Έμεινε «άφραγκоς» σε μια μέρα ο Τζέιμς Καφετζής: «Ο αδερφός μου ξóδεψε όλα τα λεφτά που έβγαλα στο survivor»

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης
Τζέιμς Καφετζής: Ο πρώην παίκτης του Survivor 2024, βρίσκεται πλέον στη Ρόδο, αφού ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Η αποχώρησή του από το παιχνίδι ήταν οικειοθελής και ήρθε μετά από ένα σοβαρό οικογενειακό περιστατικό που αφορούσε τον πατέρα του.

Πώς Ξόδεψε τα Κέρδη του από το Survivor

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Καφετζής έκανε γνωστό μέσω ενός Instagram story ότι τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, χρησιμοποιήθηκαν για μια σημαντική αγορά. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα σκάφος, υπονοώντας ότι αυτή ήταν η ακριβή αγορά που έγινε από τον αδερφό του. Στη λεζάντα του story που έκανε το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, έγραψε: «Δεν πρόλαβα να φτάσω Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, μου τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου, για να πάρουμε αυτό. Τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ όνομα»

204 1360x2319 1

Η Ανάρτηση στο Instagram και Η Έκκληση για Ονομασία του Σκάφους

Στην ίδια ανάρτηση, ο Τζέιμς κάλεσε τους ακολούθους του να του δώσουν ιδέες για το πώς να ονομάσει το νέο του απόκτημα, δείχνοντας έτσι τη διάθεσή του να συμπεριλάβει το κοινό του σε μια τόσο προσωπική και χαρούμενη στιγμή.

Αφού ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από το Survivor, έγραψε στη λεζάντα: «Ο τελευταίος χορός. Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός απο #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor. Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21, θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα!».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε. Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!! Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, #1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό».

Οικογενειακές Υποχρεώσεις και Ευχαριστίες

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor ήταν αποτέλεσμα της ανάγκης του να είναι δίπλα στην οικογένειά του μετά το σοβαρό περιστατικό με τον πατέρα του. Στην επίσημη ανακοίνωσή του στο Instagram, ευχαρίστησε τόσο τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό όσο και τους συμπαίκτες του για την υποστήριξη που του πρόσφεραν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. και εμείς τρομάζουμε να κρατήσουμε ένα σκούτερ και ένα αυτοκίνητο 20 ετών… την υγειά μας να έχουμε

  2. Σας ποναει ο James εδω περυσι στη Ροδο με το που ειρθε στο νησι 5.000 κοσμος τον περημενε στο αεροδρομιο
    ουτε ο Κουλης τετοια υποδοχη …Δωσε πονο αγορινα μου στουε κομπλεξικους ολους ειμαστε μαζι σου να μας φερεις το τροπαιο νικητης

  3. κοκκινοκωλη τσαμπικε κονομησες και χαιρεσες Επρεπε μπουλουκο να σφιγγει η σουφρα σου και να μην μοστραρεις την φωτο απο την αγορα σου

    1. ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ Η ΤΡΟΜΠΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…

  4. Εχετε χαζομαρα στον εγκεφαλο ουκ ολιγη. Μακελειο ελενξε πρωτα αυτα που γραφεις. Εκτος αν το φαγατε ολοι σας. Σε μεγαλη ευκαιρια το συγκεκριμενο στοιχιζει κοντα στα 2 εκατομμυρια. Φυσικα αν θελει να ριξεις πολλα για να γινει βιοσιμο και να ταξιδευει. Οποτε ποσα πηρε απο το παιχνιδακι?

Leave a Response