Έλληνες οδηγοί: Η ταχύτητα τους… τρελαίνει! 6.000 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα

Κοινοποίηση:
amaksi_ape

Την προηγούμενη εβδομάδα τα στελέχη της ΕΛΑΣ έδωσαν προτεραιότητα στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν πάνω από 6.600 παραβάσεις σε όλη την Επικράτεια.

Ειδικότερα την προηγούμενη βδομάδα από 22 έως 28 Ιουνίου συγκροτήθηκαν 1.064 συνεργεία Τροχαίας σε όλη την χώρα, τα οποία έλεγξαν συνολικά 29.070 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.955 στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 665 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (642), της Θεσσαλονίκης (565), της Πιερίας (429), του Κιλκίς (427), της Φθιώτιδας (321) και του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (277).

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκτός από τους δημαρχονομαρχοπεριφερειάρχες, τα κατακάθια, που τρέχουν ντίρλα σαν τρελλοί και θερίζουν αθώους, να πάνε να γαμηθούν.

  2. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΑΝΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ…ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ…

  3. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΕ 100 ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.Η ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ 4-5 ΔΕ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙ?ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

  4. Μ@υνιά ξεσκισμένα και λυσσασμένα για εισπράξεις.
    Αντι να κυνηγούν Δημάρχους και Νομάρχες για οδικές κακοτεχνίες, κυνηγούν τον κοσμάκη.
    Με εξαίρεση ακραίες περιπτώσεις που όντως οι οδηγοί αξίζει να τιμωρηθούν για υπερβολική ταχύτητα, τα περισσότερα πρόστιμα πέφτουν σε σημεία παγίδες με επίτηδες χαμηλά όρια. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με σημεία παγίδες για να κόβουν πρόστιμα τα κατά τόπους τμήματα, ώστε να πιάνουν το πλαφόν οι διοικητές τους και να δείχνουν έργο προς τα πάνω.

Comments are closed.