Ένας πατέρας, μία μητέρα, μία πατρίδα και μία θρησκεία – Αυτή είναι η οικογένεια πρότυπο για τον Άκη Τσελέντη

Κοινοποίηση:
ΚΗΓΔΞΓΔΓΗΨ

Με μια λιτή ανάρτηση, πλην όμως με εντελώς ξεκάθαρο νόημα και μήνυμα, ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, εξέφρασε το πώς ο ίδιος θεωρεί την ιδανική οικογένεια, την οικογένεια-πρότυπο.

«Ένας πατέρας, μία μητέρα, μία πατρίδα και μία θρησκεία», αναγράφει σε μία φωτογραφία που ανάρτησε και στην οποία απεικονίζεται ο Ιησούς Χριστός, ένας μπαμπάς, μία μαμά, τα παιδάκια τους και μία γιαγιά (σ.σ. λείπει ο παππούς).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΞΙΟΣ
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ & ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ
    ΑΞΙΕ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ
    ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ & ΟΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΥΓΕΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ! ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΤΣΟΣ ΦΙΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ )

  2. απο τη φωτογραφια που ανεβασε σχεδον τιποτα δεν υφισταται στις μερες μας. ουτε φιλοπατρια, ουτε θρησκεια, ουτε παιδια. να μη μιλησω για παππουδες και γιαγιαδες που αλλοι εχουν φυγει για το εξωτερικο αλλοι για τις πολεις και εχουν εγκαταλειψει τους ηλικιωμενους γονεις τους

  3. εσενα οι σεισμολογοι θα σε γλιτωνουν απ’ τους σεισμους… οχι οι πολιτικοι μηχανικοι.
    και με τις αχρειαστες & βλαβερες θρησκειες… ουστ!

  4. Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από τη θρησκεία. Το θρήσκευμα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

  5. Μην τον πιστεύετε.Σε ποιό κόμμα κατεβαίνει ο συγκεκριμένος;Είδε τη φασαρία που γίνεται για το ζήτημα και είπε κάτι μήπως και καταφέρει να πάρει ψηφοφόρους για αργότερα…

  6. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

Comments are closed.