17/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ένταση Σ.Μπαλάσκα με πολίτη για τις ταυτότητες: «Μέχρι το 2026 θα είναι ψηφιακές, τελεία και παύλα» – «Θα πάμε στα βουνά»

Κοινοποίηση:
balaskas

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα»

Αρκετοί είναι οι πολίτες που διαμαρτύρονται για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα Αστυνομικά Τμήματα, καθώς αρκετοί πολίτες θέλουν να βγάλουν νέες ταυτότητες. 

 Στο πλαίσιο αυτό δημοσιογράφοι του Alpha μαζί με τον καλεσμένο τους αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, αντιπαρατέθηκαν με δύο πολίτες που αρνούνται να πάρουν τις νέες ταυτότητες.

«Για να τελειώνουμε αυτό, αν δεν γίνει δημοψήφισμα, μέχρι το 2026 όλες οι ταυτότητες θα έχουν γίνει ψηφιακές. Τελεία και παύλα. Όποιος Έλλην πολίτης εναρμονιστεί με αυτό θα έχει ταυτότητα. Όποιος δεν εναρμονιστεί δεν θα έχει ταυτότητα στα χέρια του».

«Θα πάμε στα βουνά, αν έχει μείνει κανένα βουνό. Δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να λέτε “τελεία και παύλα”», αποκρίθηκε ένας εκ των πολιτών, με τον αστυνομικό αναλυτή να του απαντάει αμέσως:

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα. Είναι θέμα Ευρώπης και ήδη έχουμε καθυστερήσει».

Όταν η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και ο πολίτης είπε ότι «δεν εμπιστευόμαστε καμία κυβέρνηση», τον λόγο πήρε ξαφνικά ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής λέγοντας:

«Όταν τα λέτε αυτά με αφιονίζετε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

71 Σχόλια

  1. απλα αν δεν την θελεις , βαλτην για ενα λεπτο στο φουρνο μυκροκυματων ….

  2. Προς τους πραγματικούς σχολιαστές του Μακελειού!!!! Μην δίνετε σημασία στα σχόλια που ανεβάζουν τα πληρωμένα γλυφτρογλιτσιδια της ανώμαλης Εβραίας Κούλας!!! Είναι πληρωμένα ρομποτακια που με 1 σεντ που τους δίνει η ξεκ@λιαρ@ η Κούλα, είναι ικανοί να σου πούνε πως η Κούλα θέλει το καλό μας!!!!! Όταν βλέπεις στα σχόλια πως το μόνο που πιπιλανε συνεχώς ως “επιχείρημα” είναι ο χαρακτηρισμός ψεκας καταλαβαίνεις γιατί λοβοτομημενα ανθρωπάρια μιλάμε…. Αφήστε τους.. Το μπολι που τόσο πολύ λατρεύουν και το σκύψιμο που τόσο πολύ ηδονιζονται να κάνουν για να τους πηδ@ει η εκάστοτε κυβέρνηση, έχει αρχίσει να τους ξεπαστρευει εδώ και καιρό έναν έναν…. Κάποια στιγμή θα ξεστραβωθουν αλλά θα είναι πολύ αργά!!!

  3. Γι’αυτό τα καίνε τα βουνά, για να μην μπορούμε οι άνθρωποι που διαφωνούμε με τις νέες ταυτότητες (1ο στάδιο) και με το ολοκληρωτικό σφράγισμα τσιπάκι στο δεξί χέρι και μπαρκόουλ στο μέτωπο (2ο στάδιο) να κρυφτούμε πουθενά. Ο Μεγάλος Αδελφός θέλει να ελέγχει όλους τους ανθρώπους.

  4. Τσιπς με ρίγανη
    Έχετε smartphone βρε νούμερα, έχετε Facebook, έχετε κάρτες ανάληψης, έχετε αποκωδικοποιητές τηλεόρασης, η ταυτότητα σας χάλασε….

  5. Ποτε θα αρχισει το σοου του στης καινουργιου;;;

  6. Η σαπιλα στο μεγαλειο της……..ελλαδα εχεις πεθανει με τους πρωτοκλασατους σου πολιτες να χτυπανε πληκτρα…..

  7. Τελεία και παύλα να βάλεις στην πουλημένη ύπαρξή σου, μπαγλαμά…

  8. Στα παπάρια μας η Ευρώπη και το θέμα της…Στα παπάρια μας επίσης το γελοίο ζόρι που τραβάτε με αυτήν την παρακμιακή και εκφυλισμένη Ευρώπη…Και αυτό με τα βουνά το πέταξε και ένας άλλος αχρείος, για όσους δεν έκαναν εμβόλιο…Σύμπτωση; Δεν ξέρω, αλλά αφήστε μας επιτέλους να ζήσουμε όπως νομίζουμε…Κατεβείτε από τον σβέρκο μας ρεεεεεε…..

  9. Αυτά που ζούμε, έχουν ήδη συμβεί για τον Θεό και το πρόγραμμα λύτρωσης και θέωσης των ανθρώπων. Γι αυτό είναι γραμμένα στην Αποκάλυψη. Είμαστε σαν ηθοποιοί σε κάποιο ρόλο ο καθένας και αυτό που μένει είναι μόνο τι θα πράξουμε. Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους και μας δίνει την ελευθερία να αποφασίσουμε που θέλουμε να πάμε, να τον ακολουθήσουμε ή όχι. Θα απαρνηθείς και θα χάσεις οτι κατέχεις, σπίτι, αυτοκίνητο, αγαθά κλπ. Δοκιμάζεσαι. Δεν είναι μοιρολατρικό, απλώς πρέπει να το κατανοήσετε. Αυτά που πρόκειτε να συμβούν έχουν ήδη συμβεί. Εκτός από ένα πράγμα! Την απόφαση που θα πάρεις, αν θα πας από εδώ ή από εκεί, αυτή η απόφαση είναι καθαρά προσωπική και σου δίνεται δικαίωμα να αποφασίσεις μόνος σου. Το τι θα συμβεί αν πάρεις την μια ή την άλλη απόφαση, είναι επίσης προδιαγεγραμμένο.

  10. Εδώ θα προσαρμοστείτε αλλιώς πάρτε πόδι. Στα βουνά, να γλυτώσουμε από τα ψέκια….

  11. Tις ταυτότητες όπως τα εμβόλια όπως και ότι άλλο σκεφτεί το κλούβιο κρανίο σας μπορείτε να τα βάλετε στον φαρδύ και βρώμικο πάτο σας…
    Θέλουμε τις ζωές μας πίσω ρε ξευτίλες

  12. ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ. Π.Χ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ? ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΚΕΤΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ (ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ!) ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΡΕ 41% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@@@ΚΑΣ! Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΑΔΙ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ? ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ.

  13. Δεν θα προλάβετε να επιβάλλετε την χούντα σας μασωνάκια,έρχεται πυρηνικός πόλεμος,οι μπαλάσκες θα γίνουν τραγιάσκες,πουλημένα τομάρια

  14. Λαός ενωμενος ΠΟΤΕ νικημενος! Ειμαστε ετοιμοι γι αυτο? Αν ναι, ειμαστε και νικητές! Γιατια η κρυφη ατζεντα τους ξετυλιγεται σιγα – σιγα και ειναι φωτια κια λαβρα.Αυτα που ζησαμεκαι ζουμε μεχρι τωρα, ειναι πταισματα.Τα κακουργηματα ερχονται.
    Υ.Γ. κ.Μπαλσκα, ο αγωνα σου δικαιωνεται, πολυ συντομα θα εισαι και εσυ στα ψηφοδελτια της Νεας Ταξης,Εισαι η ντροπή της…ντροπής.

  15. Περνας αεροδρόμια τρίτων χωρών με ελληνική ταυτοτητα και γελανε με τα χαλια μας. Νομιζουν τους κανεις πλακα! Ελεος δε πιάστηκε κανεις απο ταυτοτητα. Αμα θελει το κρατος σε βαζει να κανει οτι θελει κ να πεις κ Ευχαριστω! Οπως με κοβιντ! Μηνυμα. Μηνυμα.

    1. Αυτό που περιγράφεις είναι Ολοκληρωτισμός.

      Και ο Ολοκληρωτισμός πρέπει να καίγεται ζωντανές μαζί με αυτούς που τον στηρίζουν

  16. Αυτό το τυπακι ο Μπαλάσκας μέχρι πριν 2 με 3 χρόνια τα λέγε όλα κανονικά και διαφορετικά…όπως τα λέμε εμείς….για αυτό προσπαθούσαν να τον γελοιοποιήσουν τα βρωμοκάναλα και τον ειρωνεύονταν οι δημοσιογραφίσκοι συχνά πυκνά…
    Ξαφνικά μια χρονιά ξαφνικά παραδόξως άρχισε να μιλάει και να φέρεται και να σιγονταρει τους βρωμοδημοσιοκάφρους…οπότε τώρα βλέπετε τον καλούν συχνά πυκνά σε πολλές εκπομπές έχοντας πιάσει στασίδι σε αυτές….
    Προφανώς του έγινε το κατάλληλο φροντιστήριο βλέπε Άδωνι…του βάλανε και μούσι που δεν είχε πριν….κι έγινε αυτό που είναι σήμερα

  17. Ή παρουσιάστρια βγήκε από τα ρούχα της λέγοντας ότι αυτοί που έχουν” αναχρονιστικές” θέσεις για τις ταυτότητες μας γυρίζουν στο μεσαίωνα!!! μπορούμε να τις απαντήσουμε ότι απόψεις όπως γάμοι μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών, drag queens, παιδεραστία, και γενικά η καταρράκωση των ηθών μας γυρίζουν όχι απλά στον μεσαίωνα, αλλά στα σόδομα και γόμορα!!!!!!

  18. Και τί είναι ρε ανόητοι τυρανίσκοι της κακιάς ώρας οι ταυτότητες, τυριά και σαλάμια να έχουν ημερομηνία λήξης, και πρέπει να αλλάξουμε τις παλιές!!!! και ποιά είναι η Ευρώπη, που της έδοσε τα φώτα η Ελλάδα αλλά ξαναστραβώθηκε, για να την υπακούουμε τυφλά?!!! αυτή δεν είναι κοινότητα αλλά τυρανία του χειρίστου βαθμού!!!!

    1. Αυτό το κλισέ να πάψει γιατί είναι λάθος.
      Ο μαθητής (ευρώπη) ξεπέρασε κατά πολύ τον κάποτε δασκαλό του (ελλάδα), εδώ και αιώνες.
      Και παρεμπιπτόντως, ο Διαφωτισμός ήρθε στην ελλάδα από την ευρώπη, από ανθρώπους σαν τον Κοραή που είχαν ασπασεί τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Άρα ναι, κι εμείς πήραμε “φώτα”, και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό…

      1. Ο διαφωτισμός της Εβραιόπης,ήταν άθεος διασκοτισμός του Εωσφόρου,εμείς έχουμε το Ευαγγέλιο και της πατερική θεολογία,μας φτάνει αυτό το φως

      2. Για πες μου σε τί ξεπέρασε ο μαθητής-Ευρώπη τον δάσκαλο-Ελλάδα, μήπως στις επιστήμες και στις τέχνες που όλα είναι κλεμμένα από τους φράγγους-ιταλούς κλπ από την Ελλάδα? γιατί τι νομίζεις πχ ότι οι εφευρέσεις του Λεονάρντο ντα Βίτσι ήταν δικές του επινοήσεις???!!!!!! ή μήπως ξεχνάς το μεγαλείο του Βυζαντίου και της Κωνσταντινούπολης, όταν οι υπόλοιποι ευρωπαικοί λαοί ήσαν αγενείς και βάρβαροι??!!!!! ή μήπως ξεχνάς τον Τέσλα που ήταν Ελληνας(Θεσσαλός), τον Καρακωνσταντή(δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά το όνομα που ήταν ανώτερος του Αιστάιν!!!! τον Παπανικολάου τον ιατρό, όλους τους ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων!!! αλλά που να σας αφήσει μερικούς η ξενομανία και η τάση να υποτιμάτε την πατρίδα σας!!!!!!!

        1. Τίποτε δεν είναι κλεμμένο. Η Ευρώπη διδάχτηκε τις βάσεις από τους και μετά διανοητικά, πολιτισμικά και τεχνολογικά εκτοξεύτηκε παντού. Σε επιστήμες, τέχνες, τεχνολογία….στα πάντα.

          Παρεμπιπτόντως, ο Καραθεοδωρής, που τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου ενώ ούτε το όνομά του δεν ξέρεις να γράψεις, σπούδασε και διέπρεψε στην EΥΡΩΠΗ. Γεννήθηκε στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ, σπούδασε στο Βερολίνο και στο Γκέτινγκεν και δέχτηκε την επίδραση μεγάλων γερμανών μαθηματικών, κυρίως του Minkowski και του Hilbert. Τι έλληνας μας λες, όλη του η επιστημονική κατάρτιση και παιδεία ήταν ξενόφερτη. Και όταν ήρθε στην ελλάδα προσπάθησε να φέρει τον επιστημονικό πολιτισμό της ευρώπης που είχε διδαχτεί. Τι μας λοιπόν μπετόστοκε;

          1. Αντε βρε άχρηστε που με το βρίσιμο που ρίχνεις αποδεικνύεις τι κουμάσι είσαι!!! είσαι εσύ Ελληνας ή τελικά αμερικανάκι όπως αυτοπροσδιορίζεσαι, ή μήπως γερμανολάτρης ή εγγλεζολάτρης?!!! και μόνο το γεγονός ότι λες ότι τίποτε δεν είναι κλεμμένο αποδεικνύει πόσο άσχετος είσαι(με κατακρίνεις επειδή δεν θυμόμουνα το όνομα του Καραθεοδωρή!!!) και πόσο ξενομανής είσαι και πόσο μισείς τη χώρα σου!!! εγώ όμως σαν Ελληνας(όπως και τόσοι άλλοι) στηρίζω και αγαπάω την πατρίδα μου και δεν θέλω να έχω την απίστευτη εξάρτηση των πολιτικών από τα πεινασμένα και καταστροφικά αφεντικά τους!!!!

        2. Κοίτα ρε, ηλίθιε, να δείς που βρίσκεσαι…”… όταν εμείς… μπλα μπλα…, εσείς ήσασταν στις βελανιδιές και τρώγατε βελανίδια….”.
          Ρε βλήτο, αυτοί κατέβηκαν από το power food tree την βελανιδιά και τρέχουν με χίλια εδώ και αιώνες.
          Εμείς προσπαθούμε να ανέβουμε στην βελανιδιά αλλά η βελανιδιά δεν έχει βελανίδια γιατί τα έφαγαν οι άλλοι προ πολλού και τώρα πάμε για πουρνάρια και βρούβες….

          1. Αντε εσύ άχρηστε που βρίζεις και περνιέσαι για έξυπνος, σε τι τρέχουν με χίλια, στις λαμογιές, στις ανωμαλίες ή στην επιστήμη που σε πολλούς τομείς εξυπηρετούνται από Ελληνες??!!!!!!

      3. Ο επίδοξος δολοφόνος του Καποδίστρια, Μασώνος Κοραής, από τα μόνα φώτα που ήξερε ήταν τα ΄΄διαφωτιστικά΄΄ φωτάκια στις στοές που κρυβόταν σαν αρουραίος. Εσύ μάλιστα υπογράφεις ως Αμερικάνος. Να μιλάς για τον εαυτό σου λοιπόν και όχι για τους Έλληνες, Τέκτονα εξ Αμερικής.

  19. Καλά τα είπε ο Μπαλάσκας, το 2026 η “επαναστατική γυμναστική” κατά των ταυτοτήτων τελειώνει και να δούμε τι θα κάνετε τότε.
    Πάτε στα βουνά να σας ρίχνει μάνα ο Θεός απ’ τον ουρανό, χαχαχαχα…….

    1. Τα είχε πει ο Άγιος Παίσιος παλιοξεκ@λιάρηδες…

  20. σε ποιον μιλας ετσι μωρη κουκουλωμενη στο πολιτη….????.

    1. Δεν μιλάει σε πολίτη αλλά σε ψεκασμένο πολίτη. Κανονικά αυτοί δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν.
      Μακάρι να πάνε στα βουνά, να ανεβεί το μέσο iq του εκλογικού σώματος….

      1. Δηλαδη εσυ ρε μπολιασμενο γιδι πιστευεις οτι εχει μυαλο ????? Ρε πανιβλακα IQ κομποστας εχεις !!! χα χα χα και σε τρυπισανε κιολας βλακακο τζαμπα θα πας !!!!

  21. Για να ξεφορτωθείς όλους τους ηλίθιους ψεκασμένους με τις ταυτότητες έχεις 2 επιλογές:
    i) Ανακοίνωσε ότι οι ταυτότητες που εκδίδονται τώρα θα έχουν διάρκεια 1 χρόνο, έτσι όλοι αυτοί οι ανόητοι θα αναγκαστούν να ξαναβγάλουν….
    ii) Ζήτησε να έχουν υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν την έκδοση ταυτότητας…
    (χα,χα,χα) εδώ γελάμε γιατί όλοι αυτοί που τρέχουν τώρα για ταυτότητες είναι σίγουρα και ανεμβολίαστοι….

    1. Να δούμε πως θα ξεφορτωθεί η κοινωνία κάτι υποκείμενα σαν εσένα…Τσάτσε του συστήματος…”Καλά, θα σας δείξω εγώ! Θα δείτε τι θα πάθετε!”, ως άλλος Χλαπάτσας λειτουργείς…Τραγικός είσαι…

    2. ναι ανεμβολίαστοι, εσύ πάντως έχεις μεταλλαχθεί……..γεια σου Ε.Τ….

  22. τωρα θα τον μαθουμε το μπαλασκα. οταν γινοταν κατι με υπολογο την αστυνομια αντι να βγει στα καναλια η πολιτικη ηγεσια και να φαει τη χλεπα εβγαινε ο μπαλασκας ουσιαστικα να προστατεψει τους υπουργους δημοσιας ταξεως. γνωστο χαφιεδομουτρο

  23. Το είπε λέει ο ο Παίσιος…..
    Συγκλονιστικό επιχείρημα, χαχαχα…….

    1. Τι λες μωρή λυσσασμένη σατανιάρα?

    2. Το είπε το τελιόραση και ο Πρωκτοσάλτε,δικά σας επιχειρήματα,φοβερά

  24. Δεν μου επιτρέπεται ρε λάχανο, αλλά τής ταυτότητες σού να τής βάλεις στον κ….ο σου.ου να μου χαθείτε κοπριες.

  25. Χαίρομαι να βλέπω τους αρνητές να ζορίζονται.
    Ζωάδια, η ηλεκτρονική μηχανοργάνωση θα επικρατήσει όσο και να σκούζετε.

    1. Έτσι λέγανε και κάποιοι εμβολιασμενοί για τα εμβόλια,τους ακούς τώρα;

      1. Πάντως εγώ έχω κάνει τρεις δόσεις κι είμαι καλύτερα κι από πρώτα !

        1. Ναι, θα πεθάνεις από ξαφνικίτιδα υγειής

          1. Κοίτα εσύ να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό, το junk food και τα πιτόγυρα, να ρίξεις τα τριγλυκερίδια, να μαζέψεις τη μπυροκοιλιά σου, τα μαλλιά σου που πέφτουν – και μετά μας λες για ξαφνικίτιδες.
            Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα.
            Ψοφάτε από τις κακές συνήθειες και την άγνοια ιατρικού ιστορικού και τα φορτώνετε στο εμβόλιο, μπετόστοκοι….

        2. τι εννοεις καλυτερα?γιατρευτηκες απτο σακχαρο η τον καρκινο πουχες?αντε βγες και πεστο στα καναλια μωρη κουφη!
          α μαλλον εννοεις καλυτερα…οικονομικα….ταρπαξες για να το κανεις δλδ!

        3. Καλή ξαφνικίτιδα,μόλις ζοριστείς,να ξέρεις,είσαι υποψήφιος για μυοκαρδίτιδα,αντε γεια πειραματόζωο

    2. Δεν θα προλάβετε ρε νεοταξίτες του κώλου,θα διαλυθούν όλα τα συστήματά σας από τον σεισμό και τον Γ.Π.Π,άκουσες τσιράκι της κούλας;

  26. Κοίτα αξία που δίνουν σε κάτι πρόσωπα. Τελικά είναι προβληματικοι μόλις έχουν εξουσία. Επίσης τόσο πόνο για τις ταυτότητες; Μόνο και μόνο ο τρόπος σας μας προβληματίζει. Βλέπε εμβόλια.

  27. Έτσι ! Θα πάρετε τις νέες ταυτότητες και θα πείτε κι ένα τραγούδι.
    Άιντε, με τους καραψέκες….

    1. Αυτά να τα πεις στους εμβολιασμένους αλλά δεν ακούγονται τελευταία,τι έπαθαν;

      1. Οι πιο πολλοί βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα,τί να μιλήσουν κιόλας

    2. Στο τέλος,όπως και με τα μπόλια,θα αποδειχτεί ότι οι μόνοι ψέκες είστε εσείς οι ραγιάδες που προσκυνάτε το σύστημα και κάνετε ό,τι σας πει το τελιόραση και το Πρωκτοσάλτε

    3. Καθήκι του κερατά, όταν θα έρθει η ώρα, θα με δεις μπροστά σου και θα σου κάνω όλες τις δόσεις PFIZER. Έτσι ξαφνικά που λέει και το τραγούδι…. Έτσι ξαφνικά…

    4. Όταν θα έρθει η ώρα, θα με δεις μπροστά σου και θα σου κάνω όλες τις δόσεις PFIZER. Έτσι ξαφνικά που λέει και το τραγούδι…. Έτσι ξαφνικά…

  28. ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

  29. Ειναι θεμα ΝΤΠ μουσατε μπατσε ! Πες τα περιληπτικα και ουσιαστικα! Αντε μπραβο με το μπλα μπλα σου! Για τη Κουλαρα ειναι θεμα κονομας γι αυτο εφαγε και το Μυταρακη που τολμησε ν ακουμπησει χερι στο μελι!

  30. Ρε μ@λ@κ@ μπαλάσκα ξεχώρισε πρώτα την Ευρώπη από την Ευρωπαϊκή ένωση και μετά ρε αμόρφωτε βγες στα κανάλια να το παίζεις πραιτοριανός των φασισταριών. Και όσο για την πούστρ@ που αφιονίζεται (αφιόνι= όπιο) είναι γνωστό ότι πριν δώσουν τον κwλο τους όχι μόνο αφιόνι αλλά και ότι ναρκωτικό κυκλοφορεί το καταναλώνουν.

  31. Ποιος ειπε σε αυτον τον Μ@Λ@ΚΑ οτι οτι εμεις θελουμε να γινουμε ρομποτ του παρανο’ι’κου κοπριτη που το παιζει πρεωθυπουργος και δεν υπαρχει πουθενα στην ελλαδα καποιος εισαγγελεαςνα τον κλεισει στο δαφνι γιατι θα κανει τις ταυτοτητες υποχρεωτικες και θα επιβαλει προστιμα οπως στα εμβολια σακατεψε πολλους ανω των 65 και πολλες δεκαδες γεροντια φυλανε σκοπια στα νεκροταφεια … Αλλα για αυτον την οικογενεια του και γενικα για το μητσοτακε’ι’κο σο’ι’ δεν ισχυουν νομοι και υποχρεωτητες !!! παρα μονον για τους κοινους θνητους … Στεφανε ελπιζουμε σε εσενα και στους συνεργατες σου και στον Βελοπουλο με τους βουλευτες του !!!εχετε το θαρρος να αντισταθειτε !!! οι πολιτες για αυτους εναι αγραφα χαρτια …σκουπιδια δηλαδη …

  32. Μαθητές του 12 στα σχολεία πάνε στις σχολές για να αισθάνονται ότι έκαναν κάτι. στη ζωή τους δεν πέτυχαν τίποτα ουσιαστικό Ας μάθαιναν μια τέχνη θα ήταν περισσότερο χρήσιμοι. Έχουν και άποψη.

    1. Ενώ ο πολίτης που φέρνει ως επιχείρημα τον Παίσιο είναι καλύτερος…..

      1. Γιατί εσύ τί πρόβλημα έχεις με τον Αγιο Παίσιο, εσύ μπορεί να μην πιστεύεις, αλλά αυτός που είπε έτσι να πιστεύει!!!!!

      2. ο ενας λεει τοπε ο παισιος…ο αλλος λεει τοπε η ευρωπη!τα ιδια λενε και οι 2…με μια μικρη διαφορα…μαντεψε ποιος+τι και θα κερδισεις ενα ηλεκτρονικο χαραγμα ολο δικο σου νεοναζιστικο κουμουνι!

      3. Τό επιχείρημα τού μπουμπούκου όταν ήταν στό ΛΑΟΣ, σού κάνει;;

        1. “Ο σοφός παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ανόητος επιμένει.”
          Ο Άδωνις που είχε πει αρλούμπα και άλλαξε άποψη τι είναι απ όλα αυτά; σίγουρα όχι ανόητος….

          Αν αλλάξεις άποψη προς το σωστό, οι ειλικρινείς θα πουν ότι έβαλες μυαλό.
          Ενώ οι κακκεντρεχείς ότι κάνεις κολωτούμπα…

      4. Ενώ αυτός που ακούει τον κούλη τον ζαβό ή την τελιόραση ή τον εισαγγελάτο και την σκατιάνα,είναι πολύ σοβαρός,τόσο που μπολιάζεται κάθε λίγο σαν γίδι

  33. ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ! ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΛΥΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

  34. Ακριβώς ετσι κανατε και με τα εμβολια Απαγορεύουμε, αποφασίζομεν και διατάσσομεν.Ρε αιντε και γαμιδια αντε γιατι το εχετε παραχεση αλητες του κερατα.

Comments are closed.