Έκτακτο ΚΥΣΕΑ το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου – Επιστρέφει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ ο Δένδιας

Κοινοποίηση:
megaro-maksimoy-1-1

Σήμερα το απόγευμα, στις 18:00, αναμένεται να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αναγκάστηκε να διακόψει το ταξίδι του στις ΗΠΑ και να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα.

Ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχει ως μέγας τελετάρχης της Μεγάλης Παρέλασης της ομογένειας στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.

Σε χαιρετισμό που απηύθηνε σε δεξίωση των ομογενών της Νέας Υόρκης για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγεννησίας, ο Νίκος Δένδιας ανέφερε:

«Σεβασμιώτατε είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι απόψε εδώ μαζί σας. Γιορτάζουμε δύο επετείους. Θυμόμαστε δύο επετείους. Έναν θρίαμβο του Ελληνισμού και μια τραγωδία του Ελληνισμού.

Ο θρίαμβος του Ελληνισμού είναι η Επανάσταση του 1821, η 25η Μαρτίου. Η τραγωδία του Ελληνισμού είναι η εισβολή στην Κύπρο και η τουρκική κατοχή. Στη μακρά μας Ιστορία, ο Ελληνισμός έχει ζήσει και θριάμβους και τραγωδίες και είναι υποχρέωσή μας στη μνήμη των προγόνων μας και να θυμόμαστε και να τιμάμε και να επιμένουμε.

Προηγουμένως, ο Συνταγματάρχης Διοικητής της Προεδρικής Φρουράς σας εξήγησε μερικούς από τους συμβολισμούς της Ευζωνικής Στολής. Θα σας πω έναν ακόμη. Εάν προσέξατε το τσαρούχι από κάτω έχει σιδερένια καρφιά. Και αυτά τα σιδερένια καρφιά θα τα ακούσετε αύριο (σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου 2024), σε έναν ιδιαίτερο βηματισμό που έχει η Προεδρική Φρουρά. Όταν ρώτησα, εδώ και χρόνια, γιατί έχουν αυτό το ειδικό βήμα και αυτό τον ειδικό ήχο που κάνει το μεταλλικό καρφί όταν ακουμπάει το έδαφος, η απάντηση που πήρα ήταν: Για να ακούνε οι πρόγονοι. Οι πρόγονοι, λοιπόν, αυτοί, θα ακούσουν αύριο και θα είναι περήφανοι για εσάς και ό,τι κάνετε για την Ελλάδα και την Κύπρο.

(…)

Θα σας εξηγήσω γιατί είναι η τελευταία φορά που θα δείτε με αυτή την ευκαιρία. Όπως καταλαβαίνετε, είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα ήθελα πολύ να είμαι αύριο μαζί σας. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγους που ήρθα.

Δυστυχώς, όπως όλοι γνωρίζετε, υπάρχει μια εξελισσόμενη κατάσταση μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ στην περιοχή μας. Πάντα λέω στις ομιλίες μου ότι η Ελλάδα δεν είναι ευλογημένη στην τοποθεσία της στη γεωγραφία. Βρισκόμαστε σε μια περιοχή με κρίσεις που συμβαίνουν ξανά και ξανά. Λόγω του χαρτοφυλακίου μου, θα πρέπει να συμμετάσχω στο κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας αύριο (Κυριακή 14 Απριλίου 2024) το απόγευμα. Πρέπει να επιστρέψω εσπευσμένα στην Αθήνα.

Θέλω να σας ευχηθώ τα καλύτερα και να σας πω πόσο περήφανη είναι η πατρίδα για εσάς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ρε Κουλα γιατι δεν τους καλεσαις στα Χανια στιν παραλια του Μαραθιου για καμμια ψαρουκλα μασσα ξαπλα στιν γνωστη ψαροταβερνα του Τρελαντωνη γιατι να κουραζεσαι εσυ και τα κοπρητια του πενταγωνου κρημα ειναι

  2. Επιστρέφει ο Ντέτοιας να κάνει τι, να κρατάει την πάπια στον κωλοπιατέλα;

  3. εγω για τη μαμα πατιδα και κωλ!@ δινω. γιαυτο και ειμαι σαν γλωμπος καραφλοκοτσυφας, ασε τους μακακες εδω που τους το παιζω μινιστος. χαχαχα τετοιους μακαΚΕΣ βγαζει ο πλανητης μια φορα στα 10μυρια χρονια

  4. Φραπεδια κανει ζεστα τη… κλιματικη αλλαγη μου μεσα, κρουασανακι, καπελακι σιωνιστικο μπλα μπλα και πιπες στο ραμολι και τον Ναζινιαχου! Αυτη ειναι η Ελλαδα του Λεωνιδα, του Μεγα Αλεξανδρου και του Κολοκοτρωνη? Κουλαρα αντε το πουλο και για επειγουσα θεραπεια αυτιστικε με τα κομματοσκυλα σου!

  5. οι πιο αμόρφωτοι και άχρηστοι της Ελλάδας μαζί με τους κωλογλείφτες κομμάντες, σταραατιώωωωτες μπούφους χρεστο-στρατηγάρχες και…. πιλοτάρχες (με την καλή τη sim) συνεδριάζουν για να ξέρουν ποιόν κώλο να γλέιψουν και πως θα ξεπουλήσουν τη χώρα με την ευκαιρία για λόγους ….ασφαλείας, μίζας και εξυπηρέτησης της μαφίας τους.
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΟ 100ΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.

    Ε ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ …ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΗΤΟΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…..

  6. Στειλε Κουλαρα καμμια φρεγατα να ενισχυσει τις… πυρηνικες μπομπες των σιωνιστων! Για τη γενοκτονια των Παλαιστινιων… μουγκα στη στρουγκα! Τρελαινεσαι για αφανισμους πληθυσμων και… σβαμπισιο great reset!

  7. Δενδια να μαζευτουμε να πατε εσεις οι στελεχαρες μεση ανατολη να στηριξετε ισραηλ. Επισης απο την λαμια και πανω θελουμε αποσχιση απο το μπ@ρδελο των Αθηνων. οκ;

  8. Μωρη εβραιοκουλαρα χεστηκανε οι Ιρανοι στ αλωνι! Φωναξε και τον ΓΑΠ για…συμπαρασταση!

  9. οχι ρε γαμοτο τι χαλαστρα ηταν αυτη. Εκτος απο τις διακοπες του δενδθα χαλασαν και τα μπανια του κουλη στο μαραθι. Γιατι δεν ρωτησαν οι ιρανοι τον κουλι ποτε ειχε ελευθερο κενο στην ατζετα του για να επιτεθουν; Ενταξη για τον δενδια ειναι φυσικο να επιστρεψει το σοι του χτυπανε

  10. Οι προγονοι μας ναι,οι Ελληνες ανα τους αιωνες…εσυ ρε εβραιομουλο για ποιους προγονους σου μιλας?αυτους που 40 χρονια ειχαν χαθει σε αποσταση 6 ημερων…δωστε οτι εχουν μεινει μουλοσπορα στους γυφτοεβραιους να πολεμησουν τους Περσες…ξεφτιλισμενη σκατορατσα….οπου πηγατε σας εδιωχναν σαρακια του ανθρωπινου ειδους.

Leave a Response