Έλεος! Ρε Μαρίνα Πατούλη, το μέλλον της Ελλάδος είναι οι… μαντήλες; Ντροπή!

Κοινοποίηση:
patouli_

Εντάξει, η Μαρίνα Πατούλη έχει πει πολλά και ενδιαφέροντα.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασε τους… πάντες.

Έγραψε στο facebook τα εξής: “Για αυτούς τους νέους οφείλουμε ως φορείς παιδείας (οικογένεια, σχολείο, εκπαιδευτική κοινότητα, Μ.Μ.Ε) να μεταλαμπαδεύουμε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού. Να μάθουν οι νέοι την ιστορία του τόπου μας, να αποκτήσουν εθνική συνείδηση και ταυτότητα, να αγαπήσουν τη γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, την ΕΛΛΑΔΑ! Καλημέρα σε όλους με θετική ενέργεια και δυναμισμό για τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που εμείς δημιουργήσαμε, είναι η συνέχεια μας και μαζί θα χτίσουμε ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ!”.

Και πόσταρε φωτογραφία με ένα κορίτσι να φοράει… μαντήλα!

Έλεος!

foto_

 

foto_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά, δεν είναι όλοι για όλα. Η συγκεκριμένη σεξοβόμβα είναι μόνο για ένα πράγμα (…).
    Μη είμαστε υπερβολικοί.

  2. Ο/Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λέει:

    Η ΚΑΡΔΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?

  3. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΚΟΥΚΟΥΕΔΟΒΑΡΟΥΦΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ

  4. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙ Η ΠΑΤΟΥΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ !!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ?????ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΣΟΥΣΟΥ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ????? ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ????ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΟΚΑΜΠΕΡΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΣΕ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ε ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΓΙΟΛΑ !!!!!

  5. Εσενα δε σε παρεξηγω γιατι εισαι ξανθια.
    Εχω μια ξαδερφη ξανθια και λεει και κανει χειροτερες μ@λ@κιες.
    Αλλα ο δικος σου αμα πει τετοια πραματα θα τα ακουσει για τα καλα.

Comments are closed.