Ένα μπ#υρδ@λο είμαστε! Το έτος 2022 πέθανε άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο σε απόσταση αναπνοής από πέντε νοσοκομεία!

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Κι όμως συνέβη και αυτό! Ένας συνάνθρωπός μας άφησε την τελευταία του πνοή καταμεσής του δρόμου. Και όχι από κάποιο δυστύχημα. Από… χιόνι και πολιτική αναλγησία.

Ένας άνθρωπος, που ήταν ανάμεσα στους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού, έχασε τη ζωή του. Από την αγωνία και το άγχος, ο άνθρωπος υπέστη εγκεφαλικό. Οι δίπλα οδηγοί προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Και όλα αυτά, εν έτη 2022, με λίγους πόντους χιόνι στον δρόμο. Και σε απόσταση αναπνοής από πέντε μεγάλα νοσοκομεία. Μόνο που κανείς δεν μπορούσε να περάσει για να βοηθήσει τον άτυχο άνθρωπο.

Screenshot_20220125-083412_Samsung Internet

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Που είναι ο γουρλοματης που κουνοντας το δάχτυλο απειλεί και τιμωρεί αθώους πολίτες με δυσβάσταχτα πρόστιμα…που είναι να μας πει τι πρόστιμο πρέπει να του επιβληθεί για την δολοφονική αναλγησία του που στοίχισε μια ζωή. Κρεμάλα προδοτη

  2. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ?
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

  3. Μητσοτακη καραγκιοζολαμογιο τα μπολια του….Μπουρδα και τα ματια σου!
    Ρε που ζουμε πια? Ελεος!

  4. Ο κρατικός μηχανισμός φαίνεται στα δύσκολα. Όταν υπάρχουν θεομηνίες και μάλιστα προβλεπόμενες 10 ημέρες νωρίτερα απο δεκάδες ώρες στα μετεωρολογικά δελτία, δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία απο την κυβέρνηση. Ζητούμε άμεση επέμβαση του Στρατού και επαναφορά στην δημοκρατία της Ελλάδος. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..? u know better..

  5. αχρηστος κ ανικανος ο κρατικος μηχανισμος

  6. Εδώ ρε θείθ πεθαίνουν καθημερινά +/- 100 άνθρωποι μέθα θτα νοθοκομεία,
    θτον ένα “θε απόθταση αναπνοήθ” κολλήθατε ;

  7. Αυτοι που ψηφισαν τον κουλη , εχουν ευθυνες .

  8. Ρέ άχρηστε γουρλομάτη γαμιέσαι πόσο κόσμο θά πάρεις ακόμα στό λαιμό σου;
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.