ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 50ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΕ

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθη, πριν από λίγο, ο 35χρονος Βούλγαρος που φέρεται ως ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο, μέσα στο διαμέρισμά του, στα Κάτω Πετράλωνα. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Ο αλλοδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό.

Σημειώνεται πως σε βάρος του Βούλγαρου έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ μάλιστα ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για τον βιασμό μίας 22χρονης κοπέλας και είχε μπει στη φυλακή για πέντε χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ηχηρή η σιωπή των φεμιναζι και γυναικείων οργανώσεων εδώ. Εδώ τι; Άλλο ο βιασμός από αλλοδαπό άλλο από Έλληνα;Αλά καρτ δικαιώματα; Δεν το συζητώ τι θα είχε γίνει από χθες αν ο βιαστής ήταν ελληνικής καταγωγής. Μέχρι και η ΠΤΔ θα έκανε παρέμβαση.

  2. ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ Η ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…..

  3. Από Βαλκάνια , πρώην Σοβιετική Ένωση , Αφρική και Ασία. Όλα τα μπουμπούκια στην Ελλάδα.

  4. Χημικό ευνουχισμό όπως κάνουν στη Ρωσία κ μετά απέλαση…Σκούπα ρε που όλη η σαβούρα του πλανήτη είναι εδώ…

  5. Ρε παιδια οι νομος αυτος ψηφιστικε απο πολιτικους!!Αν ηθελαν τον αλλαζαν!αλλα αφου ολη η πολιτικη αφροκρεμα ειναι χωμενη στην παρανομια ψηφισαν νομους που εννοουν τους δικους τους!!κοντα στο βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα!!τι δεν καταλαβαινετε;;;;

  6. Το θέμα είναι ότι οι νόμοι αυτοί είναι χάδια για τους επίδοξους εγκληματίες.Ξανά στη παρανομία παραμένοντας επικίνδυνος .

  7. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος είναι βούλγαρος, που σημαίνει πως ήταν νόμιμα εδώ. Αυτό το κακό έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή η μπουρζουαζία ήθελε να κάνει ντόλτσε βίτα στην Ευρώπη χωρίς βίζες, μας φορτώσανε όλα τα ζώα του πρώην ανατολικού μπλοκ.

    Εγώ το έχω πει πολλές φορές, επαναφορά της θανατικής ποινής για βίαια αδικήματα που κάνουν αλλοδαποί εις βάρος ημεδαπών. Τελεία και παύλα. Όταν έρχεσαι να μείνεις εδώ από άλλη χώρα, είσαι ξένος και φιλοξενούμενος εδώ, αν βιαιοπραγείς εναντίων των ντόπιων πολιτών πρέπει να αντιμετωπίζεσαι σαν εχθρικός εισβολέας.

    1. ΣΩΣΤΟΣ! να προσθέσω κατι …οχι μονο να κάνει βόλτες χωρις βιζα αλλα και να κλεβει σε ενα σκληρο νόμισμα ευρώ…αλλο να κλέβεις σε δραχμές που δεν τις είχαν μήτε για σκούπισμα και αλλο σε σκληρο νόμισμα…για αυτο το χρέος έφτασε τα 400 δισ.
      αμα έχεις σπίτια Παρίσι, Λονδίνο, Νεα Υόρκη, Μόντε Καρλο χέστηκες αμα έχει
      κατανήσει τετρακοσμικό μπάχαλο το ελλαδισταν…
      οι δραχμές που κλάπηκαν στο χρηματιστήριο γίνανε μετά Ευρώ..η ληστεία του αιώνα
      και κανένας δεν μπήκε φυλακή

    2. Δεν μπορεί να γίνει τέτοια διάκριση, ούτε μπορούμε να επαναφέρουμε τη θανατική ποινή, η οποία είναι λάθος από όλες τις απόψεις.
      Εδώ έχουμε δύο βασικά προβλήματα: 1) οι ποινές για αδικήματα βιασμού και παιδεραστίας είναι πάρα πολύ μικρές και θεωρώ ότι αυτό γίνεται σκόπιμα και 2) δεν υπάρχει κλιμάκωση για όσους είναι υπότροποι και συνεχίζουν τα ίδια αφού αποφυλακιστούν.
      Ο σκοπός των ποινών και της φυλακής είναι ο σωφρονισμός, όχι η εξόντωση, ούτε η εκδίκηση. Γι αυτό, την πρώτη φορά που κάποιος κάνει ένα αδίκημα, θα πρέπει να τρώει την ποινή που προβλέπει ο νόμος. Αν δε σωφρονιστεί και το επαναλάβει, η ποινή αυτή πρέπει να διπλασιαστεί για να την “ακούσει” καλύτερα. Και αν πάλι είναι υπότροπος και παρανομήσει, χώστον μέσα να κάτσει 25 χρόνια (αυτό είναι το “ταβάνι” σύμφωνα με το Σύνταγμα) και να τελειώνει το πανηγύρι.
      Αυτή τη στιγμή, ο συγκεκριμένος λεβέντης, θα πάει να κάτσει άλλα 4-5 χρόνια στην Τρίπολη μαζί με όλους τους άλλους ανώμαλους να περηφανεύονται τι πέτυχε ο καθένας και να σχεδιάζουν τι θα κάνουν μόλις βγουν.

  8. ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ

  9. Ο κοπριτης αυτος βιασε το 2015 μια φοιτητρια και αποφυλακισθηκε το 2020 με τον νομο Παρασκευοπουλου των ανεκδιηγητων Συριζαιων και αντι, η Μπανανια στην οποια ζουμε, να τον απελασει, τον αμολυσε ελευθερο για να την… πληρωσει τωρα η καυμενη η καθαριστρια που πηγε για το μεροκαματο!!!!! Θα πρεπει τωρα η γυναικα αυτη να προσφυγει στην δικαιοσυνη κατα του Ελληνικου Δημοσιου για παραλειψη καθηκοντος και κατα της κυβερνησης για ηθικη αυτουργια στον βιασμο!!!!!!! Θα πρεπει καποια στιγμη η εφημεριδα Μακελειο με πρωτοσελιδο να ρωτα τους πολιτικαντηδες, γιατι δεν απελαυνουν τους εγκληματιες αλλοδαπους οταν αποφυλακιζονται και τους αμολα ελευθερους μεσα στην κοινωνια;;;;;;;;; Δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε η δευτερη που γινεται αυτο, ειναι η πολλοστη!!!!!!! Γραψτε επιτελους κατι γι’ αυτο το σοβαρο θεμα!!!!!!!!!

    1. Κατ αρχήν, ο νόμος Παρασκευόπουλου έπαψε να ισχύει τον Απρίλιο του 2016 κι αυτός αποφυλακίστηκε το 2020 επί Νέας Δημοκρατίας.
      Δεύtερον, από τη στιγμή που πληρούσε τις τυπικές προϋποθέσεις, θα αποφυλακιζόταν έτσι κι αλλιώς.
      Τρίτον, η Μπανανία δεν μπορεί να τον απελάσει, είναι πολίτης της ΕΕ, δηλαδή πολίτης της Μπανανίας.
      Και τέλος, μήπως πρέπει καλύτερα να μασάς αντί να μιλάς ? Αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχεις ιδέα τι γίνεται γύρω σου.

  10. Σχεδον για ολη αυτη την ανομια που επικρατει,ευθυνεται ο παρασκευοπουλος με τον τρισαθλιο νομο του και απο τους μετεπειτα, που αφηνουν αυτη την κατασταση να διαιωνιζεται,μετατρεποντας τον ηδη υποβαθμισμενο τοπο, σε χαβουζα.Καταργηση εδω και τωρα,δεν παει αλλο.

    1. Ποιές; οι φεμιναζί; Ω καλά, αυτές είναι μόνο να βρίζουν τους Έλληνες.
      Αριστερή πανούκλα….

  11. Ωραίο κράτος έχουμε.Να τους κρατάμε εδώ κ να τους ταίζουμε κ να τους ποτίζουμε.Απελάσεις γιατί δεν γίνονται;

Comments are closed.