επιστήμονες» αρνητές του εμβολίου ..
Η επιστήμη ΔΕΝ είναι ΓΝΩΜΗ! Η επιστήμη είναι ΓΝΩΣΗ!

Και το 2020 γνωρίζουμε πολύ καλά πώς κατακτιέται η επιστημονική γνώση και πώς μετριέται. Η γνώμη για κάτι που μάθαμε για εξετάσεις στο 3ο έτος (ίσως και αργότερα…) δεν είναι αυτό που λέμε evidence-based Ιατρική.

Όπως λοιπόν δε θα έρθετε σε μένα να σας εγχειρήσω για ένα πρόβλημα στο κεφάλι σας -ΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ είμαι!- , για τα εμβόλια ακούμε τους ειδικούς συναδέλφους που έχουν εντρυφήσει στη βιβλιογραφία και στην … πράξη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη …. ή αλλιώς… της Πόπης γίνεται…..

  2. Πέρα από τη πλάκα όντως, βλέποντας αυτή τη φώτο και τη φώτο του Χατζηγάκη δε μπορείς να πιστέψεις πως αυτή η γυναίκα ανέχεται να την καβαλάει αυτός ο χλεχλές. Εγώ αν ήμουν γυναίκα στη θέση της θα σιχαινόμουνα, όπως θα σιχαινόμουν ως άντρας να καβαλάω μια γριά χοντρή μπαμπόγρια ξέρω γω. Αλλά τι σου κάνουν τα λεφτά ε;

    Και μετά κάτι τέτοιες όταν τις λέμε π@υτάνες παρεξηγιούνται. Περιμένουν να πιστέψουμε πως είναι αγνή αγάπη….

  3. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό βλέποντάς την είναι πως δε μπορεί να είναι η γυναίκα του Χατζηδάκη.

  4. Αν είναι όμορφη όπως στην φωτογραφία της το έκανα και εγώ το “εμβόλιο” και μάλλον θα το ευχαριστιόταν γιατί
    αν δεις το σύζυγο πως είναι καταλαβαίνεις ότι δεν “βρέχει” τα βράδια, παρατεταμένη “ξηρασία” κατάσταση.

    1. Ο Χατζηδάκης σαν άντρας τραβάει…έχει την κλασική Ελληνική ομορφιά
      υποθετω η κυρία με το μαύρο μπλουζάκι και τους αλαβλαστρινους ώμους θα έπεσε στα γόνατα και θα τον παρακαλούσε…

      1. Υπάρχει κλασική ελληνική ομορφιά στους άντρες ; Αλήθεια ; Πότε έγινε αυτό; Όταν δεν προσέχει κανένας άντρας την εμφάνιση του και αυτό κάποιοι και κάποιες θέλουν να το επιβάλουν ως αντρική ομορφιά; Εγώ δεν βλέπω κανέναν όμορφο άντρα με καμία κλασσική έννοια σαν κι αυτόν.

    2. Αν δεν είναι σαν την φωτογραφία θα σου έπεφτε λίγη εσένα κούκλε

  5. Τέτοιο “επιστημονικό” ψώνιο, υπερήφανο μόνο για την ηλιθιότητα του μπορεί να είναι.
    Μου θύμισε την άλλη μεγάλη επιστημόνισα-ιατρό, εκείνη του Βούδα της Ραφήνας. Πολύ επιστημονοσύνη επεσε τελευταία…

  6. Όταν ξυπνάει το πρωί…. Και βλέπει τον Χατζιδάκι δίπλα της…… Πως νοιώθει;;;;

    1. ξέρει ότι είναι παντρεμένη με έναν υπουργό, γλύφτη των Μητσοτάκηδων που δεν έχει δουλέψει μήτε μια μέρα στην ζωή του και ζει πλουσιοπάραχα με τις δωρεές των προβάτων που των ψηφίζουν
      αυτό και μόνο την αναστατώνει ερωτικά

  7. ΡΙΞΑΝΕ ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ. ΤΑΧΑ ΤΡΕΞΑΝΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ.

  8. Όλοι οι περιούσιοι με έναν τενεκέ λάδι γινηκανε γιατροί,δικηγόροι,πολιτικοί μηχανικοί.
    Ξέρω πολύ καλά τι σας λέω…..

  9. Φόρεσε και τα καλά της για το σόου το πρώην μικροαστικό μπάζο. Σίγουρα πήρε κι αυτή πτυχίο στα 4, όπως πολλές άλλες.

  10. μωρο μου εσυ με τις αποψε
    ις σου με επεισες χσχαχιχα

  11. Λαγός την πτέρην έτριβε, κακό της καφαλής του! Τρεχάτε πρόβατα, μπροστάρηδες οι λαγοί!

  12. ειναι γυναίκα του Χατζηδάκη του παιδιού του κομματικού σωλήνα των Μητσοτάκηδων που επί Σαμαρά σε περίοδο διαδηλώσεων προσπάθησε να περάσει αμέριμνος την πλατεία Συντάγματος και έφαγε το ξύλο της Αρκούδας
    δεν έχει κολλήσει μήτε ενα ένσημο και πρέπει κάποτε να του κάνουν ένα τέστ ευφυίας και θα εκπλαγούνε με το αποτέλεσμα
    άλλος ένας άριστος που θα μας σώσει

    1. Τότε που του “ανοίξαν” την κεφάλα και βγήκε με τα @ιματα στην φωτογραφία δεν κατάλαβα το λόγο και τον λυπήθηκα, σήμερα όχι μόνο κατάλαβα αλλά και επαυξάνω, μπράβο στον μπάρμπα με την ομπρέλα!!!

  13. Όλα στημένα είναι ρε . Μην τους πιστεύεται . Επικοινωνιακό παιχνίδι είναι όλο αυτό για τα πρόβατα να πάνε σαν κοπάδι για σφαγή. Δεν πάει κανείς άλλος και κάνουν παιχνίδι.
    Αυτοί όλοι κάνουν ορό τα πρόβατα θα φάνε το φαρμάκι και θα γίνουν πειραματόζωα.. Μην πάει κανείς να τα ρίξουν σε πηγάδι σαν τα εμβόλια τους Αβραμόπουλου.

  14. ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΖΌΜΠΙ-ΕΜΒΌΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ

  15. H κυρία που με την evidence-based γνώση πάει να μας εντυπωσιάσει, ας μάθει:Το πανεπιστήμιο Irving [διάβαζε: Irvine –σημ. Ν.Σ.] της Καλιφόρνιας επιμελήθηκε την κατασκευή του υπολογιστού Ίβυκος όπου περιέχονται 6.000.000 λέξεις και 71.000.000 λεκτικοί τύποι της Ελληνικής. Για σύγκρισι, η Αγγλική έχει 490.000 λέξεις και 300.000 τεχνικούς όρους.

  16. Εγω δεν πιστευω τιποτα μην ειστε προβατα, ζουμε την εποχη την πουστιας της ρουφιανιας του ευκολου κερδους και περιμενει να πιστεψει ο κοσμος οτι η μανταμ εκανε το εμβολιο και ολοι οι μεγαλοι!!! ηγετες της ελλαδος.Οπως λεει και ενας φιλος πιο πανω κανουνε τους λαγους για να τσιμπαμε.

  17. Αποφασίστε…όχι στο εμβόλιο ή γκρίνια για την σειρά προτεραιότητας?και παρθένα και έγκυος?

  18. Λαγοί, πολλοί λαγοί, γέμισε η Ελλάδα … “Λαγούς” !

    1. Μάλλον γέμισε από Πονηριδηδες γιατί είχαν φάει μικρά πολύ πονηροσουπα.

  19. άλλο ένα τσόφλι που το παίζει ‘έξυπνη΄για να επαινεθεί απο το σύστημα..
    Evidence based είναι στατιστική ..που μάλλον δεν γνωρίζει..

  20. Γι’ αυτό τη κοπάνησε η γριά.
    Για να μη το κάνει κι ο Χίος τη θάβει.
    Δε περίμενε ότι θα ήταν κάθε μέρα εξωφύλλο

  21. (( Όπως λοιπόν δε θα έρθετε σε μένα να σας εγχειρήσω για ένα πρόβλημα στο κεφάλι σας -ΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ είμαι!- , για τα εμβόλια ακούμε τους ειδικούς συναδέλφους που έχουν εντρυφήσει στη βιβλιογραφία και στην … πράξη! ))
    Όπως λοιπόν δε θα έρθεις σε μένα να σε μαμήσω όταν δεν θα κάνει κούκου του συζύγου σου, μα μαμιά σου είμαι, αλλά που ξέρω εγώ αν το εμβόλιο που έκανες αν δεν έγινες αχόρταγη και μου ρουφήξεις το μεδούλι,
    ακούμε τους ειδικούς συναδέλφους που έχουν εντρυφήσει στη βιβλιογραφία και στην … πράξη!

Comments are closed.