Έκτακτο μήνυμα του Γ. Καρατζαφέρη προς τον Κ. Μητσοτάκη – “Έστω και τώρα την ύστατη στιγμή να …”

Κοινοποίηση:
KYR

Μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκης έστειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζωντανά από την εκπομπή του στο ΑΡΤ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στο θέμα των ελληνοποιήσεων με αφορμή και την ομιλία Βίτσα στους Πακιστανούς. Σε εκείνο λοιπόν το σημείο κάλεσε έστω και τώρα να τον ακούσει και να κινηθεί αναλόγως, καθώς όπως υποστήριξε μέχρι τώρα έχουν δοθεί πάνω από 800.000 ελληνικές ταυτότητες σε αλλοδαπούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ιωαννηs Koραντηs-Επι των ημερων του ειχε φερει Τουρκουs αξιωματικουs στην ΕΥΠ..Ρε τι πατριωτεs ειχε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
    Να υπενθυμισουμε οτι ο Ιωαννηs Κοραντηs εξελεγη στιs βουλευτικεs εκλογεs του 2009 για πρωτη φορα βουλευτηs ωs επικεφαληs του ψηφοδελτιου Επικρατειαs του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου!
    fonaklas.blogspot.com/2019/03/blog-post_691.html

    Υπερ τηs συνεργασιαs ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ο…Γ.Καρατζαφερηs!
    Αs μαs φωτισει ο θεοs την εσχατη ωρα…
    newsbeast.gr/politiki/arthro/69988

    Ξεφτιλησε τον Καρατζαφερη ο Ζωηs:”Η γελοιοτητα ,το ψευδοs και η γραφικοτητα οταν συναντωνται παραγουν τετοια φενομενα”
    Κανειs συκοφαντηs,ψευτηs και καρεκλοκενταυροs δεν μπορει να με σπιλωσει”κατεληξε στην δηλωση του ο κ.Ζωηs!
    edolio5.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

    “ΑΡΡΗΤΑ”και (ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ…ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ…!
    ΕΝΑΣ”ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ”ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΦΟΡΑΣ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ…!!!
    Μολυβιατηs τον εκθετει δηλωνονταs οτι:”Ο Καρατζαφερηs κακοποιει την αληθεια και την ευπρεπεια”.!!!
    politikosafari.blogspot.com/2011/06/blog-post_1704.html

  2. Ποιος λαός: Αυτός που πάει εκδρομές στην Τουρκιά και στους κομιτατζήδες…: Ή μήπως αυτοί που γεμίζουν τα μπουζουκάδικα κάθε ΠΣΚ: Ή οι ποδοσφαιρόπληκτοι κρετίνοι που σπάνε τα γήπεδα επειδή δεν έχουν τα αρχίδια να πάρουν τα όπλα και να κυνηγήσουν το σύστημα στο οποίο αναφέρεσαι: Ποιοί:::::

    Εμείς που μπορούμε και θέλουμε είμαστε πολύ λίγοι και δεν πρόκειται να καθαρίσουμε για λογαριασμό των κατεστραμένων νεοελληναράδων κοματόσκυλων του <>. Εμμετός!!!

    Πήραμε δρόμο από το αυνανιστάν για να σώσουμε την οικογένειά μας. Εάν μπορείς και εσύ κάνε το ίδιο όσο είναι καιρός… Σε λίγο θα δίνεις λόγο σε μουσουλμάνους και happily married φούστηδες γιατί αυτά είναι όλα φυσιολογικά απλά, εμείς είμαστε φασίστες…. Αχαχαχαχαχααα Ουστ κοπρόσκυλα καταντήσατε την Ελλάδα κουρέλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. PROEDRE MALON DEN EHIS KATALABI POS LITOURGI TO SISTIMA, OLI AFTI EHOUN DOSI ORKO STO SISTIMA, AFTO SIMENI TON MITSOTAKI DEN TON ENDIAFERI I EKSOUSIA ARKI NA OLOKLIROTHI TO SHEDIO TOU SISTIMATOS, OTAN KAPIOS EHI ORKISTI STO SISTIMA DEN TON ENDIFERI PIOS THA OLOKLIROSI TO ERGO TOU SISTIMATOS …, DIOTI MESA STO SISTIMA INE OLI KIBERNONTES KE AS MIN KATHONTE STIN KAREKLA PROEDROU ITE PROTHIPOURGOU … !!!
    GIAFTO PROEDRE HRIAZETE MEGALI PROSOHI, OLI I PRODOTES TOU SISTIMATOS OLOTAHOS PREPI NA TOUS DIOKSI O ELLINIKOS LAOS PROTOU INE PARA POLI ARGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.