09/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ «ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

Κοινοποίηση:
MitsoPoutin-

Κανείς δεν αντιλαμβάνεται γιατί τόσο μένος της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά του Β.Πούτιν

 Στα «άκρα των άκρων» οδηγούνται οι ελληνορωσικές σχέσεις με το Κρεμλίνο να εξαπολύει νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σημείο που να διερωτάται κάποιος τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν η Ρωσία επικρατήσει στην Ουκρανία και ειδικά αν στην Ουάσιγκτον υπάρξει κυβερνητική αλλαγή και έρθει στην εξουσία ο Ν.Τραμπ. Και οι νοούντες νοήτωσαν.

Η τελευταία «βολή» της Μόσχας έρχεται από την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μ.Ζαχάροβα, η οποία σε συνέντευξή της καταγγέλλει γενικά τις δυτικές πρωτεύουσες ότι αρχικά αρνούντο και μετά δεν απαντούσαν στο αίτημα να επιτραπεί στους Ρώσους υπηκόους που ζουν στις χώρες τους να ψηφίσουν στις ρωσικές εκλογές.

Αλλά εκείνη που το «τερμάτισε» -κατά την Μ.Ζαχάροβα- ήταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία όχι μόνο αρνείτο να δώσει έγκριση στους Ρώσους πολίτες να ψηφίσουν, αλλά έδωσε την έγκρισή της, μόνο όταν η Μόσχα έθεσε θέμα παραβίασης της συνθήκης της Βιέννης.

Και αυτή η έγκριση δόθηκε μόλις στις 8 Μαρτίου, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές! Και μάλιστα αλλά έσπευσε να δηλώσει η Αθήνα ότι «Η Ελλάδα δίνει την έγκρισή της απρόθυμα»!

Τώρα, ανεξάρτητα με το αν κάποιος συμπαθεί την Ρωσία και τον Β.Πούτιν, πόσο «έξυπνα» είναι αυτά περί «απροθυμίας»; Και τι προσφέρουν στο εθνικό συμφέρον; Γιατί τόσο μένος;

Μήπως για να κρύψουν από τους Δυτικούς ότι, παρά το εμπάργκο, έχουν ξεκινήσει και αγοράζουν φυσικό αέριο από την Ρωσία (ναι, αθόρυβα, αλλά μαζικά) σε μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που αγόραζαν πριν τον πόλεμο;

Τώρα ήρθε και η άρνηση κλήτευσης των Ρώσων και Λευκορώσων διπλωματών στον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Το ότι δεν θα υπήρχε 25η Μαρτίου αν δεν υπήρχε η τσαρική Ρωσία είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση, αλλά το ερώτημα είναι πιεστικό: Ποιος επωφελείται από όλα αυτά;

Δείτε την συνέντευξη της Ζαχάροβα που κατηγορεί για «δηλητηριώδες περιεχόμενο την ελληνική πολιτική έναντι της Ρωσίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ…………………

  2. Μετά την κατάκτηση της Ρωσίας ο Μητσοτάκης θα αναλάβει ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ.

  3. Κανενα πολεμο δε θα κανει η Ρωσια στο Ελλαδισταν. Απλα θα δωσει την πληροφορια στον Τουρκο οτι ξεμειναμε απο οπλα,σφαιρες,οβιδες και τοτε ετοιμαστειτε να χασετε και απο τους Τουρκους και απο τους Αλβανους και απο τους Σκοπιανους. Θα πατε ξανα στο ποταμι τον Σπερχειο δηλαδη και χωρις Αιγαιο και Κρητη. Τοτε να σε δω ραγια τσαμπουκα που θα κανεις στα 2 εκατομμυρια ισλαμιστες που θα βρισκονται στο Αθηνα/ισταν.

  4. ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, {ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ….} ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΑΤΕ; ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ;

  5. χα χα χα ακομα και το κουλη ρεζιλευει τον παλαβο δικτατορα τουρκοπουτιν

  6. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ

  7. Η Ρωσία δεν θέλει με τίποτα η Ελλάδα μας και η Κύπρος μας να βγάλει τα πετρέλαια και γι’ αυτό κάνει συνέχεια δώρα στους τούρκους θα τα μάθετε στην πορεία.. η στάση του Μητσοτάκη είναι λογική γιατί εσείς κοιμόσαστε όρθιοι..

    1. Aσε ρε μπαρμπα ξερόλα ξαναπεσε για υπνο γιατι λες μπαρουφες

    2. Ετσι ακριβως ,αλλα καποιοι βλεπουν τα τρενα να περνουν !!

      1. στο μουνι σου μπαινουν τρενα παλιοπουτανα….

  8. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΩΡΑ Η ΟΔΗΣΣΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΡΩΣΙΑ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΕΙΧΑΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΕΨΑΝ!!!

    1. Υπήρχαν οι καλοί Ρώσοι στην φιλική εταιρεία και υπάρχουν οι κακοί ρώσοι του φασίστα Πούτιν. Πυραύλους έχει 20 χρόνια δίπλα του στην Βαλτική. Δεν είδα να του ρίξει κανείς κανέναν.

  9. Ας μας επιτεθεί. Θα νιωσει καλα απο πισω του τι σημαίνει Αρθρο 5

  10. Εγώ πάντως βάζω καύσιμα μόνο σε ρώσικο Luk Oil στα Σκόπια με τιμή Diesel 1.22 ευρώ το λίτρο. Ούτε ευρώ στους λαθρέμπορους και στην κυβέρνηση τους. Κάνουμε κι εμείς τον δικό μας πόλεμο σε αυτόν τον πόλεμο…

    1. καλα κανεις. ειδες τι επαθε ο τζορνταν που πηγε να βαλει πετρελαιο στο αμαξι του σε πρατηριο στη θεσσαλονικη

  11. Βρωμιάρη , εκκρεμές στο Σύνταγμα θα γίνεις..

  12. ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΩΝ ..

  13. Σύντομα ο Μητσοτάκης θα είναι ηγέτης νεκροταφείου.

  14. Μα αφου προλαβαμε εμεις και κηρυξαμε πολεμο στη Ρωσια! Υπαρχει και Ντοροδηλωση! Κουλαρα εισαι οτι πιο σκατα ανθελληνα γνωρισε ο τοπος και συ κι οι παρατρεχαμενοι σου απο το 1821 και μετα! Χωρις τον Αλεξανδρο Υψηλαντη θα υπηρχε 25η Μαρτιου?

  15. Και γιατι να την πληρωσουμε εμεις τη νυφη για ενα αυτιστικο που κυβερναει την Ελλαδα και που στο κατω κατω ουτε καν τον ψηφισαμε και κανει οτι του πουν??

  16. Πουτιν κρεμασε τον σε κανα κυπαρισι εκει στην ουκρανια να ξεβρωμισει ο τοπος.

  17. Τα μπερδέψατε, ο putin δεν θα πάει πουθενά εσάς τους ‘δημοκράτες’ του λόκου θα σας αλλάξει το φύλλο, θα γίνετε γκραλούδες σαν την κουλα

  18. Άχρηστε μητσοτάκη τα έχεις κάνει όλα μπάχαλο.

  19. Προχτές στη εκπομπή κάνατε εκτενή αναφορά σε κάτι που σε κανενός μυαλό δεν πέρασε στο ντούκου. Μιλήσατε για το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαφάνεια ή δεν είναι καταγεγραμμένα επίσημα τα όπλα που στέλνουμε στην ουκρανία μπορεί να γίνεται παράνομο εμπόριο και πλουτισμός από όλο αυτό το πανηγύρι. Περιμένουμε με ανυπομονησία άρθρα σε αυτό το θέμα και ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα που σίγουρα για να το είπατε θα την έχετε ήδη αρχίσει. Στα γειτονικά μας βαλκάνια υπάρχουν πάρα πολλοί ιδιώτες πολίτες μαφιόζοι που κάνουνε εμπόριο αυτή τη στιγμή στην ουκρανία στέλνουν όπλα στην ουκρανία και βγάζουνε εκατομμύρια. Εκτός από παράνομα καύσιμα λοιπόν και ναρκωτικά μήπως οι έλληνες μεγιστάνες μήπως λέμε ασχολούνται και αυτοί με παράνομο εμπόριο όπλων τελικά όλα αυτά τα όπλα που στέλνουμε στην ουκρανία που όπως λέτε δεν γίνεται κανένας έλεγχος και δεν υπάρχει καμία καταγραφή επίσημη ποιος τα στέλνει από πού τα στέλνει ποιος κερδίζει τι κερδίζει. Θα είχε ενδιαφέρον να κάνετε μερικά άρθρα της επόμενες μέρες. Γιατί ο πόλεμος στην ουκρανία εκτός του ότι μας έκανε επίσημα εχθρικό κράτος με την ρωσία σίγουρα απέφερε πολλά εκατομμύρια δολλάρια στην τσέπη διαφόρων ελλήνων πολιτικών και μη

    1. ειναι ντε φακτο οτι γινεται λαθρεμποριο οπλων και καυσιμων στην καημενη ουκρανια. εδω το και καλα εμπαργκο στη ρωσσια δεν ισχυει, απο πισω ανεπισημα ακομη αγοραζουν. Κι ολα αυτα για να χρυσοπληρωνει παλι ο πολιτης.

    1. έχει να δώσει πόνο ο κοντός… μη θυμώνεις …προμηθεύσου ποσότητες ξυδιού και απόλαυσε το…

      1. Στον εαυτο του, θα δώσει πόνο μια και καλή όταν σαπίζει στο κελί στην Χάγη

        1. 😂😂😂😂😂😂😂 τι άλλη μ@λ@κία θα ακούσουμε, γελάνε καο οι πέτρες μ´αυτό που έγραψες… θα του κλ@σουν τα @@ 😂😂😂

        2. Ναι θα τον συλλάβουν τα Ουγκανοναζίδια σου,που σε λίγο δεν θα έχουν ούτε σφαίρες,μούλε

    2. Είσαι αδιάβαστος ξαναπέρνα απο το κόμμα να ενημερωθείς

    3. Πες στον αυτιστικο αρχηγο σου αυτο,και ασε τον Πουτιν εκει που καθεται…..

    4. Εγώ θα του το πω ρε χαζούλη.
      Το θέμα είναι ποιος θα τον γαμήσει.
      Εάν έχεις πλούσια τα χαρίσματα τραβά και καντο…
      Αντε λεβέντη μου να σε χαρώ, να σε καμαρώσω….

  20. Μητσοτάκης μέχρι τέλους.Ειναι κ κοντά από ότι φαίνεται.

  21. Διάβασα σχόλια πρόσφατα στο ρωσικό διαδίκτυο σε ένα πολύ μεγάλο σάιτ για την υποτιθέμενη επίθεση στο Μητσοτάκη Ζελενσκι και εκτός το ότι ήταν εντελώς fake news κατά τους Ρώσους δημοσιογράφους που το αναπαρήγαγε η μάλλον το δημιούργησε εντελώς παραποιημένο το γνωστό πρώτο σάιτ του ψέματος όλοι οι σχολιαστές και ήταν χιλιάδες έκαναν μαύρο χιούμορ ότι κρίμα που αστόχησε .Όλοι οι Ρώσοι πολίτες πλέον ξέρουν ότι ο Μητσοτάκης έχει ακραία αντιρωσικη ρητορική κ πολιτική και ότι είναι όργανο της ΝΤΠ . Από την άλλη και η γειτονική μας Βουλγαρία έχει υποπέσει στα ίδια λάθη που κάνει ο Μητσοτάκης και αποτελεί και αυτή Ρωσικό στόχο .Επομένως με τον ένα η τον άλλο τρόπο η Ελλάδα βρίσκεται σε κόκκινη γραμμή .Για αυτό χρειάζεται ένας ευρωβουλευτής όπως ο Κύριος με Κ Κεφαλαίο Χίος στη ευρωβουλή .Μεταναστευτικές ροές πολεμος στη Ουκρανία Παλαιστίνη και πάει λέγοντας .Χρειαζόμαστε ανθρώπους με ιδεώδη και πυγμή να σταματήσουν το σχέδιο της ΝΤΠ μέσα στη ευρωβουλή. Άλλωστε οι υποκριτές Ευρωπαίοι πολιτικοί από την μια στοχοποιούν τον Πούτιν από την άλλη under table ψάχνουν να βρουν τα κατάλληλα άτομα να συνδράμουν ώστε να μπορέσουν να παρακάμψουν τις κυρώσεις που οι ίδιοι επιβάλουν και να φέρουν παράνομα ρωσικό πετρέλαιο.

    1. Αλλο Ελλάς άλλο Βουλγαρία. Αν είναι να διαλέξουν οι Ρώσσοι θα παν με τους δικούς τους. Εμείς δυτική τουμπέκα.

  22. Ενα θα ρωτησω ,ενα θα πω με το δικο μου μυαλο.Αυτοι μεσα στην βουλη ποσοι εχουν ελληνικο DNA ; Πρεπει να βγει νομος οτι οσοι θα δηλωνουν υποψηφιοτητα σε καθε εκλογες της χωρας που θα γινονται , να προσκομιζουν οι υποψηφιοι το DNA.Δεν μπορει καποιοι εκει μεσα να θελουν το κακο της Ελλαδας.Δεν μπορει το DNA τους να ειναι ελληνικο με τιποτα.

  23. Ενας πρωθυπουργός ο οποίος κάνει του κεφαλιού του χωρίς την συναίνεση του ελληνικού λαού.

  24. “Η Ελλάδα δίνει την έγκρισή της απρόθυμα”.
    Η λέξη “απρόθυμα” κάνει αντιληπτό ότι ο Μητσοτάκης έχει χάσει & την κοινή λογική.
    Με άλλα λόγια, “άντε ψηφίστε, χάρη σας κάνω”.
    Μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό του, συμπεριφέρεται ως τσιφλικάς της Ελλάδας.
    Ας σημειωθεί ότι αηδιάζω με τις μεθόδους του Putin ως Κυβερνήτη.
    Το ίδιο αηδιαστικά αισθάνομαι & για τις μεθόδους του Μητσοτάκη.

  25. Ότι πιο ντροπιαστικο που αφορά το τσιράκι δυστυχως ομως το εισπραττουμε και μεις είναι αυτο που ειπε,…οτι πρέπει να αποσπάσουμε από μέσα μας τον δούλο,ποσο άλλο πια να μας ξεφτιλίσει ο επικίνδυνος χρήσιμος της δυσης

  26. Ο Μητσοτάκης είναι μεγάλο καθίκι τα έκανε όλα σκατά στην εξωτερική πολιτική, δεν υπήρξε κανένας λόγος να πάει τοσο κόντρα στη Ρωσία και ενώ η Τουρκία απειλεί συνεχώς την εθνική μας κυριαρχία αυτός η Ντόρα ο Γεραπετρίτης και όλο το κακό συναπάντημα της ΝΔ ομιλούν για Ελληνοτουρκική φιλία και δίνουν και βίζες στους Τούρκους για καταλάβουν τα νησιά μας. Τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα εδώ στις ΗΠΑ ο κόσμος είναι πολιτικά και φυλετικά πολύ διχασμένος και η Ελλάδα θα είναι μόνη της

    1. τα τρία τέσσερα μεγάλα κόμματα της βουλής είναι πρακτικά ένα, η χώρα είναι προτεκτοράτο 100%, κάνουνε ότι πει ο θείος Σαμ και η ελίτ ,εδώ και δεκαετίες, πόσο πιο ξεκάθαρο να μας το κάνουν ? συμφωνούν όλοι τους με πάθος στο 90% των μεγάλων θεμάτων και θεωρούν όποιον διαφωνεί “ακραίο”

  27. ο άγιος Παϊσιος δεν είπε τέτοια πράγματα, ισα ισα είπε πως οι Ρωσοι θα επιτεθούν στους Τούρκους

  28. Έχει συνηθίσει η κυβέρνηση Κούλη να καταπατά κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και ελληνικού συντάγματος.

Comments are closed.