Έμμεση απάντηση Ντ.Τραμπ σε Bill Gates: «Δεν θα χρειαστούμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό – Θα φύγει μόνος του» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ο κορωνοϊός θα φύγει χωρίς εμβόλιο, απαντώντας ουσιαστικά στο «μπλοκ» ΠΟΥ & Bill Gates οι οποίοι (ειδικά ο δισεκατομμυριούχος) έχουν υποστηρίξει επανειλημμένα πως ο μόνος τρόπος να επιστρέψει η ανθρωπότητα στην «κανονικότητα» είναι να βρεθεί εμβόλιο και μάλιστα εμβόλιο που θα ενσωματώνεται στο… ανθρώπινο DNA.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με βουλευτές των Ρεπουμπλικάνων, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την άποψη ότι ο κορωνοϊός θα εξαφανιστεί μετά από μια χρονική περίοδο χωρίς να έχει προηγουμένως ανακαλυφθεί το εμβόλιο. «Πιστεύω για τα εμβόλια ό,τι πιστεύω για τα τεστ: Αυτό θα εξαφανιστεί χωρίς εμβόλιο. Θα εξαφανιστεί και δεν θα το ξαναδούμε πιθανότατα μετά από μια χρονική περίοδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Παράλληλα, τόνισε ότι ίσως υπάρξουν αναζωπυρώσεις του ιού, προσδιορίζοντας την πρώτη το προσεχές φθινόπωρο σημειώνοντας, όμως, ότι τελικά θα υποχωρήσουν. «Υπήρξαν ορισμένοι ιοί ή γρίπες που ήρθαν και έφυγαν και ποτέ δεν βρήκαν εμβόλιο. Και εξαφανίστηκαν. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά. Πέθαναν όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα» επέμεινε ο Τραμπ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μερικες παρατηρησεις επι του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμου:1)Αντικειται στην δημοκρατικη δεοντολογια, στην λογικη, στο Συνταγμα, στα ατομικα δικαιωματα, ακομα και στον ορκο του Ιπποκρατη αν θελουμε να διατηρουμε καποιες κοκκινες γραμμες ασφαλων παραδοχων ως θεμελια της ανθρωπινης συμβιωσης 2)ΑΝ υποθεσουμε οτι η “πανδημια” αυτη ειναι κατασκευασμενη απο παρανοικους που θελουν να εκβιασουν και να χειραγωγησουν πολιτικα την ανθρωποτητα τοτε καλο ειναι να ξερουμε οτι η δυνατοτητα ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ που διαθετουν ειναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ. 3)Η κυριοτητα και η χρηση του ανθρωπινου σωματος ειναι ενα δικαιωμα ακραιφνως εξατομικευμενο και συνιστα ΑΥΤΑΞΙΑ!!! Δεν υποκειται δηλαδη στην αρχη της πλειοψηφιας ουτε μπορει να ειναι αντικειμενο συζητησης. Ουδεις και για οποιαδηποτε λογο εχει το δικαιωμα να επεμβαινει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο ανθρωπινο σωμα, να το καταλαμβανει και να το βιαζει παντοιοτροπως. Ειναι ΥΒΡΙΣ αυτο για οσους δεν ειναι αυτονοητο!!! 4)Η προαιρετικοτητα του εμβολιασμου ειναι συναρτηση της εμπιστοσυνης των πολιτων στην Ιατρικη Επιστημη και κατα ποσο αυτη λειτουργει ως Δουρειος Ιππος των πρακτικων χειραγωγησης. Και προς στιγμη νομιζω η συντριπτικη πλειοψηφια των μορφωμενων και σχετικα ανεξαρτητων οικονομικα πολιτων αυτων δηλαδη που μπορουν να εχουν μια πιο ολοκληρωμενη οπτικη και δεν εκβιαζονται απο το συστημα ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝ, ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ και ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Comments are closed.