Έλληνας ηθοποιός: «Είμαι 29 χρονών μαντράχαλος και είμαι οριακά να ζητήσω δανεικά από τους δικούς μου» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
111

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε απρόσμενες δηλώσεις αναφορικά με την οικονομική αβεβαιότητα που δημιουργεί η έξαρση του κορονοϊού.

Στη κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Ρένος Ρώτας και αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Και βέβαια με αγχώνει το οικονομικό κομμάτι. Είμαι 29 χρονών μαντράχαλος, διαχειρίζομαι μόνος τα οικονομικά μου, τίθεται ζήτημα βιοπορισμού πια σε αυτή τη συνθήκη. Το φθινόπωρο ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά είτε από την αδελφή μου είτε από τους γονείς μου προκειμένου να μπορέσω να καλύψω τα βασικά μου έξοδα».

«Είχαμε ξεκινήσει πρόβες κανονικά με τον Φάνη Μουρατίδη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ανυπομονώ να δείξουμε αυτή τη δουλειά που πιστεύω ότι θα την αγαπήσει πολύ ο κόσμος» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός. «Είναι σχεδόν έτοιμη και ελπίζω, το αργότερο το καλοκαίρι, να βγει στο κοινό».

facebook

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλλος ενας τζιτζιφιογκος που προσπαθει να το παιξει γκομενος και στα ανηλικα κοριτσακια εχουμε γεμισει απο φλωρους

  2. αγορι μου η ηθοποιια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ οι συντεχνιες προσπαθησαν να την κανουν επαγγελμα αλλα περισσοτερο χομπι ειναι εκτος απο καποιες εξαιρεσεις ισως …ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΙΑ …..βρες μια κανονικη δουλεια

  3. Ηθοποιός είσαι ρε φίλε…..και Έλληνας ηθοποιός ατάλαντος δηλαδή…..το Hollywood σίγουρα δεν σε περιμένει. Οπότε τη μας πριζεις.

  4. να γυρίσεις ρε βλάχο στο χωριό σου. Μαζευτήκατε όλοι Αθήνα να γίνετε διάσημοι.
    Γύρνα ρε πίσω στα γουρούνια κ στις κατσίκες.

Comments are closed.