Ένα ένα αποδομούνται τα αφηγήματα των “ειδικών”: CDC: «Η χρήση μάσκας στα σχολεία δεν είχε σημαντικά οφέλη»

Κοινοποίηση:
sxoleia_maska

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τα γνωστά CDC στις ΗΠΑ η χρήση μάσκας στα σχολεία δεν έχει στατιστικά σημαντικό όφελος, αποδομώντας τα σενάρια και τα αφηγήματα των ειδικών περί πρόληψης και προστασίας των παιδιών.

Πριν από τρεις μήνες περίπου τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τα γνωστά CDC δημοσίευσαν μια μελέτη μεγάλης κλίμακας που αγνοήθηκε, σχετικά με τη μετάδοση του Covid-19 σε σχολεία των ΗΠΑ, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ενώ η κάλυψη με μάσκες των μη εμβολιασμένων τότε εκπαιδευτικών και η βελτίωση του αερισμού συνδέονταν με χαμηλότερα επίπεδα μετάδοσης του ιού στα σχολεία… η κοινωνική απόσταση, τα φίλτρα HEPA και οι υποχρεωτικές μάσκες στα παιδιά δεν οδήγησαν σε στατιστικά σημαντικό όφελος.

Όταν παρουσιάστηκε η μελέτη, ένας μέρος της σκόπιμα παρέβλεψαν να αναφέρουν καθώς στην σύνοψη περιλάμβαναν τα γενικά συμπεράσματα.

Κατά την ανάλυση όλων των παρεμβάσεων που μπορεί να υπάρξουν, προέκυψε ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας των μαθητών δεν είχε στατιστικά σημαντικό όφελος.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η απόφαση των CDC να παραλείψουν σκόπιμα τα ευρήματα σχετικά με την χρήση μάσκας από την περίληψη της μελέτης ισοδυναμεί με σκόπιμη απόκρυψη στοιχείων για να μην γίνει γνωστό ότι στατιστικά η χρήση μάσκας στα παιδιά δεν έχει σημαντικό όφελος.

Ότι οι μάσκες στα παιδιά δεν έχουν όφελος με στατιστικούς όρους είναι μια σημαντική εξέλιξη ανέφερε ο Vinay Prasad, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του Σαν Φρανσίσκο.

«Θα έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί στη περίληψη».

Η επιδημιολόγος Tracy Hoeg, συντάκτης άλλης μελέτης του CDC για τη μετάδοση του Covid-19 στα σχολεία, δήλωσε ότι η περίληψη δίνει την εντύπωση ότι μελετήθηκε μόνο η μάσκα προσωπικού προσθέτοντας όταν είναι σημαντικό εύρημα ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους μαθητές δεν είχε στατιστικά σημαντικό όφελος

Πολλά από κράτη σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, ολόκληρης της Σκανδιναβίας, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών, της Ελβετίας και της Ιταλίας – έχουν εξαιρέσει τα παιδιά, με διαφορετικές ηλικιακές αποδόσεις, από τη χρήση μάσκας στις τάξεις
Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η μελέτη των CDC.

Υπάρχουν μελέτες που «αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που φοράνε μάσκες στα σχολεία δεν επηρεάζουν επί της ουσίας την νοσηρότητα ή τη θνητότητά ή το ποσοστό νοσηλείας ή θανάτου στην κοινωνία που δραστηριοποιούνται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. το μυαλο σας και μια λιρα.φετο με τις μασκες, ηταν η πρωτη φορα που δεν αρρωστησε το παιδι, για οσο πηγαινε σχολειο.αν δεν το παρατηρησατε και εσεις, τοτε ή δεν εχετε παιδια ή ειστε τερμα λακαμαδες…..

  2. Τώρα δεν έχουν οι μασκες προστασία, ετσι και δεν παρείχαν καμία προστασία, στα παιδια λένε.. και δεν το λένε τυχαία, έχουν τον σκοπό τους και ο σκοπός είναι το εμβόλιο!!!!!!!!

  3. η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια της ανθρωποτητας ο κοροδοιος τα χρηματα κινουν τα νηματα και οι απατεωνες εχουν τα χρηματα . Ανυπακοη αντισταση οχι φιμωτρα οχι τεστ οχι εμβολια

Comments are closed.