Έλληνας τραγουδιστής δεν φοβάται την κατακραυγή και ξεσπαθώνει: «Το εμβόλιο είναι του Bill Gates. Έχει ο διάολος, αλλά έχει και ο Θεός το σχέδιό Του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο γνωστός ερμηνευτής αναφέρεται στα 5G. Ακόμη δείχνει έντονα την αντίθεσή του σχετικά με τα εμβόλια κατά του Covid-19, αναφέροντας πως είναι τα «εμβόλια του Gates».

Ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας, ο οποίος μέσω μία ανάρτησης του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε ξεκάθαρη τη θέση του κατά τη χρήση μάσκας.

 

Όλα αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, συμβαίνουν για να πέφτουμε «σαν κοτόπουλα». Τα σχόλια φυσικά πέφτανε βροχή

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες (μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι;Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια. Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.

ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.

Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.

Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιόδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνονϊός θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.

Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.

Αναπνεύστε ελεύθερα!»

 
facebook sharing button

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Να ζήσει το παληκαρι.
    Έχει ελευθερία πάρα τη σκλαβιά που μας επιβάλλουν που είναι πνευματική. Στους σκλάβους δεν έκοβαν την ανασα.

  2. Ο Μητσοτάκης υπήρξε υπουργός και το έργο του έχει μείνει στην ιστορία. Η πολιτική της ΝΔ εδώ και κάποια χρόνια ως κυβέρνηση ήταν συγκεκριμένη. Από τον κόσμο που πήγε και ψήφισε πόσοι ψήφισαν ΝΔ; Ο κόσμος όταν πηγαίνει στην κάλπη να σκέφτεται αρκετά πριν το ρίξει αλλιώς ας μην πάει καθόλου. Τώρα ας μην φωνάζουν γιατί τον ψήφισαν.

  3. Είναι εξοργιστική και απογοητευτική η στάση πολλών στα σχόλια
    κάτω απ’το ανάρτημα του ανθρώπου στο φέισμπουκ…
    Τουλάχιστον από τα σχόλια που βλέπω εδώ, (πλην μικρών εξαιρεσεων αούγκανων)
    το κοινό του Μακελειό είναι συνειδητοποιημένο

  4. Μπράβο ρε μάγκα!
    Άσε τα τρολακια να λένε.. τους χαρίζουμε και το δικό μας εμβόλιο αφού έτσι θέλουν για να είναι και πιο ασφαλείς!

  5. Τα troll της ΝΔ γραφουν υπερωριες. Επι Συριζα το ποστ ηταν 60 λεπτα αν δεν κανω λαθος. Ποσο ειναι τωρα;

    1. Προφανως εσυ ξερεις. Εσυ θα μας πεις. Επι συριζοπασοκάρας επαιρνες δηλαδη 60? Τωρα πόσα παιρνεις?

    2. ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ LARGE ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΕΥΡΩ.

  6. Το δικος σας το μυαολο να στειρωσουν ραγιαδες! Ξυπνατε απο το ληθαργο πριν ειναι πολυ αργα! Βαλανε τον
    κοσμο να ασχολειται με τις μασκες και το ξεπουλημα της Ελλαδος εχει ηδη ολοκληρωθει! Το θεατρο που παιζει η κυβερνηση με ψευτοτσαμπουκαδες και λογια, ειναι για να συγκινουν κατι μυαλα ¨”τρομπα” και ελλαδιδτανοπιθηκου! 500.000 ευρω ο Τσιορδας, αλλες τοσες ο Μαγιορκινης, απο κοντα ο Συψας, 20 εκατομ. τα
    πουλημενα τομαρια της TV για να φοβιζουν και να τρομαζουν τον κοσμο! Αληθεια τι γινεται με την Κινα? Ακρα τουταφου σιωπη! Πτριν 2 ημερα στοΓκουχαν ειχαμε συναυλια με 100,000 κοσμο χωρις κανεις να φοραει μασκα! ΩςΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ο κοροναιος εξαφανιστηκε!! ΘΑΥΜΑ! Και εδω αντιθετως με 42 βαθμους θερμοκρασια, εχουμεεξαρση!!!!!!!!!!!!!!ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! Βλεπετε το εργοστασιο παρασκευης μασκων δηθεν του Νταβελη πρεπεινα τα οικονομησει! Αληθεια τι σχεση εχει ο προαναφερομενος με την δυναστεια Μητσοτακη? Α και να μην ξεχχνιομαστε και το 5% που κατεχει ενα νεοταξιτικο κα@ικι, καποιος Χαρδαλιας!!! Φτανει το ροχαλητο παιδιακαιρος να ξυπνησουμε!!!!!!!!!!! Συγχαρητηρια στον ΜΠΑΛΑΦΑ!!!

  7. Φακελώστε τον αμέσως..και αν νοσήσει αυτός οι συγγενείς α’ βαθμού, να τους απαγορευτεί η νοσηλέια και να αφεθούν να σκυλοψοφήσουν…αφου δε υπάρχει κορονοιος, μια χαρα

    1. Βουλωσε το ρε χαφιε που θα τον φακελωσουν και απο πανω.Ουστ κοπριτη του Μητσοτακη

    2. Μια ζωή τρόμπας και ρουφιάνος ήσουν κι έτσι θα παραμείνεις…..

    3. κανε το εμβολιο εσυ ΤΡΟΜΠΑ που προκαλει παραλυση σε ορισμενους,θανατους,και στειρωση..βαλε στο γιου τιουμπ και δες τι λενε αυτοι που ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ.ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ μεσω εμβολιων και αρρωστιας.ψηφιακο ποιστοποιητικο που θα σε παρακολουθει παντου..δεν φταινε οι ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που κυβερνανε την ΕΛΛΑΔΑ τοσα χρονια φταινε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ..

  8. χαχα…κλασικος ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΣ… εδω και τώρα ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ… να μην αναπαραχθεί το είδος του

    1. Εσυ τι ειδος πιθήκου είσαι;Εσενα σε στειρωσαν;

    2. Τρολ διαφόρων κομμάτων είστε όσοι αναπαράγετε παπαριές; Γι αυτό και κουκουλώθηκε το θέμα από όλους φαίνεται. Πολλοί είναι μπλεγμένοι όπως φαίνεται

Comments are closed.