“Έλαβα εξώδικο από τη Γεροβασίλη”, γράφει ο Άδωνις Γεωργιαδης στο Twitter – “Θα απαντήσω στη Βουλή” αναφέρει στην ανάρτηση…

Κοινοποίηση:
gerobasilh-gewrgiadhs

Η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε εξώδικο προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός ανέφερε: «Έλαβα προ ολίγου αυτό το εξώδικο από την Όλγα Γεροβασίλη, θα απαντήσω από το βήμα της Βουλής το απόγευμα».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες των σελίδων του εξώδικου. Από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο κ. Γεωργιάδης, φαίνεται το εξώδικο να αφορά τηλεοπτική του εμφάνιση αλλά και ανάρτηση για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη συγκάλυψη ευθυνών για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εχει στειλει σε πάρα πολυ κοσμο εξώδικα και μηνύσεις…..δλδ σε όσους σχολίασαν το θέμα…μήνυση και εξώδικο στον αρχηγό της Πυροσβεστικής που είπε όσα είπε. δεν έστειλε ομως…..

  2. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΕΝΗΣ ΚΟΤΑΣ ΤΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑΣ.ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

  3. Στέλνει και εξώδικα από πάνω ή ξεφτιλισμενη;;;

Comments are closed.