ΕΔΕ για την αντίδραση του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν κατά την επίθεση του Ρουβίκωνα

Κοινοποίηση:
roubikonasiran18

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από την Αστυνομία σχετικά με την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Ιράν, γύρω στις 6:00 τα ξημερώματα, στο Παλαιό Ψυχικό.

Η ΕΔΕ διατάχθηκε στον απόηχο της δημοσιοποίησης βίντεο από την πλευρά των αντιεξουσιαστών, που καταδεικνύει ότι ο φρουρός του κτηρίου δεν αντέδρασε αλλά αντίθετα υπάκουσε τις εντολές των δραστών.

Ο φρουρός βγαίνει από το κουβούκλιο και επιτρέπει σε έναν από τους δράστες να σπάσει το παράθυρο με σφυρί, ενώ άλλοι νεαροί πετούν μπουκάλια με μπογιά στο κτήριο.

To βίντεο-ντροπή του αστυνομικού που «παραδίδεται» κατά την έφοδο του Ρουβίκωνα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό το επεισόδιο είναι μία ευκαιρία προκειμένου να μας πει η “κυβέρνηση” και η “ηγεσία” της Αστυνομίας την εκπαίδευση και τα καθήκοντα των φρουρών, καθώς και τους κανόνες εμπλοκής που τους έχουν δοθεί (αν τους έχουν δοθεί). Διότι αν δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω, ο φρουρός ενήργησε κατά το πνεύμα των “σοφών” προϊσταμένων του, οπότε θα πρέπει να επιβραβευθεί.

    Όσο για την τιμημένη ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ και τον απαξιωτικά χρησιμοποιούμενο όρο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ και οι άξιοι ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ έκαναν την ΕΛΛΑΔΑ κράτος, για να το διαλύσουν αυτοί που -όχι τυχαία- πρώτα διαλύσαν την ένδοξη ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ και το αδάμαστο πνεύμα της. Όσον αφορά εμένα, ναι είμαι υπερήφανος που ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  2. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ? ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩΝΑΝ ΜΕΣΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.

    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  3. Δοξαστε την ξευτιλα του κρατους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!!!

  4. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΟΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ .

  5. Ε.Δ.Ε ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΨΕΥΤΟΝΕΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΝΕΟΕΛΛΑΔΑΣ… ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! Χ.Α

Comments are closed.