Ένταση στη Ρόδο – Διαδήλωση αλλοδαπών: «Να μας μεταφέρετε άμεσα στην… ενδοχώρα»

Κοινοποίηση:
screenshot_20161218-205831

Έκρυθμη η κατάσταση στο Λιμεναρχείο Ρόδου, όπου 60 παράνομοι μετανάστες οι οποίοι αφού αποβιβάστηκαν με το «έτσι θέλω» στις ακτές του νησιού, τώρα θέλουν να αναχωρήσουν άμεσα γιατί νιώθουν στενάχωρα.

Πρόκειται για 60 περίπου  άτομα που είχαν αφιχθεί παράνομα και συγκεκριμένα σε παραλιακή περιοχή κοντά στο Πρασονήσι, την 1η Νοεμβρίου.

Σήμερα το μεσημέρι οι αλλοδαποί ξεσηκώθηκαν, (και γιατί όχι αφού αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως μη-χώρα)  ζητώντας να αναχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό και να φύγουν από τη Ρόδο για να μεταφερθούν στα “περίφημα οργανωμένα”  κέντρα παραμονής στην εξίσου “περίφημη” ενδοχώρα.

Οι αλλοδαποί  φώναζαν συνθήματα όπως “Freedom” και “we want to go out of here” ζητώντας έτσι να φύγουν άμεσα από τον χώρο όπου φιλοξενούνται.

Η κατάσταση αυτή την ώρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και έκρυθμη, γεγονός που έχει θέσει σε σχετική ετοιμότητα τις αρμόδιες υπηρεσίες των Λιμενικών.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από το rodiaki.gr

Την ίδια ώρα χωρίς τέλος είναι οι αποβιβάσεις λαθραίων μεταναστών στα ελληνικά παράλια, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα στις 18/11 συνολικά 386 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν με 11 πλωτά σε Λέσβο και Χίο, χωρία κανένα πρόβλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σιχαματα ! Θρασυτατοι λαθραιοι !

    Να γυρισετε απο κει που ρθατε ή να πατε οπου αλλου στο δ….ο θελετε ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!

  2. Μια πέτρα και στη θάλασσα για τους 5 πρώτους και μια βάρκα με προγραμματισμένη επιστροφή στην τουρκία, παλιοκαθίκια. Φαντάσου μια μέρα κάθεσαι ωραία και καλά σπίτι σου. Ξαφνικά ακούς έναν θόρυβο και ομιλίες στο σαλόνι σου. Έκπληκτος βλέπεις 2 αραπάδες 1.να έχουν αράξει στο σαλόνι σου και 2.να τρώνε ό,τι της αρεσκείας τους έχουν βρεί στην κουζίνα σου. 3.Μετά σου λένε ότι θα κάθησουν εκεί μέχρι να βρουν τρόπο να πάνε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,4. απαιτούν να κοιμηθούν στο κρεβάτι σου, 5.να βγάλεις το Σταυρό σου, 6. βρίζουν την οικογένεια σου, 7.αναγκάζουν την κόρη και την γυναίκα σου να φορέσουν από μια μπουρκα, 8.σας ρίχνουν και ένα μπερτάκι ξύλο και 9.απαιτούν να τους μάθετε γράμματα, 10. να τους πάτε στους γιατρούς και τους πληρώσετε, 11. να τους πληρώσετε το φαρμακείο, 12.τα καινούρια ρούχα, 13.τους λογαριασμούς της κινητής τους και 14. να τους δίνετε και 600ευρώ το μήνα…Την ίδια ώρα δεν έχεις βάλει πετρέλαιο τα τελευταία 2 χρόνισ, χρωστάς κοινόχρηστα. φως, νερό, τηλέφωνο και σταθερό, το στεγαστικό του σπιτιου κ

  3. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ !!!!ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ????ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ???? ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕ!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!

  4. Τι λε τα τσογλανια,εχουν απαιτηση να τους μεταφερουν στην ενδοχωρα.
    Ελληνες αρπαξτε τσεκουρια και οτι εχετε και μην αφησετε κανενα λαθρομουσολμανοσκυλο να μπει στην ενδοχωτα .
    Μονοι μας στον αγωνα.
    Η πολιτικη ρεξουσια ολων των κοματων ειναιο εναντιων μας και ολες οι εξουσιες που υποκειντε σ ατην ,ο στρατος και η αστυνομια .Δεν μπορουμε να ελπιζουμε ουτε στρον στρατο ,ουτε στην αστυνομια νσα μας βοηθησουν να αντιμετωπησουμε τους λαθρομεταναστες.
    Αυτοι ρεκτελουν διαταγες της προδοπτικης πολιτικης εξουσιας.
    Δεν εχουμε για χασημο,αποθρασυνθηκαν τελειως τα λαθρο,θα πρεπει να τους κοψουμε τον βηχα ,να προβαλλουμε αντισταση.
    Ηδη εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο μας στην ιδια μας την χωρα.Για βλακες μας εχουνε ,θα βγαλουν σε λιγο και τις χαντζαρες ,θα παρουν τα κεφαλια μας και θα αρπαξουν τις περιουσιες μας.

    1. Εγω πάντως, αγαπητέ ανώνυμε, εχω ήδη καταθέσει γραπτή επιστολή στην Εισαγγελία, πως οποιος παραβιάσει το σπίτι μου απο την αυλόπορτα και μέσα, θα τον σκοτώσω ως αυτοάμυνα. Και το αποδέχτηκαν. Είναι αναφθαίρετο και νόμιμο δικαιωμά σου να αμυνθεις και να προστατευσεις την γυναικα, τα παιδιά, τους γονεις και το σπίτι σου. Κανεις νόμος δεν μπορεί να σου το απαγορεύσει. Και δεν χρειάζεται να παρεις οπλο. Ενα “φού” τους κάνεις και πέφτουν κάτω. Είναι τελειως άψυχοι. Τα εχω βάλει μόνη μου με πακιστανούς και γύφτους και ούτε που αντέδρασαν. Όταν εχεις το δίκιο με το μέρος σου ούτε θεος δεν μπορεί να σε νικήσει! Ακόμη και ο Μωάμεθ ήταν μαζί μου! “Βρίσε τους κι άλλο” ήταν σαν να έλεγε! “Εδω θα γίνει η κολασή τους! Αυτοί δεν είναι πιστοί δικοί μου! Αυτά είναι ζλάπια! Και θα τιμωρηθούν διχως έλεος γιατί χρησιμοποιούν το ονομά Μου για τις αισχρες πράξεις τους!”.
      .
      Ο Μωάμεθ ήταν κι αυτός Προφήτης Τού Θεού σαν Τον Χριστό. Ήταν όμως Προφήτης των Αραβων. Ουδεμία σχέση δεν είχε με τις ασιατικες χώρες, ούτε με τις αφρικανικες, ούτε με τις κινεζικες, ούτε με τις ινδίες! Και είναι άξιο αποριας γιατί δεν το εχουν ξεκαθαρίσει αυτό τόσους αιωνες οι Αραβες.
      .
      Υπάρχει ομως εξήγηση..
      ..
      …κι οταν οι 10 Χρόνοι θα ευθειγραμιστούν με τον Αστερισμό τού…

Comments are closed.