Ένας πλούσιος πετάει απαξιωτικά ένα χαρτονόμισμα στο πρόσωπο ενός αστέγου… Δείτε όμως τι ακολουθεί…!

Κοινοποίηση:
1434736154-8118120b6c84536445bb29f50acf0963

Συνήθως αγνοούμε τους άστεγους που βρίσκονται στο δρόμο μας. Νιώθουμε αποκομμένοι από αυτούς τους ανθρώπους και τους προσπερνάμε ή ακόμη περνάμε από πάνω τους, χωρίς να μας ενδιαφέρει η παρουσία τους.

Είναι όμως άνθρωποι όπως και εμείς που αξίζουν τη βοήθειά μας, ειδικά τώρα που η μοίρα τους έφτασε σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Δεν είναι χειρότεροι από εμένα ή εσένα.

Τι συμβαίνει όμως όταν ένας άστεγος δίνει χρήματα αντί να παίρνει; Αυτή την απορία σκέφτηκε να λύσει ο χρήστης FouseyTube. Μερικές από τις αντιδράσεις ξεπερνούν κάθε όριο… Ένας μάλιστα υποστήριξε πως με τα χρήματά του θα μπορούσε να αγοράσει τον άστεγο! Έναν άνθρωπο! Σα να είναι αντικείμενο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ,,,ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ,,,ΤΑ ΑΝΑΡΡΙΘΜΗΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΣΟΥ…

  2. Αυτά τα δήθεν κοινωνικά πειράματα των αναρχοάπλυτων είναι όλα γελοία και τις περισσότερες φορές στημένα. Υπάρχουν πολλά τέτοια βίντεο που προσπαθούν να βγάλουν με ύπουλους τρόπους τους άντρες σεξιστές, ρατσιστές κλπ. Σε αυτό που βλέπουμε εδώ αυτός ζητιανεύει και ζητάει λεφτά και όταν οι άλλοι του τα δίνουν επειδή θέλουν να τον βοηθήσουν τους προσβάλλει. Και όλα τα πρόβατα βρίζουν τους ανθρώπους που πάνε να βοηθήσουν.

  3. Βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να εκνευρίζει απότομα, τους περαστικούς για να πάρει like. Είναι η τέλεια διαφήμιση ”αποδοχής” των λαθρομεταναστών και απορώ πως και δεν την σκέφτηκε το υπουργείο για να τελειοποιήσει την ανθελληνική προπαγάνδα του. Εάν σας συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ, να πάρετε αμέσως το χαρτονόμισμα και μετά να πάρετε τηλέφωνο τον δερματολόγο σας για να κλείσετε ραντεβού.

    1. αει πνιξου ρε τουλουμπογραικοβλακα

    2. ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ… ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ…ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ

Comments are closed.