Έκτακτο: Χημικά και ξύλο στο κέντρο σε πορεία κατά της Μέρκελ!

Κοινοποίηση:
poreia_propylaia2

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας πορεία διαμαρτυρίας αριστερών οργανώσεων στο πλαίσιο της επίσκεψης της Άγκελα Μέρκελ.
Εκτεταμένη χρήση χημικών υπήρξε στα προπύλαια, όταν φοιτητές προσπάθησαν να σπάσουν το φράγμα που είχαν στήσει οι κλούβες των ΜΑΤ και να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας πορεία διαμαρτυρίας αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων στο πλαίσιο της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγγελα Μέρκελ.

Με κεντρικό σύνθημα «Μέρκελ ανεπιθύμητη, έξω ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ.

Όπως αναφέρουν οι οργανώσεις σε ανακοίνωσή τους «η Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να προωθήσει τα ιδιαίτερα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ούτε βήμα πίσω! Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη. Τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα μπροστά! Κάτω η πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ- ΔΝΤ – κεφαλαίου».

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αν και ειμαι Χ,Α δεν μπορω να καταλαβω γιατι καναμε τις κοτες και δεν πραγματοποησαμε την πορεια!

    1. Μπες στην ιστοσελιδα της Χρ.Αυγης.Εχουν 15 κλουβες περικυκλωσει τα κεντρικα γραφεια της μαζι με ΜΑΤ.Τι καταλαβες;

  2. Για ηλιθιους μας εχετε;Γιατι επιτρεψατε τη συγκεντρωση αριστερων οργανωσεων;Γιατι απαγορευσατε τη συγκεντρωση της Χρ.Αυγης;Για να διαμαρτυρηθουν με πορεια δηθεν οι αριστεροι ομοιδεατες σας & να βγειτε αυριο να διαδιδετε οτι η Χρ.Αυγη αδιαφορει για τα κοινα.Το μενου προβλεπει αποψε & καταστροφες στο κεντρο;ΑΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!

Comments are closed.